Peter og Water Drench.

14. september 2018
Indeholder sponsorerede produkter.

Peter Thomas Roth og Water  Drench

Maskekongen der har lavet DISSE herligheder, kan lave andet end gode masker. Senest er serien Water Drench kommet til Danmark og den er spækket med hyaluron , som er så godt for vores hud. Det er vildt som seriens produkter giver fugt og min egen hud suger det til sig med største vellyst. Jeg har nemlig været så svine heldig at få tilsendt 3 produkter fra serien til test:

Water Drench Hyaluronic Cloud Cream som indeholder hele 30 % ! Koncentreret hyaluronsyre. Den syre som er guld for vores tørre hud og den lover at holde med fugt i op til 72 timer. Konsistensen er som en gel, mere end en creme. Den arbejder sig i løbet af få sekunder ind i min hud og jeg blev faktisk meget positivt overrasket. Da den indeholder så ekstra meget hyaluron end mange andre produkter på markedet, er den ekstra god til at minimere fine linjer samtidigt med at den giver huden mere smidighed og fylde. Den er virkelig lækker og føles meget meget let at have på huden syntes jeg. Jeg har testet den både med og uden makeup og den klarer begge dele virkelig godt. Den er helt uden duft, alkohol samt olie og kan bruges af alle. Prisen er 515 kr for 48 ml.

 

Water Drench Cloud Cream Cleanser

Som navnet siger, er det en cremet cleanser som mildt og blidt renser huden. Den er ikke tilsat duft men dufter en smule af “apotek” syntes jeg. Den er god til at pleje huden mens den mildt afrenser fra dagens makeup og snavs. Vi har testet om den svier i øjnene, når man bruger den til at fjerne mascara og det gør den på ingen måde. Den er testet til brug også af personer der bruger kontaktlinse eller har sarte øjenomgivelser. Vi piger her i huset har testet den hver for sig. Min voksne datter er glad for den, da den holder hvad den lover og virkelig er mild og effektiv for hendes hud. Hun oplever at den er drøj i brug og ikke på nogen måde udtørrer hendes hud, som ellers kan have tendens til lidt tørre kinder i perioder. Jeg oplever også en mild god rensecreme der let fordeles ud i et let fugtet ansigt og derefter skylles af med vand. Ingen udtørring af huden oplever jeg.

285 kr for 120 ml i Magasin.

 

 

Water Drench Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches. Den fine skyblå beholder indeholder 30 par små øjengelmasker lige til at duppe under dine øjne, for at hjælpe huden der med ekstra fugt og stimulering af huden til at se mere frisk og velplejet ud. Jeg elsker dem her. Tænk at man kan sige sådan om et hudplejeprodukt, men sådan er det. Min beholder står køligt og er derfor en drøm at få under øjnene for at friske mine til tider hævede øjenpartier lidt bedre op og tilføre fugt, som tilmed bliver i huden.Der er både Arnica, kollagen, koffein og hyaluron i. Jeg har nogle udfordrende uger herhjemme pga skolestart, ombygning  med mere i familien og mine øjne er trætte. Her er det virkeligt lækkert med forkælelse i form af disse Eye Patches.  Du finder dem fx i Magasin til 535 kr for 30 par magiske øjenmasker.

 

Du finder serien i Magasin, som iøvrigt har et stort udvalg af hans produkter. 

 

Konkurrence

På Instagram @annekakadu samt hos @hverdagsblush kan du i løbet  af weekenden deltage i en konkurrence, hvor en heldig vinder alle 3 ovennævnte produkter til en samlet værdi af 1.335 kr. En virkelig virkelig lækker serie som alle kan bruge. Mild og god, fuld af fugt og plejestoffer og uden tilsat duft!

 

Skøn dag til dig og tak fordi du læste med. 

Anne

Du kan måske også lide

6 Kommentarer

 • Besvar Tina 15. september 2018 at 7:48

  Dejligt mærke:-)
  Jeg har prøvet maskerne.
  Vil lige ønske du og familien en dejlig weekend!

  • Besvar Anne 16. september 2018 at 12:52

   1.000 TAK Tina og rigtig god weekend til jer også.

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 14. september 2018 at 17:43

  Jeg kender ikke mærket, men ville være lækkert at prøve

  • Besvar Anne 16. september 2018 at 12:53

   Herligt, konkurrencen starter i aften på IG

 • Besvar Helene 14. september 2018 at 12:20

  Det er et lækkert mærke som altid levere synes jeg. Har fast deres grønne eyepatches og de sidder under øjnene som ingen andre og fugter i dybden, mens man kan lave andet i morgentravlheden uden de falder af. De produkter du præsentere er nye for mig men både cleanser og creme lyder som en ‘godsent’ til vinterhalvåret. God weekend!

  • Besvar Anne 16. september 2018 at 12:54

   Jeg er meget enig Helen, PTT sparer ikke på de gode indholdsstoffer. Priserne er absolut også favorable. Hold øje i aften på IG og god søndag til dig 😉

  Skriv en besked