Grønt er godt for øjnene.

19. juni 2018

Tja, det har jeg da hørt en del gange “Grønt er godt for øjnene” og jeg tænker : Selvfølgelig er det det! Jeg har nemlig en forkærlighed for nogle friske grønne farver i fx mine 2 nye sommernederdele, i et bestemt Liberty print (Betsy), i et par nye bøgers omslag og et nyt produkt fra La Mer skincare. Kom ikke her og sig, at jeg ikke passe mine øjne godt med grønt.

Noget til hjernen.

Jeg elsker at læse en god bog. Helst en bog som er skrevet i et velformuleret sprog, en bog som har noget på hjertet eller en god krimi med et særdeles godt plot. Bøger der beskriver alt for meget, er slet ikke min kop te. De keder mig. Det samme hvis sproget er for simpelt, men den nye bog af Sofia Lundberg “Den røde adressebog”, har fået virkelig fine anmeldelser, så den glæder jeg mig til at få gang i. Bogen forhandles i landets boghandlere samt SAXO online.

 

Noget til huden og sanserne.

La Mer

La Mer, brandet der er eksperter i at lave luksuriøs hudpleje med havet som det store omdrejningspunkt. La Mer the Replenishing Oil Exfoliator er den NYE metode til at transformere huden ved hjælp af sukkerkrystaller, havsalt samt algefibre der trækker urenheder ud af porerne. Dertil Miracle Broth der sammen med olien både fugter og gør huden blød.

La mer The Replenishing Oil Exfoliator kommer ud af tuben som en smuk honningsfarvet næsten pastaagtig mildt kornet creme, der masseres ind i huden i ansigtet ( undgå øjenomgivelserne) for derefter at tilsætte lidt vand med dine hænder, mens du vil opleve at denne pasta omdannes til en cremet olie. Duften er ikke til at tage fejl af under arbejdet: La Mer har sin helt egen skønne signaturduft, syntes jeg. Denne Exfoliator kan bruges til en mild exfoliering ved at benytte den på en let dampet hud eller brug den på tør hud med tørre hænder for en lidt mere kraftig (dog stadig mild) exfoliering. Slut af med en våd vaskeklud og fjern resterne af produktet. Jeg oplever at huden bliver luksuriøs skøn blød, glad og strålende ind i selv den mindste porre i huden. Ingen irritation eller fornemmelse af tørhed, kun ren velvære. Ren luksus fornemmelse siger jeg jer. Det her tåler ingen sammenligning i både oplevelsen for sanserne såvel som for huden. Produktet sælges i fx Magasin til 900kr lige HER.

 

Noget til de små.

 

De små fine hår på bryn og vipper er i stor fokus de her år, og er der noget som kan indramme dit smukke ansigt er det fine tætte bryn og lange vipper. Har man det ikke fra naturens hånd, eller er det blevet mere sparsomme pga alder som hos mig der er fyldt 50+ så er der hjælp at hente hos M2 BEAUTÉ. Altså de orginale produkter! Hold dig langt væk fra eventuelle kopivarer og køb kun hos en autoriseret forhandler. Jeg har skrevet om deres produkter flere gange og snart vil du se her på bloggen, et skriv om deres nye 2 æsker Summer Special Edition samt en konkurrence om begge produkter.

 

Meget til den heldige.

Konkurrencen om en hel serie fra Pestle & Mortar finder du lige HER, hvor du også kan se vindernavnet. Heldige asen siger jeg.

 

Tak fordi at du tog dig tid til at læse med, det glæder mig meget.

Lad mig også lige høre om du evt et interesseret i en konkurrence med M2 BEAUTÉ serum til vipper og bryn ? 

 

Du kan sikre dig at læse min nyheder på bloggen ved at være tilmeldt mit NYHEDSBREV

Du kan måske også lide

7 Kommentarer

 • Besvar Leafysmoothie 21. juni 2018 at 20:50

  Elsker grønt og turkis! Smukke billeder!!!

  • Besvar Anne 23. juni 2018 at 9:15

   Tak, dejligt at vi er lidelsesfælder også på farver 😉

 • Besvar Anette Ninon 20. juni 2018 at 7:54

  Ja det er da helt sikkert.

 • Besvar Pia Rotbøl 19. juni 2018 at 21:03

  Ja de kan virkelig udrette mirakler??

 • Besvar Tania Væggemose 19. juni 2018 at 13:06

  Ja tak.

 • Besvar Christina ulrikka jensen 19. juni 2018 at 8:56

  Ja jeg drømmer også om de lækre produkter fra Lamer??jeg må have en opsparing i gang? Ja der er meget skriveri om M2 især at man kan købe deres produkter billigt i supermarkeder og diverse steder online, men da dette er parallelimport er der faktisk ingen garanti for om produkterne virker og det er nemt at lade sig lokke da produkterne er langt billigere, meeen får at vær sikker at du får et kvalitets produkt, skal man som du skriver kun købe hos en autoriseret forhandler❤️?ønsker dig en dejlig dag

  • Besvar Anne 19. juni 2018 at 14:35

   De er værd at spare op til Christina, der er al god hudpleje sådan set ;). Det er nemlig spot on med M2 – man skal. Are købe hos en autoriseret forhandler så enkelt er det nemlig. Skøn dag til dig og tak fordi du læser med . Bh Anne

  Skriv en besked