Skønne og smukke nyheder til huden.

10. august 2018

Sensai, dem der laver den fantastiske lækre foundation med Koishimaru silke i, lancerer i disse uger en ny kollektion af Blooming Blush, som er smukke farver blush til vores ansigt. Intet giver ansigtet bedre form og glød end en god blush syntes jeg. Den er karakteristisk ved sin duo af hvid contra farve i paletten. Den hvide i hver blush er netop en ekstra finesse til highlight. Der kommer 5 nye flotte farver som er utroligt nemme at bruge, da de blender godt på huden og kan bruges med let hånd til en naturlig blid makeup eller en mere kraftig for at give mere kant til makeuppen. Jeg har testet 3 farver : 02 Blooming Peach, 03 Blooming Coral samt 05 Blooming Beige.

05 Beige giver min i forvejen gyldne hud et meget diskret skær, når den kommer på huden. Den har en lille smule sart rosa i sig som jeg rigtig godt kan lide. 03 Coral er mere dyb i farven og giver selvsagt mere kant til min hud. Den er mere til dage med fuld makeup hos mig hvor 05 har jeg også brugt på sommerdage helt uden foundation under. 02 Peach har en smuk smuk ferskenfarve som også er super god til min hud og mere gyldenrosa end 05.

Nyhederne lanceres 15. august, koster 330 kr. stk og kommer bla i Magasin.

Knald på vipperne.

 

 

 

Sensai har også lanceret en ny mascara Lash Volumiser 38ˋC. Den er kendetegnet ved en ny triple spiralbørste, som fordeler farven på mine vipper meget præcist, da den samtidigt adskiller hvert enkelt vippehår. De små børster på denne mascara er super gode til at også at adskille og farve de små vippehår syntes jeg. Den giver MASSER af volume på vipperne. Et strøg og der er farve på fra rod til spids. Ikke noget med at skulle over øjenvipperne 5-7 gange for at få dem adskilt eller pænt dækket med denne nyhed. Farven er dyb sort og kan virkelig bruges til makeup med knald og dramatik på lover jeg. Fjernes meget enkelt med vand over 38 grader varmt. Jeg har testet med både en våd vaskeklud og en vatrondel og det virker. Den koster 285 kr. og forhandles også i Magasin samt landet over i hudplejeklinikker etc.. Du kan finde den fra 15. august hvor den lanceres.

 

Magnitone.

 

 

Magnitone London står bag en produktlinje med VIBRA-SONIC TECHNOLIGY som bla. er anvendt i denne BLENDUP makeup børste. Jeg har testet den med både IDUN fast foundation samt ovenstående flydende Sensai Flowerless satin. Denne blender bevæger sig over 200 gange i sekundet …over din hud. Det er en vild fornemmelse de første gange kan jeg fortælle. Her løftes pålægning af foundation til nye højder. Her er vi inde og tale om at kunne evne, selv som amatør, at lægge en fin fejlfri foundation som en makeup artist, næsten. For lidt talent skal der også til hos mig. Den modvirker eventuelle mindre kønne makeup rande på huden, striber, linjer eller tilstoppede porer. Super super flot finish for amatør – Anne.

 

Sådan bruger jeg den

Jeg har til den flydende foundation brugt den ved at påføre nogle dråber på min håndryg og derefter tænde min BLENDUP mens den kører henover cremen. Derefter påfører jeg den i ansigtet mens maskinen vibrerer i et fast mønster. Hos mig er det først kinderne, hagen og under næsen, derefter der øverste af ansigtet og til sidst en afrunding af hele makeuppen. Den påfører makeuppen så den nærmest ikke ses som andet end en fint photofilter på min hud. Total lækkert. Jeg bruger derefter BLENDUP til at påføre min BLUSH og kan tilsidst slukke den. Maskinen har oplader til 2 timers brug (USB) og har 2 hastigheder af vibrationer du kan lege med. Hårene på børsten er silke bløde. De rengøres let som almindelige børster uden strøm på. Prisen er 595 kr og kan bla købes hos WEGA Beauty.

Konkurrence.

REN hudpleje som jeg skrev om i dette indlæg, har sponsoreret en konkurrence som starter op fredag aften på min IG @Annekakadu og hos @hverdagsblush. Hop ind og deltag, måske er du den heldige denne gang.

 

Tak fordi du tog dig tid til at læse med og rigtig god ( og blæsende ) fredag til dig. 

 

Anne

Du kan måske også lide

4 Kommentarer

 • Besvar Lone H 10. august 2018 at 20:48

  Har altså godt luret lidt på den magnitone… men tænkte at den var opreklameret. Det lyder som en fiks lille maskine jeg må have på min ønskeliste. Hvor længe holder et børstehoved?

  • Besvar Anne 11. august 2018 at 21:25

   Jeg har kun haft den en måned og den står som ny stort set i børsterne stadig Lone. WEGA Beauty som er den danske distributør, skriver til mig, at den kan holde flere måneder samme børstehoved da de er antibaktielle behandlet. Hvis du syntes hårene på et tidspunkt bliver bøjede af slid ligesom på en tandbørste, kan du købe nyt børstehoved til den. Ret smart . Rigtig god weekend til dig også Lone.

 • Besvar Tina 10. august 2018 at 9:58

  Meget lækre produkter du her viser.
  Jeg er selv ret vild med Sensai.
  Rigtig god weekend til du Anne og dine kære:-)

  • Besvar Anne 11. august 2018 at 21:22

   Sensai er SÅ lækkert. Den der fornemmelse af silkebløde kvalitetsprodukter kan man let blive afhængig af som du ved. Rigtig skøn weekend til dig også Tina.

  Skriv en besked