Jeg har fået et lift.

22. august 2018
Indeholder reklame.

 

Sikke et dejligt sensommervejr vi. Man må næsten knibe sig i armen, for at fatte at der her gode vejr fortsætter på 3. måned. Varmen er dejlig, men også svær at have som medspiller i et varmt klasselokale med måske 15- 20 unge og voksne på gymnasiet. Skolestarten er VARM og udfordret her i familien. Jeg kan ikke skrive i detaljer, hvad der især har udfordret skolestarten for min datter med aspergerssyndrom, da det er hendes privatliv og ikke hører hjemme her i denne omgang, men mine tanker går til alle jer forældre hvis børn knokler for et godt skoleliv.

 

Vi er et godt team.

Vi knokler videre som et team og mærker godt efter hvad prisen er for det mentale arbejde også. Fx har jeg bagt pebernødder her midt i varmen i august, fordi appetit er ikke eksisterende når man er presset. Disse små bidder er mere forfriskende end andet med mel i og mætter en smule mere end et æble. Min gode ven Kenwood, kan på få minutter lave dej til flere hundrede små fristelser og nu ligger der frisk dej i køleskabet, så jeg løbende kan bage nye friske pebernødder.

 

Æblekage eller apple pie ?

Jeg ved faktisk ikke helt præcist hvad forskellen er på de 2 ord, men haven bugner af store flotte æbler, så jeg hev en opskrift frem og fik bagt en lækker og meget hurtigt lavet – æblekage. Godt med smør, mandelmel osv. Den smagte vidunderligt med en klat blød kold flødeskum kan jeg love dig. Måske DU ved hvad forskellen er ?

 

 

Jeg fik et lift.

Selvom dagene er mentalt hårde og udfordrende for tiden, så har jeg også fået et mentalt lykke-kick af en pakke fra FILORGA, som I ved jeg er ret vild med.

Filorga lancerer lige nu en ny serie: LIFT-STRUCTURE. Serien er en opstrammende hudplejeserie baseret på ingredienser, som er identiske med de der anvendes i æstetiske Face Lift injektionsbehandlindlinger. Her er det uden nåle i ansigtet, men produkter du kan hjemmebehandle med og forkæle din hud dagligt. Som vi ved så falder hyaluronsyre- og kollagenniveauet med alderen og deraf følger en hud i ansigtet der foregiver mere flad og mindre defineret i ansigtet. Jeg er 50+ og syntes at jeg ser mere træt ud i huden med alderen som et helhedsindtryk, og skal virkelig vedligeholder min daglige hudpleje med gode ingredienser som fx denne serie.

 

 

Filorga har skabt Plasmatic Lifting Factors, som er et nyt kompleks, der med innovativ teknologi med synergieffekter giver resultater efter bare 7 dage. LIFT-STRUCTURE er en ultra løftede og opstrammende serie, hvis 3 produkter kontinuerligt behandler alle aspekter af slap hud – skriver FILORGA. 

 

 

 

LIFT-DESIGNER SERUM er et serum der ligger inde i denne smarte ruller til ansigtet. Dette serum indeholder Plasmatic Lifting Factors ( som er en kerneformulering i seriens produkter og er inspireret af de bedste opstrammende ingredienser fra de injicerbare face lift injektioner ) der arbejder på at give glattere hud sammen  med fyldigere hud med udstråling. Dertil indeholder den indkapslede mikroalger, der stimulerer  og virker opstrammende. Man trykker på den lille knap på siden og derved kommer der serum ud til rullen som let rulles over ansigtet. En lækker og kølig fornemmelse syntes jeg og nyder at den lyn hurtigt absorberes af min hud. Jeg har brugt den både morgen og aften og er blevet helt afhængig af den dejlige kølige rulle i ansigtet. Prisen er 595 kr for 30 ml ( bemærk den store størrelse!)

 

LIFT-STRUCTURE Ultra-Lifting Cream er den jeg bruger ovenpå ovennævnte serum om dagen. Den indeholder også Plasmatic Lifting Factors der har fokus på at give os en fin udglattende hud med mere fylde og definition i det samlede ansigtetsudtryk. Den indeholder edelweiss, algeekstrakt samt aktive vegetabilske ingredienser som alle stimulerer og beskytter hudens elasticitet. Prisen er 595 kr for hele 50 ml. Super pris.

 

 

SLEEP & LIFT ULTRA-LIFTING NIGHT Cream er seriens creme til om natten selvfølgelig. Den er mere cremet og fyldig end den førnævnte og nogle dage har jeg kun brugt serum eller kun natcreme, fordi det bliver for meget her i varmen om natten for mig, med begge produkter på. Min hud kan ikke rigtigt suge begge produkter til sig på én gang når soveværelset er 20 grader eller mere. Den indeholder en duo af amonisyrer og tilfører huden en række gode sager også ved hjælp af Plasmatic Lifting Factors. Prisen er 595 kr for hele 50 ml.

 

Alle produkterne kan købes landet over fra uge 36 hos din lokale hudplejeforhandler med FILORGA samt i Magasin.

 

Tak fordi du læste med idag, og hold øje for der kommer snart info om en konkurrence med disse her produkter

 

Du kan måske også lide

10 Kommentarer

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 23. august 2018 at 8:26

  Kommer opskriften på æblekagen? Min kæreste elsker æblekage, men jeg mangler en god opskrift?
  Ellers meget interessant læsning?

  • Besvar Anne 23. august 2018 at 20:42

   Den skal jeg have lagt ind i et indlæg ja, for flere har spurgt til opskriften også på min IG. Hav en god weekend Maibrith.

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 22. august 2018 at 19:47

  Er ret vild med de ting jeg har prøvet fra Filorga, så dette må på ønskesedlen….. Tak for dig :O)

  • Besvar Anne 23. august 2018 at 20:41

   FILORGA er kommet for at blive som jeg siger. Skøn fredag til dig Rie

 • Besvar Lone H 22. august 2018 at 16:45

  Elsker din baggrund til billedet. Dine tasker er skønne?

  • Besvar Anne 23. august 2018 at 20:41

   Åhr tusind tak. Libertystof kan gøre alt pænt jo næsten. God weekend Lone.

 • Besvar Tina 22. august 2018 at 14:54

  Skønt indlæg:-)
  Og jeg er vild med din kurv med æbler.
  Rigtig god aften til du og familien:-)

  • Besvar Anne 23. august 2018 at 20:40

   Tak Tina. Kurven er en tidligere julegave fra min gemal, næsten et bestillingsønske da jeg både linkede den til ham og sendte ham afsted 😉 efter den. Rigtig dejlig fredag til dig og dine.

 • Besvar KirstenLN 22. august 2018 at 11:14

  Din overskrift narrede mig! Men jeg kan sagtens genkende, at huden har brug for noget andet nu end tidligere.
  Dejligt at du har mulighed for at rykke ud med pebernødderne, når der skal lokkes energi i din datter. Forhåbentlig bliver det snart hverdag og rutine på skoleområdet – inkl. lavere temperaturer!

  • Besvar Anne 23. august 2018 at 20:39

   Sorry, med overskriften Kirsten ;). Vi håber det snart bliver stabilt og hverdag, men det kan tage måneder ved vi fra tidliger. Rigtig god fredag til dig.

  Skriv en besked