Jeg har været på kursus på en søndag.

10. september 2018

Heldig som jeg er, har jeg været på et endagskursus i Randers denne weekend. Jeg havde på Instagram set, at et par kreative kvinder holder workshops, og jeg trængte til at få updated mine skills i at sy med kernelæder. I kan finde dem på IG under @Madeindenmarkworkshops. Det er flere år siden, at jeg sidst har arbejdet med det, så det glædede jeg mig meget til at få genopfrisket. Vi startede med et lille projekt, hvor vi skulle sy en stjerne og derefter blev vi sluppet løs til at fordybe os i lige det projekt vi kunne tænke os.

 

 

Inden kurset havde jeg Googlet: kernelæder, leatherbag, retrotaske etc og Pinterest var også flittigt besøgt. Jeg fandt frem til at æsker med eller uden låg, var det jeg ville kaste mig ud i, før jeg begyndte på tasker. Det har jeg makket lidt i tidligere med traktordæk og slanger og jeg kan altid bruge en ekstra æske. Min tanke er at lave æsker til både toiletsager, håndarbejde og værktøj ved mit sybord. Efter lidt hovedregning og skitser fik jeg lavet et mønster til en æske med låg og sideklapper ned foran. Der er absolut plads til forbedringer. Især er syningen bagpå for tung af have udvendig, så æsken tipper lidt forover. Det skal rettes i næste model til klapper indvendigt. Bum. Mine hjørner er i det hele taget ikke blevet så fine.

 

 

Det naturlige look.

Jeg kan godt lide det naturlige look i kernelæder, da det bliver smukkere med årene. Der kommer pletter fra vand, sol og almindelig brug og det pynter alt sammen syntes jeg, med mindre det er store plamager.

 

I den naturlige boldgade har jeg fået nogle nyheder hjem fra 100BON der stammer fra Frankrig. En serie der hylder det naturlige og som med deres nye kollektion af flydende håndsæbe samt bodymist er kærkommen her i huset. Jeg elsker 100BON. Ren duft af naturlig kærlighed. Alle er udviklet med vegetabilske olier samt 100% naturlige dufte. Huden har SÅ godt af det. 100BON har en grøn tråd i hele deres serie med stort engagement i miljø og økologisk bæredygtighed, hvor du bla kan købe refilprodukter til at genanvende emballage. Smart. De 2 ud af 4 nye bodymist jeg har testet er den med Eucalyptus & Lavende samt Verveine & Mandarine.

 

Den flydende håndsæbe står allerede ved vores håndvask på pigernes badeværelse og giver en dejlig afslappet duft i rummet hver gang vi har været ude og vaske hænder. Prisen er kun 140 kr for 30o ml og der kan købes en stor refil på 1000 ml til kun 295 kr . Serien forhandles i både Matas, Salling samt Magasin og mange private parfumerier og livsstilsbutikker. Du finder 100BON i Magasin lige HER.

 

Ecooking og rødme.

 

Skønne danske Ecooking har netop lanceret en nyhed: Anti rødme creme. En lindrende creme der reducerer irritation i huden samt nænsomt modvirker rødme, skriver firmaet til mig. Jeg har ikke testet den selv, da min hud pt ikke er i den boldgade. Det er en creme der indeholder naturlig poria cocos ( en fedtabsorberende svamp)  samt Phragmites Kharka, der netop har fokus på at berolige en stresset, rød måake acneramt hud. Cremen har en dybdevirkning på den inflamatoriske tilstand i huden. Produktet lanceres i over 200 butikker fra uge 38 og koster  299 kr for hele 50 ml. Bemærk at den er uden parfume, til alle aldre, svedabsorberende og meget velegenet til sensitiv og/eller acneramt hud. Bingo. For at opnå det bedste resultat bør cremen bruges hver dag i 28 dage som en del af den almindelige hudpleje.

 

Hvem vandt ?

Clean reserve

 

 

Stort tillykke til vinderen af denne skønne duft fra Clean Reserve. Du kan se vinderens navn i indlægget HER.

Du kan måske også lide

4 Kommentarer

 • Besvar Charlotte 10. september 2018 at 18:21

  Virkeligt fint læder arbejde. Æsken er da rigtig fin.

  • Besvar Anne 10. september 2018 at 19:09

   Tusind tak Charlotte. Det var lidt svært med de hjørne i det meget kraftige og stive læder faktisk. God aften til dig

 • Besvar Helene 10. september 2018 at 14:55

  Åhå, mere fra 100BON, glæder mig at botanisere i det!
  Tillykke til den heldige af en anden god duft! <3

  • Besvar Anne 10. september 2018 at 19:08

   Det skal du glæde dig til. Det er så fin en fransk serie som men let bliver forfalden til Helene.

  Skriv en besked