Hvornår er man gammel nok?

28. juni 2018
Indeholder sponsorerede produkter.

 

Det spørgsmål er jeg selv blevet stillet mange gange “Hvornår syntes du, at man er gammel nok Anne ?”. Jeg stiller det samme spørgsmål til mig selv om mange ting, selvom at jeg er rundet de 50 år. Der er altid noget at tage stilling til, herunder om jeg er gammel nok til at modtage rudekuverter fra ÆldreSagen. Jeg fik nærmest et chok over, at jeg er gammel nok der.

En anden  ting er, når man stiller spørgsmålet i forhold til sine børn. Hvornår er de gamle nok til selv at gå over en befærdet vej? eller til at få en mobiltelefon eller FB profil? eller hvornår er de gamle nok til at administrere alle deres lommepenge herunder gaver fra familie ? Vi er nu omkring den alder hvor spørgsmålet er, om hvornår man er gammel nok til at rejse fra Nordjylland til en uges druk og musik på Roskilde Festival? Der er jo også Den lille fede. Nibe Festivalen, den vil jeg være mere tryg ved at mine børn tog til en uge, for det er jo ikke så langt herfra, og ikke nær så stort osv osv.

Udstyret til festival.

Foto fra Ilse Jacobsen

Der var styr på udstyret sidste år, da sønnen (dengang 16 år) var på SMUK Festival med sin efterskole kammerat. Et telt, liggemadras, tandbørste samt lidt konserves og så kom far forbi et par gange den uge. Det gik rigtig fint faktisk. De havde en fest hele ugen.  Hvis jeg selv skal pakke udstyr til Festival, er der dog mange andre ting jeg også tænker på at pakke.

Fede, smukke og praktiske gummistøvler fra dygtige Ilse Jacobsen, som forøvrigt har 25 års jubilæum i år, er et must til enhver festival. Hendes gummistøvler oser af god stil, med kant og gennemtænkt design. Det er håndlavede støvler der også skal bruges langt ind i vinteren for mig. I støvlerne her kan jeg have plads til mine lidt sarte ankler med gigt, jeg står godt fast i såvel mudder som evt regn eller støv og de klæder ethvert outfit i mine øjne. Fede til jeans, shorts eller nederdel. De får til det hele i den her model. De er bløde som smør om benet og stadig lidt støtte i bunden af en gummistøvle at være. Du findes det stor udvalg i landes sko- og livsstilsbutikker samt online lige HER, hvor de normalt koster 1.100kr for min sorte model, men er på tilbud idag kan jeg se.

 

Jo Malone

 

Nogle af mine ynglings Beautyprodukter skal bestemt også tænkes med i sådan en plan, om det er Festival eller en smuttur til København, når datteren skal til Roskilde Festival et par timer, for at se en bestemt kunstner. Jo Malone har nu nogle af deres Hero produkter i travel size og det er perfekt til en tur til Roskilde Festival med overnatning:

 

Jo Malone

 

Peony & Blush Suede Body Cream fra Jo Malone er en rigtig charmetrold. Denne luksus bodycream dufter af både jasmin, æble, roser og pæoner i massevis. Sprudlende duft der er blandet med duften af rosafarvede skind. Hvordan man end finder på det med rosafarvede skind i en duft, så er denne her et scoop! Min ynglingsduft de her sommerdage. Den blødgør huden helt som forventet med en himmelsk fornemmelse. Har du ikke prøvet denne, så prøv at finde den i fx Magasin.

English Pear & Freesia Cologne fra Jo Malone er her i en praktisk 30 ml størrelse, som er perfekt til håndtasken eller som jeg: i min Fanny Pack. Toilettasken vil også altid finde plads til denne lille sag som dufter af modne pærer, hvide fresiaer sammen med rav og skov. Den er skøn klassisk i duften på mig og kan derfor bruges til enhver anledning.  Find den også i Magasin.

Wood Sage & Sea Salt Body & Hand Wash fra Jo Malone er min lille luksus redning til at friske huden ren og lækker op, også når jeg skal på tur. Der var engang hvor jeg brugte en helt duftneutral showergel hver morgen, men det er jeg gået væk fra, og bruger istedet en skøn showergel som fx denne her, de dage hvor jeg gerne bare vil dufte mildt uden at bruge parfume efter badet. Her er dette Hero produkt perfekt. Duften er en blanding af frisk havluft med saltvand fra havet, salvie og forrevne klipper skriver Jo Malone. Den kan selvfølgelig også bruges med efterfølgende parfume.

 

 

En af mine hjemmesyede Festivaltasker / Fanny Packs eller Bum Bag om man vil, skal bestemt også med mig på tur. Jeg elsker at kunne have hænderne fri også til når mine gigtramte fødder driller og jeg så nemt kan holde ved trappegelænder eller hvad der nu er i nærheden for at få støtte og ikke mister håndtasken i faldet. Sådan en taske vejer ikke meget og hænger perfekt på tværs over brystet eller under min skulder.

 

En pose god kvalitets lakrids fra ny bog kommer også med til turen i bilen. Det bliver den nye fra Katrine Marie Guldager “ Bjørnen”. En lille roman som handler om en kvinde, der på flere måder må kæmpe for sit liv. Om at skrælle tilværelsen ned til det mest basale for at nå ind til kernen, om tab og skam og om at stå ansigt til ansigt med sin egen angst – og en bjørn. Jeg er spændt på at få mig fordybet i den. 4 timer i bil frem og tilbage til Sjælland giver mig god tid til det. Den kan nemt kan være i tasken på tur og kan købes hos alle landets boghandlere og hos SAXO. Jeg har tidligere læst en af hendes bøger med begejstring.

Husk at min konkurrence slutter fredag om 2 ultimative sommer special editions udgaver af de populære M2 serum til vipper og bryn lige HER.

Tak fordi at du læste med igen idag.

 

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Gitte 28. juni 2018 at 9:19

  Jeg kan kun tilslutte mig din ros af Ilse Jacobsen gummistøvler ? Og som indehaver af 3 par i forskellig farve 😉 taler jeg af erfaring. Købte mit første par for snart 10 år siden og elsker elsker elsker dem stadig til som du siger regn, sol, festival, kjole – you name it. Og kan så sige man aldrig bliver FOR GAMMEL til dem min svigermor på 78 har dem også 😉
  Her er festivaler ikke aktuelt for Alma endnu, men vi snakker Facebook (som hun ikke har lyst til) og Instagram adfærd, men uhh det er ikke blevet nemmere siden de store var små.

  • Besvar Anne 29. juni 2018 at 8:25

   Du er da den bedste ambassadør før de støvler Gitte. Skønt at læse de HOLDER. Nej jeg kan tænke mig at der kommer nogle ting at tage stilling til med Alma, som sletikke Ahr været aktuelt med de store. Jeg er selv helt overrasket over at have levet en barndom og ungdom uden mobiltelefon ?. God weekend og ferie Gitte

  Skriv en besked