Søndag og shoppehelvede.

10. juni 2018
Liberty of London

Liberty, Liberty og Sanderson.

Jeg har stakke af smukt stof fra Liberty og Sanderson i mine gemmer, på gulvet og sybordet. Ja faktisk mange andre steder også, for jeg er et rodehoved. De smukke motiver gør mit sind noget godt og jeg ynder at have dem liggende fremme til inspiration for næste kreaprojekter. Bæltetasken, Fanny Pack eller Bum Bag ( kært barn har mange navne) er lige nu det mønster jeg fordyber mig i og senest har jeg fundet en løsning på at lave dem med læderrem.

Det ser faktisk rigtig godt ud, hvis jeg selv skal sige det. Udfordringen har været at få læderet pænt monteret i stoffet uden at blive for bumlet og uden montering af nittere etc i stoffet. Det forstyrrer min æstetiske sans. Jeg arbejder nu videre i forskellige farver og motiver fra Liberty og Sanderson. Det er her jeg slapper af. Weekenden går med at ordne lidt i kælderen af vores gamle hus, så der kan laves et øvelokale til vores søn og der er grundlag for et større oprydningsarbejde. Der er også kommet nogle flere skønne nyheder på beautyfronten:

En skøn sommerduft.

Van Cleef & Arpels laver parfumer der fangede mine øjne fluks jeg så dem første gang i Salling. Siden har jeg set dem i flere livsstilsbutikker og hver gang har jeg været henne og sætte næsen i dem så at sige. De smukke flakoner i vintage stil tiltaler mig, som I nok kan gætte, og det meget enkle look. Jeg har fået lov til at teste duften Néroli Amara, som er en af de nye dufte ud af seriens mange fine. Det er en skøn sommerduft, som også er perfekt til efteråret for mig.

Mit førstehåndsindtryk er en smuk enkel og elegant æske som duften ligger i. Derefter er selve flakonen som skrevet meget smuk og enkelt designet. Duften er vidunderlig og jeg er især vild med den friskhed den signalerer pga noterne fra citrus blandet med lidt sødme fra blodappelsin. Dertil kommer en efterduft af lidt lyserøde peberkorn og cypres. Det giver på min hud en rigtig god duft der holder i mange timer, på den blide måde. Det at der er cypres og pebber i gør for mig, at den får lidt kant som jeg netop er vild med, uden at det feminine går af duften. Især blodappelsin dufter lækkert igennem på min hud. Du finder hele serien i Salling og Magasin og den koster 995 kr.

Det må meget gerne være praktisk.

Comfort zone

Comfort Zone lancerer lige nu 4 forskellige in-flight kit (som de har valgt at kalde de små praktiske rejsesæt) og jeg har modtaget et anti-age kit specielt sammensat til voksen hud. Sættet er super praktisk til hpndtasken på en flyvetur, weekendtur, festivaltasken og kittet indeholder følgende:

For en silkeblød afrensning fjernes al makeup og alle urenheder med Essential Milk, hvorefter Essential Toner genopretter hudens balance. Sublime Skin Eye Cream efterlader øjenomgivelserne mere ungdommelige og glatte, mens Sublime Skin Cream fugter, opstrammer og udfylder huden indefra. Prisen er kun 199kr og du finder det førende hudplejeklinikker, spaer samt Magasin. Der findes in-flight kit til alle hudtyper: normal til tør hud, kombineret hud, sart hud og denne til moden hud.

Comfort Zone Danmark skriver om serien:

Inspireret af tidens mest anvendte dermatologiske teknikker som hydro-filler, lipo-filler og peelinger, er Sublime Skin et nyt integreret program af produkter, behandlinger og livsstilsanbefalinger, der tilsammen vil korrigere alle alderstegn og synligt forynge huden. Skabt til hud der oplever naturlig hormonel ældning; udtyndning, tørhed, elasticitetstab og rynker. Med innovativ Archi-lift™ teknologi genopbygges hudens fundamentale støttepiller på en gang: Vandreserverne genopfyldes og vandbindingen forbedres, proteiner og lipider beskyttes og udnyttes optimalt.

Comfort zone sublime

Sublime skin serum er et af de produkter jeg har testet. Comfort Zone beskriver den som en aktiv anti-age serum der er målrettet til at give fylde og løft til huden. Derved opnåes en mere tæt hud som mildner rynkerne og derved giver et mere glat udseende. Den er lækker her i varmen syntes jeg. Huden er ikke klistrer af dette serum, men holder fugten rigtig godt på mit ansigt trods den bagende hede vi har. På ingredienslisten er 92% af naturlig oprindelse og den er velegnet til alle hudtyper. Jeg har prøvet den både alene eller sammen med en dagcreme med solfaktor i. Det sidste er perfekt til om dagen og om natten har jeg alene brugt Essence og serum. Den suges lyn hurtigt ind i min hud og føles yderst behagelig. Prisen er 725 kr for 30 ml og du finder den fx i Magasin.

Sublim Skin Essence er en lotion, som jeg har brugt under mit serum. Konsistensen er let men tæt så den er frisk og lækkert at fordele på selv en sommervarm hud. Denne Essence har fokus på at  stimulerer hudens regenerering for derved at booste huden til et mere ensartet, fast og ungdommeligt udseende. Den giver masser af fugt fornemmer jeg og det nyder min hud i den grad. Når der kommer serum ovenpå, er jeg helt dækket ind fornemmer jeg.  Essence er et af de trin i min hudpleje jeg ALDRIG springer over. Denne Essence booster effekten af dit serum eller creme som du bruger ovenpå efterfølgende. Mere for pengene altså og den er med 99% ingredienser af naturlig oprindelse. Prisen er 525 kr. for 100 ml.

Tak fordi du læste med idag og skøn søndag til dig og dine

Anne


Du kan måske også lide

4 Kommentarer

 • Besvar Susanne 5. september 2019 at 10:53

  sælger du de bæltetasker du laver? Jeg synes de er SÅ fine, og jeg har ikke kunne finde nogle med liberty print i butikkerne

  • Besvar Anne 6. september 2019 at 6:07

   Hej Susanne , send mig en mail på april24@live.dk, så skal jeg prøve at hjælpe dig.

 • Besvar Tina 13. juni 2018 at 20:59

  Meget flot bæltetaske:-)
  Shoppedage alle dage kan være stressende.
  Jeg er nok lidt “mand” på det felt.
  Håber I fik shoppet og sparet:-)
  Aften hilsner herfra.

  • Besvar Anne 14. juni 2018 at 19:28

   Tak Tina. Jeg er blevet helt bidt af at afprøve taskemodellen i forskellige mønstre og hanke 😉 Vi fik shoppet 15 dele tøj og har så været i Aalborg og få pengene tilbage for 10 af dem igen igår. Suk det er en lang process med tøj når autismen er på spil, men hurra for god bytteservice i Salling. Rigtig dejlig aften til dig også. Bedste hilsner Anne.

  Skriv en besked