Det er ikke lyserødt det hele.

3. juli 2018
Kæmpe valmuer

Sommeren er vidunderlig i år, selvom blomsterne hurtigt “brænder af” så at sige. Valmuerne står i flotte frøstande nu og er klar til at afgive tusindvis af frø til nye blomster. Det er ikke lyserødt det hele, for nogle blomster er slet ikke kommet op i blomst i år, før de er svedet af i varmen.  Jeg har dog samlet nogle af de lyserøde kæmpe valmuefrø ind og tænker at kunne fordele eller bytte med nogle andre frø.  Det er som om, at haven er næsten en måned foran tiden pga varmen i år. Mine første Dahlia er på vej i blomst ( og de har ikke været forspiret inde i kælderen). De plejer først at blomstre i august hos os. Jeg glæder mig til at se, hvilke farver der kommer frem og som har overlevet tørken.  Vi planlægger en smuttur til Roskilde Festival i mindste detalje de her dage, da min datter har et brændende ønske om at opleve Bruno Mars, så da hun spurgte, om vi ville hjælpe hende med det ønske hvis hun købte billetten, sagde vi selvfølgelig ja. Det er en lang tur fra Himmerland til Roskilde for en time eller to på Roskilde Festival. Mere er der ikke energi til for hende. Lige nu er det ret kaotisk derovre ved vi fra FB gruppen, så håber virkelig at der er mere styr på dette torsdag aften, men mon ikke der er. Jeg tror på det. Det SKAL lykkes. Bum. Mon Guerlain I min taske pakker jeg en skøn nyhed fra Guerlain, nemlig Mon Guerlain som er en vidunderlig ny duft fra det berømte brand. I snart 200 år har Guerlain udviklet eksklusive beautyprodukter. Mon Guerlain er en ultra feminin duft som er inspireret af Angelina Jolie.Mon GuerlainSelve flasken blev grund-designet i 1908 og meget klassisk og smuk samt kendetegnene fra Guerlain 0g så moderniseret en smule. Ren vintage-guf for mine øjne. Duften er en blanding fra hele verden af sandeltræ, jasmin og vanilla samt lavendel. Den er til den søde side og en man let bliver afhængig af. Meget eksklusiv og feminin lækker duft på mig. Kan bestemt anbefale at du prøver at suse ud og finde den. Den er fx i SEPHORA fra 520 kr for 30 ml.

Naturlig hudpleje

 Jeg har også 3 produkter fra AURELIA med i tasken. I et tidligere indlæg har jeg lovprist seriens cremedeo og jeg var nysgerrig på om de andre produkter fra serien var af samme gode kaliber.  AURELIA  er naturlig hudpleje med skønhedsprodukter, der hjælper huden til naturligt at reparere sig selv. Vi taler om Probiotik Skincare. AURELIA hudpleje bliver lavet i Storbritannien med kun de reneste og mest bæredygtige ingredienser fra hele verden. AURELIA vandt ved året Beauty-Award prisen som Årets nye brand. AURELIA Revitalise & Glow serum er en hvid tynd serum, der meget let fordeles på mit ansigt efter rens morgen og aften. Den fedter ikke på min hud samt dufter helt helt vidunderligt ligesom hele serien gør. Den opstrammer og giver glød til huden samtidigt med, at den forebygger aldring. Vitamin E er der masser af i denne lille krukke med pipette. Ren lykke for hud og sjæl. Prisen er 595kr i Magasin.AureliaAURELIA Miracle Cleanser renser min hud mildt og effektivt, uden at huden tørrer ud. Konsistensen er mild samt blød cremet og den er en oplevelse for sanserne at bruge pga kombinationen af effekt og naturlig dufte. Jeg er vild med den og min voksne datter er også. Hun er 19 år og den er perfekt til hendes hud såvel som min, der har passeret de 50. Du kan roligt købe også denne her.AURELIA Cell Revitalise Day Moisturiser er en dagcreme, som bekæmper hudens stress, opstrammer og lindrer. Den er mild og virkelig lækker at arbejde med, når den masséres ind i huden blidt for at øge blodcirkulationen. Indholdet er 100% naturligt selvfølgelig. Konsistensen er en lidt fast cremet creme der let fordeles i ansigtet ovenpå serum. Den er super til at holde min hud fugtet hele dagen, når jeg bruger alle 3 produkter sammen. Ingen led kan springes over for min hud i denne tørke af en sommer især.  Prisen er 550kr i Magasin.

Har du glemt at tjekke om du vandt ?

Den ene vinder af vippe eller brynserum fra M2 har ikke meldt sig og det er sidste chance nu, ellers trækkes der en ny vinder. Så tjek lige om DU vandt.Rigtig skøn tirsdag til dig og dine og TAK fordi du læste med igen idag. Anne

Du kan måske også lide

6 Kommentarer

 • Besvar Lone H 3. juli 2018 at 10:12

  Håber det bliver en skøn oplevelse med Bruno Mars, selvom det virker lidt til at være alt det der ikke er styr på i Roskilde der fremhæves. Hvorfor er det lige at vi altid skal se på det negative i stedet for alt det positive….?

  • Besvar Anne 3. juli 2018 at 17:20

   Hej Lone, ja vi håber det bliver en god oplevelse for livet. Jeg kan ikke helt genkende at du spørger til hvorfor “vi altid skal se på det negative istedet for det positive ..”? Jeg syntes min blog stråler af, at netop jeg ser det positive i de mange små skridt i livet? Med hensyn til Roskilde Festival kan jeg fortælle dig, at kritikken fra de handicappede er yderst fair om forholdene i år: fx er handicap parkering flere kilometer væk fra hvor indgangen er til det område, Der var kø i 3 timer for at blive lukket ind på pladsen i 27 graders varme og der var INGEN hensyn til de handicappede om en hurtigere ekspedition overhovedet (flere er fx så nedsat i funktion at de ikke kan stå i kø ), der skal hentes et adgangskort til handicaptoiletterne i andre områder af den kæmpe festivalplads end hvor toiletterne var igår, vagten til podiet foran musikscenen er uden vagt i år, som ellers hjælper alle de fulde festivaldeltagere uden handicap med at komme væk derfra, så de handicappede kan bruge den…og sådan kunne jeg blive ved. Det er nogle helt helt elementære ting for at et menneske med handicap kan deltage i festivalen desværre. Flere måtte køre hjem igen uden at komme ind med deres hjælpere med deres billetter. Nær der skal skiftes hjælpere fx efter 8 timer skal de retur til en bestemt vagt for at skifte og den handicappede står uden hjælp. Super rodet og sørgeligt og det må ikke ske på torsdag. Dette var blot nogle enkelte ting der ikke fungerede søndag, men som der måske arbejdes på. Derfor skrev jeg at flere ting sejlede derovre på RF i forgårs.

   Bedste hilsner Anne

   • Besvar Lone H 3. juli 2018 at 18:06

    Nej nej nej det var slet ikke det jeg mente. Har slet ikke fået udtrykt mig godt nok og det kan jeg kun undskylde. Din blog er netop fuld af et positivt syn selv når der er udfordringer. Det jeg har læst de sidste dage vedr RF har intet haft med de forhold du beskriver for de handicappede og deres hjælpere. De forhold du beskriver er UNDER al kritik, der kan jeg ikke være mere enig. Desværre er jeg ikke på FB og har derfor ikke været opmærksom på de forhold du beskriver. Det jeg har læst har været fra beboere i nærheden op til åbningen og affald alle vegne. Så jeg har udtalt mig om noget jeg ikke har haft belæg for og det beklager jeg. Det jeg mente med min sidste kommentar var at det er så nemt at komme med den negative vinkel sådan generelt og den var ment på det brok fra nærmiljøet og bestemt ikke på de forhold du beskriver. Jeg håber der rettes op på det. En kæmpe undskyldning herfra jeg håber du vil modtage. Lone

    • Besvar Anne 3. juli 2018 at 19:21

     Det gør ikke spor Lone. Din vinkel kunne jeg ikke tyde og er sikker på at vi begge vil det bedste også for mennesker der vil til konverter men som har funktionsnedsættelse.
     Bedste hilsner og skøn aften til dig. Anne

 • Besvar Tina 3. juli 2018 at 9:29

  Goddag kære Anne,
  det skal nok blive spændende med jeres festival tur og der er sikkert faldet ro på til på torsdag.
  Vi har været forbi og se hvor mange der er i år og hvordan stemningen lige var.
  Jeg skal også ud at samle mine frø sammen, så jeg kan udvide næste år.
  Rigtig smukke dage ønskes og en dejlig oplevelse til datter og jer på torsdag:-)

  • Besvar Anne 3. juli 2018 at 17:10

   Det bliver ret “spændende” ja Tina, lige nu er der meget nervøsitet omkring det af forskellige årssager hos hende, men det er forventeligt. Har I været forbi ? Oplevet lydprøve idag måske også ? Det må være så sjovt for dig der bor derover at læse det nye indlæg i Rokokoposten. Jeg var fuldstændig færdig af grin. Prøv at se på det.
   Håber at du finder nogle skønne frø du gerne vil udvide med og mangler du frø af kæmpevalmuer så skriv mig en mail ;’ Bedste hilsner til dig.

  Skriv en besked