Der sorteres.

8. juni 2018
Indeholder produkter sendt til test.

 

Der kommer så mange nyheder ind af døren de her uger og I får lige lidt mere inspiration fra mig her til lidt weekend læsning måske. Fælles for produkterne er, at de er modtaget, udvalgt og sorteret af mig til at jeg vil bruge spalteplads på min blog. Jeg bruger ikke meget tid og energi på halvdårlige produkter og ofrer slet ikke min skrivetid her på halvsure opstød over Beauty . Det kunne ikke falde mig ind at bruge min tid på det. Derfor er de anmeldelser du finder her på min blog langt overvejende positive, for de dårligere produkter ( efter min smag)  vælger jeg simpelthen fra. Jeg er nysgerrig, men også kritisk som en almindelig kvinde på 50 år der er ovre tiden, hvor man dåner over hver eneste nyhed. Mit personlige forbrugerfilter er simpelthen på her på bloggen. Så ved I det.

IDUN har lanceret 3 sommernyheder.

IDUN

 

Den første jeg vil nævne er denne ansigtsprimer IRIS, som indeholder aktivt kul der er bakteriedræbende for huden. Den er grå, når den kommer ud af tuben, men forvandles lynhurtigt til at blive transperant når den lander på huden. Man kan både bruger fingrene eller den nye DUAL Sponge til påføring. Jeg har oplevet, at den er super til at opsuge fedt i T-zonen hos mig udover at være en god let primer. Jeg er blevet fan af den her nyhed og den koster 235 kr hos MATAS.

Magna lengthening mascara der giver lange, fyldige separerede vipper er en anden nyhed. Den er ret våd i det for mig, men giver især masser af fylde på mine vipper. Måske mest fordi at mine vipper trænger til en omgang vippeforlængere med M2. Du kan grine og græde uden at få sorte striber ned af kinderne da denne mascara er tårefast. Prisen er 199 kr.

DUAL SPONGE er en Makeupsvamp til primer eller blotting. Den er blød og mege fleksibel at arbejde med syntes jeg. Et skønt lille nemt værktøj. Silikonesiden er til at påføre primer og den anden side til at duppe mod huden for at fjerne overskydende fedt eller olie i løbet af dagen. Prisen er kun 79 kr.

IDUN forhandles landet over i Matas og mange hudplejeklinikker.

 

No matter what.

No Matter What

Ordlyden er perfekt til en sang ikke ? Det er dog også navnet på en af nyhederne her i foråret fra Liasion de Parfume. Se bare på æsken der er formet som et brev. Duften har en eventyrlig historie bag sig. Liaison de Parfum af Nana de Bary er kærlighedsbreve på flaske, kærlighedserklæringer og kærlighedshistorie. Duften er inspireret af steder og personer hun har kendt.

 

No Matter What

No Matter What er til den lette, fine, friske og feminine side som matcher den uafhængige sjæl med en vilje af stål. Det må være mig tænkte jeg da jeg så beskrivelsen;) Den dufter af bergamotte samt koriander i starten af mødet med den, for derefter at udvikle sig med duften af roser, jasmin og søde ferskner. En virkelig skøn feminin duft med kant da den afsluttes med duftnoter af musk blandt andet. Jeg bruger duften både til hverdag såvel som til en mere festlig begivenhed. Den er ikke tung eller øredøvende for omgivelserne. En duft jeg bliver i godt humør af. Sælges bla hos Storm Fashion  , Metropol og Aalborg Beauty. Prisen er 1.050kr

 

Håret og hovedbunden.

Hårklinikken

Hårklinikken har sendt mig en prøve på deres shampo Restorative. Det er en dybderensende shampoo der har en helende og lindrende virkning på hovedbunden, på grund af at Hårklinikken bruger deres egen burrerodekstraks som ingrediens. Bonus er, at denne shampo reducerer tagl produktionen, som kan være en en alvorlig medspiller til årssagen for hårtab hos nogle. Den shampo er farve og parfumefri, uden silikone og parabener også.

Hårklinikken har siden 1979 hjulpet mange med folkeproblemet:Hårtab. Ikke kun dem som mister hår pga alder, men også forbrugere som mister hår af andre måske uforklarlige årssager. Målet er at hjælpe os til at få et sundere og mere glansfyldt hår samt en sund hovedbund. Denne shampo har jeg oplevet som beroligende især for min hovedbund. Håret er rent og glansfyldt efter vask og med en god afslappet fornemmelse i hovedbunden. Den koster 298 kr for 250 ml og jeg glæder mig til at få den brugt mere. Du finder Hårklinikken lige HER.

 

Konkurrencen med den skønne veganske serie fra Pestle and Mortar starter lige om lidt så hold øje. Rigtig god og varm weekend til dig og tak fordi du læste med herinde. Det sætter jeg stor pris på.

Bedste hilsner

Anne

Du kan måske også lide

3 Kommentarer

 • Besvar Tina 10. juni 2018 at 8:58

  No Mater What tror jeg skal på min ønskeliste:-)
  Dejlig inspiration som altid her på din skønne blog:-)
  Rigtig god søndag til du og familien.

  • Besvar Anne 12. juni 2018 at 9:12

   Forsinket men velment TAK og i lige måde Tina . Må din tirsdag bliver mild og god.

 • Besvar Anette Ninon 8. juni 2018 at 9:41

  ?☀️???

 • Skriv en besked