September-himmel er så smuk.

5. september 2018

Vi er utrolig heldige med vejret her i starten af september. Her er lunt, flere dage stråler solen og græsset er ved at blive grønt og blødt igen. De kæmpe æbler fra vores gamle æbletræ, lander blødt og smukt i det lange grønne græs vi har. I aftes sad vi ude og grillede aftensmaden, men vi hver især fik vendt dagens dont. Det er rart at mødes til sådan et måltid. Vi er trætte herhjemme for tiden. Vi ville fint kunne bruge en uges ferie nu og her uden skole og job faktisk.

 

Håndens arbejde ligger stille.

 

Med september følger stadig udfordringerne om at få alle til at trives i de nye uddannelsestilbud her i familien. Sønnen knokler glad på og starter ofte dagen med en guitar i hånden, før han får morgenmad og skal i skole. Dejligt når ungerne har noget at fordybe sig i, som vi andre også kan nyde. Lyden er mild og god med hans nye akustiske guitar. Dagene er lange for ham 3 gange om ugen, hvor turen går til MGK i Aalborg sideløbende med gymnasiet eller i weekenderne også. Min egen kreativitet ligger stille som i bum stille. Håndens arbejde er ikke eksisterende ved symaskinen og det er begyndt at nage mig. Jeg ved jeg skal igang igen, for det gør mig så godt. De fine vintagestoffer ligger og venter på mig.

 

Nyheder på beautysiden.

 

 

 

Peter Thomas Roth kommer med mange lækre nyheder her i efteråret, som jeg glæder mig til at vise jer. Vi snakker om produkter spækket med bla. plejestoffer og fugt. Én af  produkter er fx guldmasken og jeg har forkælet mit ansigt med denne UN-Wrinkle 24k Gold Intensive Wrinkle Sheetmask.

Masken er lavet af 100 % bomuld og er spækket med 18 neuropeptider og peptider, 24K ren guld samt hyalyronsyre. 

Masken er en engangsmaske i absolut luksusklasse. Den arbejder på at minimere linjerne og giver masser af god udstråling til huden. Lige hvad jeg trænger til de her uger, hvor jeg ikke er specielt optaget af mit eget ydre, men bare skal have dagene til at hænge sammen mentalt. Masken giver godt med fugt og en skøn blød fornemmelse bagefter. Jeg har ladet den sidde 15-20 min og derefter klappede jeg lidt på masken over huden, fjernede masken og så klappede jeg blidt det resterende serum ind i huden også. Du kan finde maskerne i Magasin til 725 kr for 6 stk i en æske. Ren luksus jeg kan anbefale dig.

Jeg har fået lov til at holde en konkurrence 

 

Clean reserve

 

Stort tillykke til Bebiane Schmidt. Send mig fluks en mail pp april24@live.dk med din adresse. Tusind tak til alle som læser med her på bloggen. Hold enedeligmæje for dermstarter en ny skøn konkurrence her en af dagene. 

 

 

Denne nye duft, som jeg skrev om tidligere, har jeg fået lov til at lave en konkurrence med, hvor hele 2 heldige kan vinde 1 Clean Reserve acqua neroli til en værdi af 850 kr. Én vinder her på bloggen og en på IG. For at deltage i konkurrencen skal du:

 

 •  Skrive hvor du fast følger mig: på bloggen, FB eller IG ( under hvilket navn )

 

 • Skrive en kommentar om hvilke duftnoter der er i denne duft. Se fx info i indlægget HER.

Konkurrencen slutter på søndag og vinderen meddeles på dette opslag mandag og skal svare tilbage med adresse inden 3 dage, da der ellers trækkes en ny vinder. Held og lykke.

 

Bedste hilsner

 

Anne

 

Du kan måske også lide

55 Kommentarer

 • Besvar Lisbeth Mortensen 9. september 2018 at 19:05

  Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin. jasmin, neroli og appelsinblomst. Acqua musk, rav og abelmoskus.
  Følger dig på facebook som Lisbeth Mortensen , Ins. som lis37di38 og på bloggen også 🙂 kaster hermed et glad og optimistisk lykke lod i puljen 🙂

 • Besvar Helle Jørgensen 9. september 2018 at 14:30

  Kære Anne
  Jeg følger dig her på bloggen og fb.
  Clean laver bare de lækreste produkter og dufte.
  Duften her er med Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin. Duftens hjerte er jasmin, neroli og appelsinblomst. Bunden er acqua musk, rav og abelmoskus.
  Rigtig skøn søndag ?
  Hilsen Helle

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 7. september 2018 at 12:48

  Jeg følger dig her på bloggen og på facebook (loisie Reenberg og på instagram kan jeg ikke få din side frem ???
  Duftnoterne er: Bergamotte, mandarin, siciliansk appelsin, jasmin, neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav og abelmoskus.

 • Besvar Nanette Cohn 6. september 2018 at 20:43

  Jeg følger med her på bloggen og på facebook. Altid en fornøjelse 🙂 Jeg hedder begge steder Nanette Cohn. Den dejlige duft er fremstillet af bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin, jasmin, neroli og appelsinblomst samt acqua musk, rav og abelmoskus.

 • Besvar Gitte Jensen 6. september 2018 at 19:16

  Jeg følger dig her på bloggen og på facebook (Gitte Jensen) og på instagram (gittejensenprivatdk).
  Duftnoterne er: Bergamotte, mandarin, siciliansk appelsin, jasmin, neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav og abelmoskus.
  ❤❤❤

 • Besvar Heidi Bonefeld Bladt 6. september 2018 at 17:33

  Jeg følger dig hovedsageligt her på bloggen, men kigger også indenfor på insta og FB, Jeg er stor fan af Clean Reserve og har lige købt Sueded Oud og Blonde Rose. Jeg tænker at denne duft med top noterne Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin. samt duftens hjerte af jasmin, neroli og appelsinblomst vil passe perfekt sammen med dem jeg har. Jeg er vild med muligheden for selv at skabe min egen duft efter humør og lejlighed.

 • Besvar Birna Lambaa 6. september 2018 at 10:20

  Kære Anne❤️
  Følger dig på bloggen, på Insta med brugernavnet @ birnal og på Facebook med brugernavnet Birna Lambaa?
  Duften indeholder: På toppen Bergamotte, mandarin, Siciliansk appelsin.
  Hjerte: Jasmin, neroli og appelsinblomst.
  Bunden : Acqua musk, rav og abelmoskus

 • Besvar Bebiane Schmidt 6. september 2018 at 9:53

  Hej Anne

  Jeg følger dig alle 3 steder, FB, blog og IG kan slet ikke lade være ?

  Duften indeholder: På toppen Bergamotte, mandarin, Siciliansk appelsin.
  Hjerte: Jasmin, neroli og appelsinblomst.
  Bunden : Acqua musk, rav og abelmoskus

 • Besvar Liss Jepsen 6. september 2018 at 7:48

  Jeg følger dig på FB og bloggen.
  Mandarin, bergamotte og sicilianskappelsin

 • Besvar Tina 6. september 2018 at 7:43

  God formiddag Anne,
  ny skolestart er en slags livskrise og tager noget ekstra energi, især for jeres unge, da sønnike har to uddannelser at se til og datteren har sin autisme i bagagen.
  Jeg håber I alle kommer godt gennem starten og de unge mennesker falder godt til.
  September er smuk, solen skinner, varmen luner. Her er vi også der hvor ferie ville kunne øre underværker.
  Jeg ville elske en duft som Clean med topnoter af Bergamotte, mandarin og Cicilliansk appelsen for ikke at tale om duften af jasmin og acqua musk:-)
  En dejlig september ønskes herfra:-)

  • Besvar Tina 6. september 2018 at 7:44

   Ups jeg glemte at sige, at jeg følger dig på Bloglovin, for har hverken FB eller Insta.
   Hilsner:-)

 • Besvar Dorthe Bøggild Nielsen 6. september 2018 at 7:35

  Jeg følger dig altid på FB. Du har en fantastisk hjemmeside. Jeg vil gerne vinde den lækre duft, da jeg trænger til lidt opmuntring. Jeg skal opereres i underlivet den 19. september og har fødselsdag dagen efter, så den bliver nok holdt på sygehuset. Jeg krydser fingre, har aldrig haft en CLEAN parfume.

 • Besvar Dorthe Bille 6. september 2018 at 7:10

  Den dufter af Bergamotte, mandarin og siciliansk appelsin + jasmin, neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav og abelmoskus. Jeg følger med på IG @dorthebille

 • Besvar Malene Holm 6. september 2018 at 6:50

  Det er så skønt, at der stadig er så mange solskinstimer, og at vejret stadigvæk generelt er så dejligt og varmt! Jeg klager ikke. Og skønt at i stadigvæk kan sidde ude, grille og nyde hinanden ☺️

  Jeg følger dig på Instagram (maleneholm_), på facebook og får også nyhedsbreve af dig ☺️

  Duften indeholder Bergamotte, Mandarin, Siciliansk appelsin, Jasmin, Neroli, Appelsinblomst, Musk, Rav og abelmoskus.

 • Besvar Marta J. Jacobsen 6. september 2018 at 6:29

  Jeg følge dig på bloggen og IG (marta_jakabova) men nu også på FB 🙂 🙂 Føølgende duftoner er i denne duft: bergamotte, mandarin og siciliansk appelsin (top noter), men der er også Jasmin, Neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav og abelmoskus.

 • Besvar Helle N. Hansen 6. september 2018 at 2:05

  Bergamotte. Mandarin. Siciliansk appelsin. Jasmin. Neroli. Appelsinblomst. Acqua musk. Rav. Abelmoskus FB – Helle Næsted Hansen

 • Besvar Marianne 5. september 2018 at 22:46

  Duften indeholder Bergamotte – Mandarin – Siliansk appelsin, – Jasmin – Neroli – Appelsinblomst – Musk – Rav – Apelmoskus. Lyder næsten som en dessert? Jeg følger dig på bloggen og Instagram (mariannebhh)

 • Besvar Jane Vibeke Tvede 5. september 2018 at 21:55

  Bergamotte. Mandarin. Siciliansk appelsin. Jasmin. Neroli. Appelsinblomst. Acqua musk. Rav. Abelmoskus.

  Følger dig både på FB og IG. <3 ig frutvede og fb jane vibeke tvede

 • Besvar Lærke Maj Hold Mørkenborg 5. september 2018 at 21:50

  Jeg følger dig på FB og på IG under navnet laerkemaj ? jeg læser med på bloggen i ny og næ. Parfumen indeholder duft af bergamotte, mandarin & siciliansk appelsin.

 • Besvar Rie Viola 5. september 2018 at 21:21

  Bergamotte, mandarin og siciliansk appelsin., Jasmin, neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav, abelmoskus. Følger dig her på bloggen og på insta som Riesretro <3

 • Besvar Laura Louise Nørr Nielsen 5. september 2018 at 20:40

  Jeg følger dig på FB og på IG under navnet laur_lnn. Og så læser jeg også med på bloggen i ny og næ. Parfumen indeholder duft af bergamotte, mandarin & siciliansk appelsin. Tak for endnu en lækker konkurrence <3

 • Besvar Anne Mette 5. september 2018 at 20:37

  Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin og jasmin, neroli og appelsinblomst og acqua musk, rav og abelmoskus ?
  Make a dream come true

  Jeg følger med begge steder
  IG – annemetteries
  Facebook – Anne Mette Nørby Ries

 • Besvar Marlene Høj 5. september 2018 at 20:22

  Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin og jasmin, neroli og appelsinblomst og acqua musk, rav og abelmoskus ?
  Jeg følger med begge steder (IG som m_hoej).

 • Besvar Natalie Velbæk 5. september 2018 at 19:26

  Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin og jasmin, neroli og appelsinblomst og acqua musk, rav og abelmoskusdyb. Jeg følger begge steder men kigger mest fb natalie velbæk?

 • Besvar Tania Væggemose 5. september 2018 at 19:16

  Bergamotte. Mandarin. Siciliansk appelsin. Jasmin. Neroli. Appelsinblomst. Acqua musk. Rav. Abelmoskus.

  Følger dig både på FB og IG. Følger dig på FB med navnet Tania Væggemose og følger dig på IG med navnet taniavaeggemose. Følger dig også på bloggen med navnet Tania Væggemose.

 • Besvar Anne Marie Færch Nielsen 5. september 2018 at 18:57

  Bergamotte, mandarin og siciliansk appelsin., Jasmin, neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav, abelmoskus. Følger dig her på bloggen (Anne Marie Færch Nielsen) og på Instagram (Faerch13).

 • Besvar Christina ulrikka jensen 5. september 2018 at 18:44

  Mandarin, Bergamotte og Siciliansk appelsin, følger mest på IG (Ulrikka71) men også FB og din fine blog? rigtig dejlig sensommer aften

 • Besvar Malene Nielsen 5. september 2018 at 18:16

  Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin..
  Følger din fordi du laver en alsidig blot, og du er utrolig kreativ, elsker at der er et strejf af håndarbejde også ?
  Følger også på indgå; Malena Nielsen

 • Besvar Medina 5. september 2018 at 18:16

  Bergamotte – mandarin og siliansk appelsin! (Og Jasmin, mmm)

  Jeg følger på FB (Medina Chemnitz Aalund Færch) og på IG @MedinaQsMami –
  Snuser dog også på bloggen i ny og næ 😉

 • Besvar Maria Seidelin 5. september 2018 at 18:09

  Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin

  Jeg følger dig på bloggen, Instagram og Facebook. Jeg vil jo nødig gå glip af noget ???

  Elsker dit mix <3

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 5. september 2018 at 17:38

  Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin
  Føler dig på fb: Maibrith Henneberg Poulsen
  Bloggen: Maibrith H. Poulsen
  Insta: klokkeblomst79

 • Besvar Carina Wolff 5. september 2018 at 17:34

  Bergamotte, appelsin og mandarin dufter den af ??❤️❤️Det lyder skønt ?jeg følger dig på FB og Insta under navnet cwvardehs ?

 • Besvar Helle Rick 5. september 2018 at 17:33

  Jeg følger dig her på bloggen og på FB.
  Duftnoter: Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin. uhm, lige noget for mig.

 • Besvar Carina Wolff 5. september 2018 at 17:32

  Jeg følger dig både her, på FB og på Instagram under navnet cwvardehs ??

 • Besvar Line Pihl 5. september 2018 at 17:16

  Bergamotte, mandarin og appelsin – lyder som en skøn duft? Jeg følger mest med på fb og så af og til på bloggen?

 • Besvar Heidi Hjorth Jeppesen 5. september 2018 at 17:16

  Jeg følger dig både på Facebook og Instagram under hhv. Heidi Hjorth Jeppesen og themomedition ?

  Parfumen dufter af bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin. Samt af jasmin, neroli og appelsinblomst. Og sidst, men ikke mindst acqua musk, rav og abelmoskus. ??
  (Har virkelig forsøgt at kamuflere at jeg har copy paste din egen beskrivelse ??)

 • Besvar Kamilla Ramsøe 5. september 2018 at 17:10

  Følger dig på bloggen, IG, fb og mere til 🙂 Bergamotte, mandarin og appelsin! Bum.

 • Besvar Helle 5. september 2018 at 16:53

  Følger dig på bloggen, facebook og Instagram ?
  Dufter af bergamotte og mandarin ✨❤️

 • Besvar Pernille Stievano 5. september 2018 at 16:42

  Hov. Det er selvfølgelig
  @PernilleStievano

 • Besvar Anika Christiansen 5. september 2018 at 16:42

  Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin ??☀️
  Jeg følger dig først og fremmest på IG og dernæst herinde på bloggen ?

 • Besvar Pernille 5. september 2018 at 16:41

  Søde
  jeg følger dig på FACEBOOK, Instagram og bloggen @Pernille
  Derudover følger jeg også din @Annekiosk ?
  Og så er duftnoterne: Bergamotte, mandarin, siciliansk appelsin, jasmin, neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav og abelmoskus
  ???

 • Besvar Pia Rotbøl 5. september 2018 at 16:39

  Jeg følger med alle tre steder
  FB og bloggen Pia Rotbøl
  IG piarotbl

  Duftnoterne er: Bergamotte, mandarin, siciliansk appelsin, jasmin, neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav og abelmoskus❤

 • Besvar Yrsa Andersen 5. september 2018 at 16:35

  Bergamotte, mandarin og siciliansk appelsin ( top noter ) der er også Neroli, appelsinblomst, Al-Quaida, rav og abelmoskus.
  Jeg følger dig her på blokken og på fb.

 • Besvar Helene 5. september 2018 at 16:02

  Følger dig her og på instagram med stor glæde. (@leafysmoothie)
  Duftnoterne er: Bergamotte, mandarin, siciliansk appelsin, jasmin, neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav og abelmoskus. Så lækkert! <3 Krydser fingre!

 • Besvar Carina Christensen 5. september 2018 at 15:51

  Jeg følger dig mest på bloggen! Duftnoterne i Cleans “Reserve acqua” er: Neroli Bergamotte, mandarin, Siciliansk appelsin, jasmin, neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav og abelmoskus. Tak for en god blog!

 • Besvar Pia Merete Eriksen 5. september 2018 at 15:48

  Følger dig på FB (Pia Merete Eriksen) og IG (pia_merete_eriksen).
  Bergamotte, mandarin, siciliansk appelsin, jasmin, neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav og abelmoskus

 • Besvar Natascha Appel 5. september 2018 at 15:41

  Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin. Følger fast på bloggen

 • Besvar Lene Haumann Jensen 5. september 2018 at 15:39

  Bergamotte, Mandarin, Siciliansk Appelsin, Jasmin, Neroli & Appelsinblomst, Acqua Musk, Rav & Abel oskus ?

  Den lyder virkelig lækker ?

  • Besvar Lene Haumann Jensen 5. september 2018 at 15:41

   Jeg følger dig på FB og bloggen, det gør jeg hyppigt, holder af at læse dine indlæg ?

 • Besvar Aurora R. 5. september 2018 at 15:33

  Bergamotte, mandarin og siciliansk appelsin (top noter), men der er også Jasmin, Neroli, appelsinblomst, acqua musk, rav og abelmoskus. Fantastisk duft, især fordi jeg elsker Neroli og appelsinblomst ?????

  • Besvar Anne 5. september 2018 at 15:38

   Herligt, men du mangler det sidste punkt 😉

  • Besvar Aurora R 9. september 2018 at 9:10

   Jeg følger dig mest på Instagram under navnet au_berg 🙂

 • Besvar Stina Foller 5. september 2018 at 15:21

  Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin, jasmin, neroli og appelsinblomst samt acqua musk, rav og abelmoskus – En helt fantastisk blanding

  • Besvar Anne 5. september 2018 at 15:39

   Herligt men du mangler det sidste punkt for at deltage 😉

 • Besvar Anette Ninon 5. september 2018 at 15:19

  ?Bergamotte, mandarin og Siciliansk appelsin?
  Følger her på bloggen.

 • Skriv en besked