Havet er en gave.

6. juni 2018
La Mer
Indeholder produkter sendt til test.

 

Haven er gavmild lige nu med de kæmpe store lyserøde pæoner, der er sprunget ud lige foran vores hoveddør. Gude smukke er de og det er med at nyde dem, før de visner væk i den her varme. Mine valmuer ned i haven forsvandt på under en uge, men jeg har heldigvist nogle der står mod nord og stadig blomstrer. I er flere som har skrevet til mig om mine kæmpevalmuer og jeg kan fortælle at de er en staude som kan købes både hos planteskoler, byggemarkeder og på mange plantebytte-markeder.

 

Kæmpe valmuer

Skoleskibet ankom.

Skoleskibet Danmark

 

I disse dage har vi besøg af det smukke Skoleskib i Mariagerfjord. Skibet er helt vidunderligt smukt- og ikke mindst stort – her i vores lille fjord og de unge mennesker må have deres livs oplevelse de måneder de er om bord. Havet har ført dem vidt omkring på deres tur og lige nu er de ved at afslutte deres tid på skibet, ved at sejle her i Danmark. Havet kan give oplevelser for livet til sind og krop. Bare lyden af havet der skvulper blidt, er meget beroligende for mig. I mange år har jeg samlet konkylier, skaller eller tang, hvis jeg fandt noget virkelig smukt. Især tang er trods sine ofte lidt kedelige farver meget levende og smukt som motiv til tekstiltryk og akvarel syntes jeg. Ninna Ferlov er jeg især inspireret af.

La Mer og havet.

LA MER benytter tang i mange af deres produkter ud fra devisen “fra havet til huden” og er udviklet af Dr. Max Hubert. Jeg har tidligere lavet et blogindlæg om LA MER, som du kan læse lige HER.

 

La Mer

 

Stor var min glæde derfor, da jeg modtog 2 produkter fra LA MER til test for en måneds tid siden. Bare æskerne og designet giver en refleks i min hjerne, der siger “oh la la..her er noget godt i vente kære hud!”. Min hjerne og sanserne husker mange ting i samspil og derfor kommer refleksen i spil her, da mine ellers sparsomme erfaringer med brandet, er virkelig virkelig gode. Det er den pudder-glatte følelse af lækker velplejet hud, jeg så let bliver afhængig af.

 

La Mer

 

LA MER the moisturizing soft cream leveres i en hvid glaskrukke med skruelåg samt en lille spartel. Lige så hurtigt jeg kan lette låget, lige så hurtigt kommer den genkendelige signaturduft. Duften der minder mig om min mormor. En elsket og livsklog dame, men også savnet. Denne soft cream er et klart bedre valgt til mig i forhold til den klassiske Cremé de la Mer, da denne her er mere blød i konsistens og dermed mere behagelig for mig at fordele på min hud i ansigtet. The moisturizing soft cream indeholder også det hemmelige Miracle Broth, som præcist er LA MER’s hjerte i hudpleje. Denne cream gør min hud blød og stadig med fornemmelse af et usynligt lag af pudder som samlet giver en skøn velplejet fornemmelse. Denne fornemmelse af et usynligt lag pudder kan ikke sammenlignes med andre produkter jeg har testet? Cremen er perfekt til dage uden makeup, som i denne varme såvel som under makeup. Du finder den hos Magasin lige HER. Prisen er 2.200 kr for 60 ml. PRØV den. Din hud vil elske dig for det.

 

La Mer

Sammen med denne cream har jeg testet LA MER the revitalizing hydrating serum. Denne serum leveres i en smuk grøn glas flaske med pumpesystem. Min alder (50+) i kombination med det vidunderlige danske sommervejr i år kræver særlig pleje og fugt af huden. Her kommer the revitalizing serum perfekt ind i billedet, da det er en serum som både giver fugt, plejer og giver udstråling til min hud. Den er selvfølgelig også spækket med LA MER’s næsten hellige tang-eliksir Miracle Broth, som hurtigt absorberes af min hud. Jeg har endda bemærket de her varme dage, at denne serum også tager en del af mine fornemmelser af hævelser i ansigtet, samtidigt med at den fugtmætter mit ansigt fra morgen til aften. Elsker den fornemmelse. At der så er en bonus der hedder : mindsker linjer, giver huden vitalitet og fylde er rent win win. Et multiprodukt for min hud i samspil med ovennævnte cream. Du kan finde denne serum lige  HER, hos Magasin. Prisen er 1.450 kr for 30 ml.

På min ønskeliste over produkter fra La Mer er bla disse her

La Mer

 

Det hele tørster lige nu.

 

Idag går turen til haven, fjorden og byen. I haven skal jeg nyde et glas iskold rabarbersaft med en krimi og ved fjorden skal jeg nyde synet af Skoleskibet igen. De har åbent skib nemlig. Vi bor godt her ved Mariagerfjord hvor alt man har brug for er indenfor rækkevidde og ellers kan man hurtigt smutte en tur til Aarhus eller Aalborg.

 

Det hele tørster i de her dage: huden, halsen og haven ikke mindst. Hav en dejlig solskinsdag og husk masser af fugt til huden samt læskedrikke indenbords. Måske du også skal en tur til havet eller fjorden. Lige nu taler de om muligt vandingsforbud og det er allerede forbudt at afbrænde i mange kommuner også. Spændende hvornår vi egentligt får noget vand fra himlen for at afhjælpe de her tilstande vi har i år.

De bedste hilsner

Anne

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked