Du skal kende dine forhandlere.

23. juni 2018

Det er lørdag og mine ben er tunge efter gårdsdagens tur til Aarhus. Sønnen og jeg kørte afsted ved frokosttid, og vi var heldige med at finde en parkeringsplads inde midt i byen og undgik den kaotiske situation på DOKK1 hvor flere hundrede biler og bilejere ikke kunne forenes før i nat eller idag. Jeg ville være blevet max presset over sådan en situation, for bilejerne fik ingen informationer om hvorfor robotanlægget ikke kom op fra dybet eller hvornår de kunne hente deres bil. Flere var dernede i timevis og ventede.

Jeg fik vendt en tur rundt inde i det smukke Illums og derefter en tur i Magasin, som havde et super udsalgs-udvalg i flere afdelinger. I Beauty var der både Filorga, Rituals, La Mer og Bobby Brown til 1/2 pris fx. og i chokoladeafdelingen fandt jeg en top lækker æske Summerbird Chokolade sat ned fra 280kr til 100kr. Derimod var den dyre kop varm chokolade (35kr for en lille kop) i deres afdeling med Lagkagehuset simpelthen ikke værd at drikke. Det var tyndt som vand. I Salling fik jeg købte jeans til 1/2 pris til datteren og en retro T-shirt til sønnen. Der røg også nederdel til 1/2 pris i posen til mig. Herligt. Gode sikre køb.

Mere sort og noget med 60.

Der er kommet flere skønne Beauty produkter  i SORT ind af min dør. Jeg vil fortælle lidt om dem her.

Ecooking

 

Ecooking som du finder i webshoppen HER, samt i Matas og Bahne etc, har lavet nogle kapsler som holder det fine naturlige serum 100% rent og portionstilrettet for dig. Kapslerne med A-vitamin er et Retinol boostet serum, der minimerer linjer omkring især øjne og mund. Den lille kapsel rummer serum nok til hele dit ansigt og hjælper desuden også med at bekæmpe pigmentering, bumser og hjælper til en mere ensartet hud. Produktet er 100% vegansk og meget lækkert at arbejde med i huden syntes jeg. Et par dråber på fingrene og så forsigtigt ind i huden før natcreme eller dagcreme.  Prisen er 349 kr for et glas med 60 kapsler.

STRAM OP kapslerne fra Ecooking kunne fint være samme navn til et sæt shape undertøj, men det er samme princip kan jeg fortælle dig: Der vrides og derefter sker magien. Dog er det ikke hele kroppen du skal vride i et sæt shape-et-eller-andet, men den lille kapsel som indeholder serum, der kan opstramme huden og synligt mindske dybden af dine rynker i ansigtet. Ikke rynker andre steder;). Dette produkt er for Ecooking “Serum uden BOTOX” og mon ikke også det er for vi andre også ? Produktet er til os der har passeret de 35 år. Et glas indeholder 60 kapsler og koster også 349 kr.

JorgObé  Handcreme er en let og lækker fugtgivende håndcreme her i sommertiden. Den har et højt indhold af naturlige effektive ingredienser som er godt for både hud og neglebånd i op til 72 timer. Jeg har testet den og mine hænder skal nu helst bruge den et par gange om dagen. Den indeholder både sheasmør, kokos-, avocado- og jojobaolie, der bidrager med intens fugt og efterlader hænder og neglebånd fløjlsbløde uden at fedte. Prisen er 148 kr. lige HER i Matas.

 

 

 

En anden nyhed er fra Peter  Thomas Roth som jeg tidligere har beskrevet min begejstring over i dette indlæg. Disse UN-WRINCLE Peel Pads er perfekte til en effektiv og mild peeling af ansigtet. Jeg er allerede MEGET glad for dem. De bruges på normal eller tør hud som min, ved at jeg tager en enkel rondel og stille arbejder ind i huden på mit ansigt. Lader det derefter virke i 60 sek (de første par gange du bruger dem og derefter op til max 3 min alt efter hvad din hud kan tåle), for derefter at skylle grundigt af med rent vand. Jeg har brugt den med stor glæde 2 x om ugen og elsker den fornemmelse af rens i dybden. UN-WRINCKE Peel Pads hjælper din hud med at blive smuk via en klar og mere enstonet udstråling, og minimerer porerne. Elsker dem her siger jeg her. Til kombineret hud kan du bruge den 1-2 gange dagligt, men test efter selv. Husk at bruge solcreme hvis du skal ud. Sælges bla i Magasin til 615 kr for 60 stk rondeller i en æske lige HER.

 

KONKURRENCE

 

M2 Beauté laver den mest effektive vippe og bryn serum jeg nogensiden har prøvet. Både min voksne datter og jeg selv har testet disse produkter og de VIRKER på os. Efter kun 3 uger begynder der at komme længde og fylde på vores vipper samt tættere bryn. Denne sommer har M2 Beauté teamet up med der veganske Beauty Brand JACKS Beauty Line og sammensat et par lækre Limited editions æsker så vi forbrugere kan blive ekstra forkælede.

 

EYEBROW RENEWING SERUM er et innovativt, meget effektivt aktivt serum fra M2 Beauté, der giver tættere, karakteristiske øjenbryn med en sund glans og giver nye, fleksible styling muligheder. Serummet stimulerer øjenbrynenes naturlige vækst, styrker og forlænger, fylder huller ud og giver en velplejet, markant forbedret udstråling.
Anvendelse
Brug M2 Beautés Eyebrow Renewing Serum om aftenen, inden du går i seng. Rens ansigtet med en oliefri makeupfjerner og påfør så et forholdsvist tyndt lag af serummet på brynene. Lad det tørre natten over. Put ikke creme oven på brynene efter brug. Æsken med vippe serum har en eksklusiv Eyebrow brush indlagt i æsken.

 

 

EYELASH ACTIVATING SERUM er den reneste og mest veldokumenterede vippeserum på markedet. Takket være aktive ingredienser, og særligt Norbimatoprost, aktiveres vippernes naturlige vækst. Endvidere, styrkes de i alle faser af vippernes livscyklus, og styrker og forlænger dermed vippernes naturlige holdbarhed.
Anvendelse: Brug M2 Beautés Eyelash Activating Serum om aftenen, inden du går i seng. Rens ansigtet med en oliefri makeupfjerner og påfør så et forholdsvist tyndt lag af serummet ved hårrødderne på det øverste øjenlågs vipper. Lad det tørre natten over. Put ikke creme oven på øjenlåget efter brug. samlet værdi for æsken med en eksklusive S

M2 forhandles over hele landet ved anerkendte ekslusive hudplejeklinikker og frisører, Matas, Magason, Illum, Sephora og Salling. HUSK at du skal være særligt opmærksom på at købe dine M2 produkter hos en autoriseret forhandler ( og ikke i supermarkeder etc ) for at undgå kopiprodukter og for at opnå garantien på produkterne. Du kan fx finde produkterne lige HER, inden længe.

Konkurrencen er Mega lækker for hele 2 heldige kan vinde et serumprodukt i Limited edition hver. Én vinder til bryn og én vinder til vipperne. Du kan deltage både her på bloggen, på FB og på min IG for at opnå flere lodder i puljen. Der findes Én vinder af vippeserum og ÉN vinder af brynserum uf fra samtlige deltagere på alle 3 platforme af Annekakadu.

For at deltage her på bloggen skal du:

– Følge mig på bloggen, FB eller IG og skrive i kommentarfeltet hvor du følger mig og med hvilket navn.

– Skrive i kommentarfeltet HVAD man skal være særligt opmærksom på når man skal købe M2 serum.

– Skrive om du ønsker at vinde VIPPE eller BRYN serum.

Held og lykke, vinderne findes på fredag og du finder begge vinderne i dette indlæg efter konkurrencen er udløbet. Vinderne skal skrive tilbage på min mail april24@live.dk inden 3 dage da der ellers trækkes nye vindere.

Hvem vandt ?

De 2 heldige af henholdsvist en vippe- eller brynserum blev:

– Carina C ( Carina Christensen) som har vundet brynserum

– Jessie Lynggaard ( @j.lynggaard) som har vundet vippeserum

Send mig en mail på april24@live.dk inden tirsdag aften med jeres fulde navn, adresse og telefonnummer, for at få tilsendt jeres præmie, da der ellers trækkes nye vindere.

Du kan måske også lide

93 Kommentarer

 • Besvar Marianne 27. juni 2018 at 23:05

  Altid at købe M2 produkterne hos en autoriseret forhandler?
  Jeg følger dig på Instagram med stor glæde – @mariannebhh . Bliver jeg den heldige, vil jeg gerne vinde vippeserum.

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 25. juni 2018 at 18:00

  Jeg følger på alle tre platforme, er dog ikke så meget på facebook længere. Jeg går under mit navn samt mordalsgaard.

  Man skal købe M2 produkter hos en autoriseret forhandler ( og ikke i supermarkeder etc ) for at undgå kopiprodukter og for at opnå garantien på produkterne.

  Jeg bruger allerede vippe-serummet, så jeg kunne godt tænke mig at prøve bryn-serummet.

 • Besvar Birna Lambaa 25. juni 2018 at 9:10

  Jeg følger dig alle 3 steder – Birna Lambaa på Facebook og birnal på Instagram?
  Man skal selvfølgelig være opmærksom på, at man køber produkterne hos autoriseret forhandler, da man ellers ikkekan være sikker på kvaliteten af produkterne og dermed ikke har reklamationsret☺️
  Ønsker vippeserummen(seraen), hvis jeg var den ene af de heldige??

 • Besvar Dorthe Bille 25. juni 2018 at 8:37

  Man skal købe produkterne hos en autoriseret forhandler. Jeg følger med på Instagram @dorthebille Ønsker mig vippeserum, hvis jeg er heldig

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 24. juni 2018 at 21:05

  Jeg følger dig på alle tre medier Facebook loisie Reenberg.
  Det man skal være særligt opmærksom på, når man køber M2 er, at man skal købe M2 produkter hos en autoriseret forhandler ( og ikke i supermarkeder etc ) for at undgå kopiprodukter og for at opnå garanti.
  Hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg gerne have vippe serium

  • Besvar Charlotte Elfving 25. juni 2018 at 8:23

   Jeg følger dig både på FB som Charlotte Elfving og på Instagram som Pandadesign4.
   Man skal undgå at købe produktet andre steder end deres forhandlere, da der er mulighed for kopi varer

 • Besvar Malene holm 24. juni 2018 at 20:50

  Jeg følger dig alle tre steder, og på Instagram som @maleneholm_ ☺️

  Det man skal være særligt opmærksom på, når man køber M2 er, at man skal købe M2 produkter hos en autoriseret forhandler ( og ikke i supermarkeder etc ) for at undgå kopiprodukter og for at opnå garanti.

  Hvis jeg er den heldige, skal det være bryn serum ?

 • Besvar Nanette Cohn 24. juni 2018 at 19:51

  Man skal være opmærksom på at købe produkterne hos en autoriseret forhandler, derved bevarer man også garantien.
  Vippeserumet lyder spændende, det vil jeg gerne prøve.
  Jeg følger dig herinde på bloggen og på facebook.

  ☀️

 • Besvar Carina Chrtensen 24. juni 2018 at 18:42

  1) Jeg følger dig mest på bloggen, hvor jeg underskriver mig Carina C .
  2) Man skal være opmærksom på, at købe M2 produkter hos en autoriseret forhandler.
  3) Mine bryn er blevet tynde, så jeg vil meget gerne prøve M2´s brynserum!
  Tak for en god blog!

 • Besvar Mette 24. juni 2018 at 18:00

  Man skal være opmærksom på at købe produkterne hos en autoriseret forhandler. Både min bryn og vipper trænger til hjælp, men førsteprioritet er hjælp til min tynde korte vipper

 • Besvar Julie Wendt 24. juni 2018 at 17:34

  Jeg følger dig på Instagram under navnet juliewendtm. Man skal være opmærksom på at købe produkterne hos en autoriseret forhandler, og undgå kopi produkter.
  Jeg vil rigtig gerne vinde en vippeserum. ??☀️

 • Besvar Liss Jepsen 24. juni 2018 at 16:23

  Jeg følger dig på bloggen og FB?
  Ønsker vippeserum ?
  Vær opmærksom på at købe dine M2 produkter hos en autoriseret forhandler ?

 • Besvar Mirela Mesic 24. juni 2018 at 14:57

  Hej
  Følger dig her på bloggen?
  Man skal være meget opmærksom på at købe M2 produkter hos en autoriseret forhandler og ikke i supermarket pga kopivare og ingen garanti?
  Hvis jeg er heldig at vinde så ønsker jeg mig Vippe serum.?♥️

 • Besvar Helle Jørgensen 24. juni 2018 at 14:55

  Sikke nogle lækre produkter ? jeg kunne godt tænke mig serum til vipperne ?
  Jeg følger dig på fb: Helle Jørgensen og her på bloggen.
  Man skal være særlig opmærksom på at købe produkterne hos en autoriseret forhandler. Rigtig skøn søndag ☀️?

 • Besvar Tina 24. juni 2018 at 14:27

  God søndag Anne og håber I havde en dejlig Sankt Hans 🙂
  Jeg følger her på bloggen via Bloglovin. (har ikke FB og ikke insta.)
  Det anbefales altid at købe produkterne hos en autiriseret forhandler.
  Jeg har fine bryn, men små vipper, så ville krydse og håbe på det skønne vippeserum:-)
  Søndags hilsner.

  • Besvar Anne 24. juni 2018 at 15:39

   Tak Tina vi fejrede ikke Sankt Hans i år, det gør vi sjældent faktisk, men håber at du og familien havde en dejlig aften, med eller uden bål. Håber du har haft en skøn weekend. Mange hilsner Anne

 • Besvar Heidi Nicoline 24. juni 2018 at 13:58

  Jeg følger på IG under navnet Heidi Nicoline.
  Man skal købe hos autoriseret forhandler og ikke supermarkeder.
  Ønsker Vippeserum for at prøve det ??❤️

 • Besvar Kenneth Glerup Schøn 24. juni 2018 at 12:26

  @annekakadu “DONE” ✍??? WOW craaazy Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “FIN” en (Brynserum)-præmie til min datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ????

 • Besvar Yrsa Andersen 24. juni 2018 at 12:22

  Altid at købe produkterne hos en autoriseret forhaldler og ikke i et supermarked.
  Følger dig på fb, blokken og IG.
  IG hedder jeg yrsaton, og på fb med mit navn ligeså på blokken.

 • Besvar Lone H 24. juni 2018 at 10:03

  Produkterne skal købes hos en autoriseret forhandler men jeg ville nu heller ikke turde andet. Følger dig også på insta med Hedemann73 men desværre ikke på fb da jeg ikke har en bruger. Skulle jeg være en af de heldige ønsker jeg at prøve bryn serum.

 • Besvar Lone Charlotte Sørensen 24. juni 2018 at 9:37

  Man skal være særlig opmærksom med at købe produktet hos en autoriseret forhandler ?? ville være spændende at prøve vippeserum ? Følger dig på IG som 9560lone , her og Fb med mit fuld navn ??

 • Besvar Malou Skelskov 24. juni 2018 at 9:06

  Følger dig alle 3 steder
  Malou skelskov malouhoeg@gmail.com
  Malouhoeg
  Man skal købe M2 serum hos en autoriseret forhandler. Vil gerne vinde vippeserum

 • Besvar Karina 24. juni 2018 at 8:56

  Ingen creme på bagefter – og jeg krydser fingre for serum til mine vipper ??? følger dig begge steder – på Insta som kvium75 og på FB bare som Karina Vium ?

 • Besvar Sanne S. Brinkmann 24. juni 2018 at 8:48

  Man må ikke putte creme på efter påføring af serum

  Jeg hedder sanne_brinkman på IG og følger dig på både FB og IG

  Jeg ønsker mig vippeserum ?

 • Besvar Britt S 24. juni 2018 at 8:10

  Jeg følger dig alle tre steder facebook Britt Stampe og Instagram brittstampe . Man skal købe sin vippe/ bryn serum hos en autoriseret forhandler . Ønsker vippe serum

 • Besvar Jane Vibeke Tvede 24. juni 2018 at 8:08

  Man skal købe hos en autoriseret forhandler
  Følger alle tre steder under Jane Vibeke Tvede/@frutvede
  Vil elske vipper sereum

 • Besvar Pia Rotbøl 24. juni 2018 at 7:50

  Jeg følger aktivt med alle tre steder?
  Bloggen: Pia Rotbøl
  IG: piarotbl
  FB: Pia Harpsøe Rotbøl
  Man skal altid købe M2 hos en autoriseret forhandler for at undgå kopivare og for garantien.
  Jeg ønsker mig den fantastiske vippeserum☘️

 • Besvar Malene Andresen 24. juni 2018 at 7:22

  Jeg følger dig på IG som @maleneand. Man skal købe M2 produkter hos en autoriseret forhandler. Jeg g vil gerne vinde vippe serum ????

  • Besvar Malene Andresen 24. juni 2018 at 7:25

   Ups følger dig som@malene1003

 • Besvar Anne Sunke 24. juni 2018 at 7:20

  Ups ønsker vippeserum

 • Besvar Anne Sunke 24. juni 2018 at 7:19

  Man skal være særligt opmærksom på at købe M2 produkter hos en autoriseret forhandler ( og ikke i supermarkeder etc ) for at undgå kopiprodukter og for at opnå garanti. Jeg ønsker mig at prøve vippeserum ?? ?Jeg følger dig alle steder, enten som @bruunsunke, Anne Bruun Sunke og Anne Sunke

  • Besvar Anne Sunke 24. juni 2018 at 7:20

   Ønsker vippeserum

 • Besvar Birgitte Tolstrup 24. juni 2018 at 7:10

  Følger dig primært på IG som @beetolsee også på bloggen. Man skal være særligt opmærksom på at købe M2 produkter hos en autoriseret forhandler ( og ikke i supermarkeder etc ) for at undgå kopiprodukter og for at opnå garanti. Jeg ønsker mig at prøve vippeserum ?? ?

 • Besvar Nina Wedderkopp 24. juni 2018 at 6:58

  Jeg følger dig alle steder:-). På IG hedder jeg nwedderkopp. Man skal købe sine M2 hos en autoriseret forhandler for ellers ved man sørme ikke om den er ægte. Jeg vil meget gerne vinde vippe serum, da jeg lige har fået lavet de sprødeste øjenbryn!:-) God sommer!

 • Besvar Marlene Høj 24. juni 2018 at 6:51

  Følger dig på fb i mit eget navn og på instagram som m_hoej ?
  Produkterne skal købes ved en autoriseret forhandler for at undgå kopiprodukter og dør at få garantien.
  Faktisk kan jeg bruge begge dele, men jeg vil sætte allermest pris på vippeserummet ?

 • Besvar Anette 24. juni 2018 at 5:09

  Jeg følger med på IG under navnet mitgladeliv 🙂

  Man skal altid sikre sig at man får sin serum fra en autoriseret forhandler for at sikre at man ikke får fingrende i en fup variant som ikke gør nogen som helst forskel :/

 • Besvar Jeannet Bertelsen 23. juni 2018 at 22:05

  Jeg følger dig på facebook og instagram ☺️ Og jeg ønsker mig vippe serum hvis jeg er den heldige ?☀️

 • Besvar Betina 23. juni 2018 at 21:48

  Wiiiii super skønne produkter??
  Man skal ALTID købe hos en autoriseret forhandler?
  Følger dig alle 3 steder som Betina Birkelund Varsted og @betinavarsted ??
  Ønsker helt vildt vippeserum ☘️☘️

 • Besvar karina sørensen 23. juni 2018 at 21:27

  ?❤?❤ Virkelig den skønneste gave % ikke mindst den sødeste tanke fra dig Annekakadu ?❤?❤ ” Man skal købe disse produkter hos en autoriseret forhandler altid !! ” ?❤?❤ jeg elsker at følge dig alle 3 steder ?❤?❤ jeg vil knus elske at vinde en vippe serum ?❤?❤ Rigtig skøn weekend , mange knus & tanker herfra Ribe ?❤?❤

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 23. juni 2018 at 21:21

  Jeg følger dig selvfølgelig alle 3 steder. Under Rie viola Dyrnes eller Riesretro…
  Man skal være opmærksom på at købe det ved en autoriseret forhandler, så man er sikker på det ikke er en kopi.
  Jeg ville helt klart gerne prøve vippe serum.

 • Besvar Kamilla Hviid Øbro 23. juni 2018 at 21:14

  Jeg følger dig selvfølgelig alle 3 steder. ?

  Man skal være opmærksom på at købe det ved en autoriseret forhandler, så man er sikker på det ikke er en kopi.

  Jeg ville helt klart gerne prøve vippe serum ?

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 23. juni 2018 at 20:52

  Jeg følger dig alle tre steder. Under navnet Pernille Thorsted.
  Jeg ønsker at prøve bryn serum???
  Det er vigtigt at købe produkterne fra M2, hos autoriserede forhandlere, for at undgå kopi præparater.

 • Besvar Nynne Degnbol 23. juni 2018 at 20:49

  Jeg følger dig på Facebook, her hedder jeg Nynne Degnbol Engvang, og så følger jeg dig på Instagram hvor jeg fandt dig, her hedder jeg nynne_d, jeg læser indimellem din lækre blog? jeg ville elske at vinde vippeserum❤️

 • Besvar Marianne Thomsen 23. juni 2018 at 20:13

  Følger dig på fb og din blog❤
  Jeg ønsker mig den til øjenbryn.
  Man skal købe den ved en autoriseret forhandler, så man ikke køber et kopi produkter❤?

 • Besvar Teresa Mello 23. juni 2018 at 20:10

  Og, så skal man købe det hos autoriseret forhandlere

 • Besvar Teresa Mello 23. juni 2018 at 20:09

  Godt I ikke blev fanget i den parkerings-kaos!

  Følger dig alle tré steder, og hedder marshmello2710 på IG.

  Man skal ikke putte creme ovenpå, når man har brugt serummet om aften. Vil gerne prøve den til vipperne

 • Besvar Helle Rick 23. juni 2018 at 20:07

  Det er vigtigt altid at købe produkterne hos en autoriseret forhandler, så man undgår kopipræperater ?
  Jeg følger dig alle steder og hedder hellebelle64.
  Jeg ønsker til vipperne, men er taknemmlig uanset.

  • Besvar Anne 24. juni 2018 at 15:37

   Herligt jeg putter dig i puljen og ser hvad der er muligt hvis du udtrækkes 😉

 • Besvar Mette Elkjær Pedersen 23. juni 2018 at 19:34

  Jeg følger dig alle 3 steder under navnet Mette Skutter.
  Man skal være særligt opmærksom på at købe produkterne hos en autoriseret forhandler for at undgå kopi produkter ?

  • Besvar Rikke Hedegaard 23. juni 2018 at 20:04

   Vippeserum ?☀️???

  • Besvar Anne 24. juni 2018 at 15:36

   Hej Mette , jeg kan se at du afmeldte dig bloggen som fast læser da du vandt Lagkagebogen 19 april, så loddet her på bloggen tæller ikke denne gang 😉

 • Besvar Anne 23. juni 2018 at 19:33

  Jeg følger dig på insta, FB og blokken. Ville elske at vinde vippeserum

 • Besvar Tina Lu Madsen 23. juni 2018 at 19:20

  Kunne da være fantastisk at vinde serumet til vipper ? Har længe ønsket at prøve den, så krydser fingre og håber jeg bliver den heldige ???
  Det er vigtigt altid at købe produkterne hos en autoriseret forhandler, så man undgår kopipræperater ?

  Jeg følger dig både på FB, Instagram og her på bloggen. På Instagram hedder jeg Mushuandme og ellers bare med mit navn.

 • Besvar Gitte Frigaard 23. juni 2018 at 19:09

  Jeg ville elske den til vipper 🙂 de trænger til lidt kærlighed ❤️
  Følger som Gitte Frigaard/Rappersand

  • Besvar Gitte Frigaard 23. juni 2018 at 19:11

   OBS man skal huske at købe serum ved en autoriseret forhandler ❤️

 • Besvar Pia Hansen 23. juni 2018 at 19:08

  Man skal være særligt opmærksom på at købe M2 produkter hos en autoriseret forhandler ( og ikke i supermarkeder )

  jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve Vippeserum, jeg har desværre ikke ret meget vipper og min drøm har altid være lange flotte fyldige vipper 😀
  jeg kan blive helt misundelige på andre piger / kvinder der har de smukkeste Bambi øjne pga de lange vipper – hvis bare jeg kunne få det halve af deres ville være være verdens lykkeligste 😀 det vil jeg virkelig sætte stor pris på SMILER STORT

  jeg følger dig her på bloggen , facebook og på IG hvor jeg hedder missangeldk

  Jeg krydser finger og håber jeg er den heldige. I ønskes ALLE en SUPER DEJLIG dag, og jeg venter i spænding på den store udtrækningen ? SMILER STORT

  ønsker jer alle en rigtig dejlig dag og en skøn skøn Sommer ☀️ ? ??️

 • Besvar Lene Jensen 23. juni 2018 at 19:04

  Jeg følger dig fordi du laver de smukkeste ting og skriver de bedste hudløse meninger/resultater på de produkter du prøver ?

  Og du beskriver dit liv med de udfordringer der er hudløst ærligt. De kommer lige fra ❤️

 • Besvar Lisbeth Mortensen 23. juni 2018 at 19:00

  følger dig alle tre steder . her på bloggen . facebook Lisbeth Mortensen , Instagram lis37di38 …………. HUSK at du skal være særligt opmærksom på at købe dine M2 produkter hos en autoriseret forhandler og ikke i supermarkeder og andre steder for at undgå kopiprodukter og for at opnå garantien på produkterne. VIPPE SERUM ønsker jeg så meget gerne

 • Besvar Helene Braüner Bisgaard 23. juni 2018 at 18:48

  Jeg følger dig alle tre steder og gennem nyhedsbrev pr. mail med ovenstående navn (Helene Braüner Bisgaard)-(min IG-bruger vil jeg af sikkerhedsmæssige grunde ikke kæde sammen med mit fulde navn).
  Når man køber M2 BEAUTÉ produkter skal man være særligt opmærksom på at købe dem hos autoriserede forhandlere.
  Jeg ønsker mig VIPPESERUM, da den virker fantastisk, men kræver tilløb hver gang den skal købes, fordi prisen også er i den høje ende – men jo det værd. ♥️

 • Besvar Stina Foller 23. juni 2018 at 18:29

  Følger dig både på blokken, på Facebook og Instagram so m sig selv og som Stinapigens 😉 Man skal være opmærksom på, at handle hos en autoriseret forhandler – der er masse grumme forhandlere ude i verden – smiler heldet til mig ønsker jeg den skønne vippe serum

 • Besvar Dorthe Ras 23. juni 2018 at 18:07

  M2 skal købes hos en autoriseret forhandler.
  Jeg ønsker mig serum til mine vipper som efter 50 trænger til ekstra pleje …jeg .følger dig på FB og IG med stor fornøjelse

 • Besvar Laura Louise Nørr Nielsen 23. juni 2018 at 18:05

  Jeg følger dig på Facebook og Instagram, og synes det er hyggeligt at læse med! <3 Jeg har længe overvejet at købe brynserummen faktisk, men synes det er mange penge, især fordi jeg er studerende. Jeg har nemlig rigtigt mange huller i mine bryn, og det er en daglig kamp at tegne dem op, derfor tror jeg bare dette vil lette min proces meget, og så vil jeg også føle mig langt mere naturligt smuk, også nu her hen over sommeren, hvor en pause fra makeup altid er tiltrængt. Det man skal være særligt opmærksom på, når man køber produkter som disse fra M2 Beauté er deres autoriserede forhandler mærke, hvilket de også gør meget ud af at sprede budskabet omkring på deres medier.

 • Besvar Mariann Knude 23. juni 2018 at 17:53

  Man skal selvfølgelig købe produkterne hos en autoriseret forhandler. Ønsker mig vippeserum, og følger dig på både Instagram og fb, under navnet Mariann Knude

 • Besvar Lis Ahlstrøm 23. juni 2018 at 17:07

  M2 skel selvfølgelig købes hos en autoriseret forhandler.
  Jeg ønsker serum til vipper….følger dig både få FB og IG

 • Besvar Kathrine Engelbrecht Cohn 23. juni 2018 at 16:42

  Jeg ønsker mig bryn serumet, da mine bryn godt kunne trænge til lidt fylde. Jeg følger dig på facebook og på bloggen under navnet Kathrine Engelbrecht Cohn.
  Man skal være opmærksom på at købe produkterne hos en autoseriet forhandler.

 • Besvar Katja schirakow 23. juni 2018 at 16:42

  At købe produkterne hos en autoriseret forhandler – og således undgå kopipræperater.

  Jeg ønsker til vippe

  Jeg følger på Instagram schirakow_k

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 23. juni 2018 at 16:01

  At købe produkterne hos autoriseret forhandler? Jeg følger dig på fb (Maibrith Henneberg Poulsen) og på bloggen (Maibrith H. Poulsen).
  Jeg ønsker bryn serum, mine bryn er tynde, så vil elske at prøve, at få dem fyldigere?

 • Besvar Miatilda Andersen 23. juni 2018 at 16:00

  Man skal købe M2 produkter hos autoriserede forhandlere, så man undgår kopi produkter. Jeg følger dig alle steder – i en eller anden version med Miatilda.

  • Besvar Miatilda Andersen 23. juni 2018 at 16:01

   Og jeg vil rigtig gerne vinde vippe serum..

 • Besvar Anette Ninon 23. juni 2018 at 15:52

  Købe ved seriøse forhandlere, for at undgå kopi produkter.
  Følger dig her på bloggen.
  Drømmeønsket er brynserum.

 • Besvar Eva 23. juni 2018 at 15:46

  Følger på IG (shady_eva) og FB

  VIPPEserum

 • Besvar Natalie Velbæk 23. juni 2018 at 15:38

  Man skal være opmærksom på om det er en autoriseret forhandler.? jeg vil genre vinde vippe serum❤❤ jeg følger dig på alle 3 steder Natalie velbæk❤❤

 • Besvar Joan Østergaard 23. juni 2018 at 15:27

  Jeg følger dig på alle 3 platforme ???

  Og jeg har selv været ret uheldig at købe en M2 Beauté fra en uautoriseret forhandler, men fra en jeg bestemt troede havde styr på produkterne (ILOVEBEAUTY), og siden har jeg faktisk ikke haft lyst til at købe produktet igen, men vinde det, kunne jeg nu godt tænke mig.?
  Vippeserummet er det jeg helst ville prøve ?

 • Besvar Natascha Appel 23. juni 2018 at 14:51

  Følger her på bloggen med eget navn.
  Man skal være opmærksom på at købe produkterne hos en autoriseret forhandler.

 • Besvar Tania Væggemose 23. juni 2018 at 14:50

  Jeg følger dig både på bloggen og på facebook med mit navn Tania Væggemose.

  Man skal være særligt opmærksom på at købe M2 produkterne hos en autoriseret forhandler for at undgå kopiprodukter og for at opnå garantien på produkterne.

  Jeg vil gerne vinde vippe serum.

 • Besvar Jenny clausen 23. juni 2018 at 14:45

  Man skal være opmærksom på om det er en autoriseret forhandler.
  Jeg ønsker mig vippeserum og følger her på bloggen og IG. Samt facebook med mit navn
  Ville være fedt at få lidt stærkere øjne og bambi vipper????❤️

 • Besvar Lærke Maj Hold Mørkenborg 23. juni 2018 at 14:22

  Jeg følger dig på både IG, FB og bloggen. I fht M2 skal man være Opmærksom på, at købe produkterne hos en autoriseret forhandler.

  Jeg ville elske sådan en lækker vippe serum, hvis jeg var heldig at vinde ☀håber ?

 • Besvar Anne 23. juni 2018 at 14:19

  Sikke en drømmepræmie..? Jeg ville elske at vinde vippeserum til mine slidte vipper..
  Man skal være særligt opmærksom på at købe hos autoriseret forhandler – og jeg følger dig alle tre steder..?
  God weekend.
  Kh. Anne

 • Besvar Carina Wolff 23. juni 2018 at 14:13

  Man skal holde sig til en autoriseret forhandler ?Jeg føler dig alle 3 steder – cwvardehs ? jeg ønsker mig vippeserum?

 • Besvar Andrea Jacobsen 23. juni 2018 at 14:13

  Man skal købe det hos en autoriseret forhandler.
  Jeg ønsker mig vippeserum.
  Følger dig her på bloggen og på Instagram ?????

 • Besvar Trine 23. juni 2018 at 14:06

  Opmærksomheden rettet mod en autoriseret forhandler.
  Jeg ønsker mig vippeserum og følger her på bloggen og IG.

 • Besvar Katharina Stendys Hammer 23. juni 2018 at 14:06

  Jeg følger dig (selvfølgelig) overalt ? Både IG, FB og bloggen. I fht M2 skal man være Opmærksom på, at købe produkterne hos en autoriseret forhandler.

  Jeg ville elske sådan en lækker vippe serum, hvis jeg var heldig at vinde ☀️

 • Besvar Mette Jensen 23. juni 2018 at 14:05

  Man skal købe det hos en autoriseret forhandler.
  Jeg ønsker brynserum.
  Følger dig her på bloggen og på Instagram.

  Mvh. Mette

 • Besvar Anne Marie Færch Nielsen 23. juni 2018 at 13:56

  Man skal være opmærksom på kun at købe M2 hos en autoriseret forhandler. Jeg følger dig her og på Instagram ( Faerch13 ) og har gjort det længe ?

  • Besvar Anne Marie Færch Nielsen 23. juni 2018 at 13:57

   Jeg ønsker Vippeserum ?

  • Besvar Margrethe Lillegaard 23. juni 2018 at 14:07

   Ønsker serum til øjenvipperne. Man skal være opmærksom på kun at købe M2 hos en autoriseret forhandler og ikke i et supermarked. Jeg følger dig her på Instagram (Margrethelillegaard) og har gjort det ret længe <3 <3

 • Besvar Rikke Flensted Nielsen 23. juni 2018 at 13:56

  Man skal købe hos en autoriseret forhandler

  Følger på fb & Instagram
  Rikke Flensted Nielsen @rikke_fn
  VIPPE SERUM

 • Besvar Pernille Vincentz 23. juni 2018 at 13:52

  Jeg følger med alle steder. Med det samme navn; Pernillevincentz. Jeg elsker at følge med. Her er alt fra beauti til hverdag????

  • Besvar Pernille Vincentz 23. juni 2018 at 13:53

   Hov. Vippeserum ??? Mine vipper er næsten ikke eksisterende efter to graviditeter

 • Besvar Christina Christiansen 23. juni 2018 at 13:51

  Følger her på bloggen og på IG ❤️ Fantastisk præmie hvis jeg er så heldig ønsker jeg vippe serum ?❤️

  • Besvar Christina Christiansen 23. juni 2018 at 13:53

   Man skal købe hos en autoriseret forhandler ?

   Følger alle 3 steder ❤️ Ønsker vippe serum hvis jeg er en af de heldige ?

 • Besvar Sandra Sinkbæk 23. juni 2018 at 13:50

  Man skal huske at være særligt opmærksom på at købe dine M2 produkter hos en autoriseret forhandler ( og ikke i supermarkeder etc ) ?

  Følger alle 3 steder under navnet Sandra Sinkbæk Jensen/@sandra_s_jensen

  Ønsker Vippeserum!!

  God weekend ?

 • Besvar Maria Seidelin 23. juni 2018 at 13:50

  At købe produkterne hos en autoriseret forhandler – og således undgå kopipræperater.

  Jeg ønsker til vippe hvis jeg er den heldige banan der trækkes op af hatten <3

 • Skriv en besked