Skal du vinde den her ?

9. oktober 2018
Indeholder produkter sendt til test.

Mor og datter samarbejde.

Derma Space er en helhjertet  Webshop, hvor mor og datter arbejder tæt sammen i ønsket om at brede kendskabet til koreansk hudpleje ( K-beauty) i vores lille Danmark. Selvom det er en webshop, er de ikke længere væk end et enkelt telefonopkald, hvis du ønsker vejledning i hvilke produkter der vil passe lige din hudtype eller udfordringer med din hud. Dertil er det både sikkert, nemt og hurtigt at benytte Derma Space da de produkter du køber i deres webshop afsendes fra dag til dag og er med danske vejledninger i webshoppen. De garanterer at det er 100% ægte produkter du får leveret fra dem og ikke kopivarer.

 

Jeg har fået tilsendt 4 produkter til test og var meget spændt på at prøve K-beauty. Det ene produkt er Son & Park – Beauty Water, som er er multi-produkt der både er anvendligt som rensevand, skintonic men også er med en mild eksfolierende effekt. Der er både pilebark og papaya ekstra, lavendel og rosevand samt grøn te der har antiinflamatorisk virkning. Min oplevelse var de første par dage en lille smule “bid” i huden, som helt klart er den eksofilerende effekt for efter 3 dage forsvandt det. Et super let og nemt produkt til at friske huden op både morgen og aften inden serum og creme. Prisen er 249 kr. lige HER.

 

 

Fra Huxley har jeg prøvet produktet Cream Anti-Gravity, som er en lækker let creme der har fokus på at opfriske end ellers tør og trist hud med masser af fugt. Min tørre 50+år hud suger den til sig og vil gerne have mere faktisk. Til gengæld er den super til min datters hud der er normal/kombineret.  Huxley har specialiseret sig i at benytte figenkaktusolie fra Saharaś ørken. Cremen indeholder godt med E-vitamin til huden, som beskytter imod forurening af huden udefra. En let og lækker creme at fordele i ansigtet. Trænger hurtigt ind og i det hele taget dejlig at arbejde med også som underlag for evt makeup. Pris 239 kr for 50 ml. God pris for så stor en størrelse.

 

 

Petitfee – Gold Hydrogel Eye Patch er helt med fremme på de moderne Eye Patchˋs man ser i beautybranchen i år. Her er en hel dåse til kun 119 kr med 30 sæt der alle er små gel masker der bliver siddende på huden under behandlingen, som firmaet anbefaler ca 15-20 minutter. Det er masker med guld som skulle lysne de kedelige mørke områder under øjnene og hjælpe på definere linje mens der tilføres fugt og plejestoffer. Disse her masker er flotte, nemme at bruge og har en super god pris. De er klart bedre til min datters hud end min er vi blevet enige om, for de napper lidt for meget i min hud til at det er rart. Det gør de til gengæld slet ikke hos min 19-årige datter. Et flot produkt til en meget venlig pris. Super gaveidé til den kommende jul.

 

 

Innisfree – My Real Squeeze Mask – Ginseng. Min datter jublede da hun så den ” Mor det her mærke er super godt!”, hun ser og følger K-beauty på de sociale medier nogle gange og Innesfree er med i toppen af poppen. Dette er en sheet-maske, hvor materialet er baseret på tynd, men stærk, 100% celluloseret fermenteret eukalyptus. Der er serum på af ginseng ( giver liv og næring )  Green Te, Aloe  der beroliger, Rice, Rose ogTea Tree der har anti imflamatoriske egenskaber. En maske der kun koster 19 kr men giver meget for pengene syntes vi. Et super godt køb til prisen. Masken sider godt på huden og man føler virkelig den er aktiv og trænger ind i huden.

Hos Derma Space kan du søge på både hudtype, brand eller fx Bestsellers på webshoppen, så det er nemt at blive guidet igennem og finde K-beauty, selvom man måske som jeg er ret ny i dette. Super service.

Julekalenderen til omkring 1/3 af prisen.

 

 

Som jeg skrev på min Instagram @Annekakadu for et par dage siden, så er der igen i år er Mega god mulighed for at gøre er godt kup af en beauty julekalender fra Yves Rocher. Det hele kommer i en smuk nostalgisk naturfarvet stofpose inkl 24 små fine poser med indhold og dertil en hør tøjsnor og rå træklemmer til at hænge pakkerne op på. Nemmere bliver det ikke og der er for hele 2.162 kr i posen, men prisen er kun 699kr så længe lager haves. Altid et begrænset parti fra Yves Rocher. Læs mit bloginlæg fra sidste år, om hvorfor deres julekalender fejer benene væk under de fleste. Prisen er kun 1/3 af normalpris for produkterne !

 

Konkurrence – skal du vinde den her ?

 

Slut og Stort tillykke til Kirsten LN der har vundet Klompelompe strikkebogen. Send mig fluks en mail på april24@live.dk med din adresse og mobilnummer til pakkelabel . Tusind til jer andre kreative strikkepiger der har deltaget i konkurrencen.

Som lovet i indlægget den anden dag, er der en Strikkebog på højkant til en sød læser. Du kan i det linkede indlæg se flere foto af hvad bogen indeholder. Masser af skønne opskrifter til baby, børn og voksne i Klompelompe Strik året rundt som er udgivet på Forlaget Peoplesˋ Press.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar – helt frit hvad du skriver – herunder.

Jeg finder en vinder på søndag og slår det op i dette her opslag. Vinderen skal selv vende tilbage med navn og adresse inden 3 dage da der ellers trækkes en ny vinder.

 

Bedste hilsner og god dag

Anne

Du kan måske også lide

25 Kommentarer

 • Besvar KirstenLN 16. oktober 2018 at 7:31

  Uh, jeg skynder mig at skrive til dig! Jeg glæder mig så meget til at få strikkebogen i hænderne og vælge projekter ud!

  • Besvar Anne 16. oktober 2018 at 18:18

   Dejligt og tak for mail Kirsten.

 • Besvar Hanne Lambæk 13. oktober 2018 at 3:15

  Rigtig god efterårsferie til dig og din familie ???☀️ Jeg vil forære den skønne bog til min veninde, som er rigtig sød til at strikke til mit dejlige barnebarn. Hun har nemlig kendt min datter siden hunvar 2 år og har ikke selv børnebørn, så hun nyder at strikke til lille Filippa

 • Besvar Camilla Kruse 10. oktober 2018 at 9:04

  Jeg vil vanvittigt gerne vinde, ikke til mig selv, men til en rigtig god, strikkegal veninde, som pt. er sygemeldt med stress. Jeg ved, at hun vil blive vanvittigt glad og beæret, og at det at strikke er meget afstressende for hende. Og så kan hun jo netop strikke til sine to børn, som betyder alt for hende! ☺️ Kan du og dine kære have et fantastisk efterår ????

  • Besvar Anne 12. oktober 2018 at 5:20

   Tusind tak Camill, stakkels din veninde, godt du er omkring hende.

 • Besvar Tina 10. oktober 2018 at 8:33

  God formiddag Anne,

  stort ja tak til den dejlige bog 🙂
  Jeg elsker alle former for håndarbejder og især den kommende mørke tid elsker jeg at strikke, hækle og sy.
  Dejlige produkter og godt mor/datter samarbejde:-)
  Den julekalender vil jeg lige undersøge nærmere, den frister.
  Du og familien ønskes en smuk løvsommer og en god efterårsferie:-)

  • Besvar Anne 12. oktober 2018 at 5:19

   Tusind tak Tina, og rigtig god efterårsferie til jer også hvis I har ferie ?

 • Besvar Maria 9. oktober 2018 at 21:47

  Dejlig konkurrence! kan kun håbe på at blive den heldige vinder, så familien kan blive klædt godt på til vinter ??

 • Besvar Birgitte Tolstruå 9. oktober 2018 at 20:01

  Åh det ku’ være en skøn julegave ???

 • Besvar Andrea 9. oktober 2018 at 18:33

  Åh den vil jeg bare SÅ gerne vinde?????? Vi trænger til noget god strik herhjemme??

 • Besvar HelleK 9. oktober 2018 at 16:02

  Den bog vil jeg gerne vinde ?.
  Dejligt med flere håndarbejdsting på bloggen

 • Besvar Bebiane 9. oktober 2018 at 13:46

  Flot og inspirerede strikkebog, jeg elsker når vi støtter vores nordiske designere.
  Lækker hudplejeserie du også tester?

  • Besvar Anne 12. oktober 2018 at 5:20

   Ja det er top lækre produkter Bebiane, føler mig megetheldog at få lov.

 • Besvar Pia Merete Eriksen 9. oktober 2018 at 13:08

  Så vil jeg da skrive tusind tak for muligheden for at vinde den bog, som står på min ønskeseddel.

 • Besvar Tania Væggemose 9. oktober 2018 at 13:05

  Ja tak.

 • Besvar Katharina Stendys Hammer 9. oktober 2018 at 12:04

  Klompe lompe er simpelthen de mest hyggelige strikkebøger. Denne har jeg ikke og jeg ville elske, at kunne forkæle mine børn og mig selv, med lækker strik fra bogen. ❤️

  Ha en dejlig dag ?

  • Besvar Anne 12. oktober 2018 at 5:25

   Så meget i lige måde Katharine, ferien er sikkert også meget velkommen hos jer tænker jeg.

 • Besvar Anette Ninon 9. oktober 2018 at 11:35

  Klompelompe må meget gerne dumpe ind hos mig.?

 • Besvar KirstenLN 9. oktober 2018 at 11:30

  Fristende at bruge lidt ekstra på hudplejen på en grå efterårsdag. Min datter ville elske julekalenderen! Og strikkebogen kalder vist på sofahygge og fordybelse 🙂

  • Besvar Anne 12. oktober 2018 at 5:21

   Huden vil elske dig for det Kirsten. Rigtig god efterårsferie til jer også.

 • Besvar Cecilie 9. oktober 2018 at 11:26

  Åhh håber vil være perfekt med ny inspiration. ☘️☘️☘️
  God efterårsferie

  • Besvar Anne 12. oktober 2018 at 5:21

   Tusind tak Cecilie og i lige måde hvis du har ferie ?

 • Besvar Marlene Høj 9. oktober 2018 at 11:26

  Vejret er perfekt til at strikke i nu ?

 • Besvar Pia Leth 9. oktober 2018 at 11:16

  Du må have en rigtig dejlig efterårsferie. Nyd de smukke farver på træerne og det skønne vejr ???☀️
  Kh fra Pia

  • Besvar Anne 12. oktober 2018 at 5:22

   Du har set ret , der er SÅ smukt derude nu. Skøn weekend til dig

  Skriv en besked