For de helt ærlige.

17. maj 2018
Ishus Stinesminde
Indeholder sponsorerede produkter.

 

Her hvor jeg bor ved Mariagerfjord, er der utroligt smukt. Prøv at tage en lille køretur fra fx Oue ned til Stinesminde og tag et stop med en madkurv og en kande te eller kaffe. Det er ren balsam for sjælen hernede. Kør så videre fra havnen mod venstre af de små skovveje og du kører helt nede i vandkanten og langs marker med husdyr. Siden kommer det skønneste lille ishus, for de ærlige.

Stinesminde

 

 

 

Han er syg som aldrig før.

Her hjemme er yngstebarnet hårdt ramt af sygdom på 13. døgn her i huset. Han har massive smerter i halsen, er podet og fået penicillin, men det hjælper ikke et hak udover, at det har taget feberen. Han er total udmattet og har det så skidt, som jeg aldrig har set ham før i hans 17 leve år. 3 gange besøg ved lægen har vi været igennem og nu venter vi svar på endnu en blodprøve fredag. Jeg har hele tiden tænkt kyssesyge med halsbetændelse, som er en meget langvarig led og smertefuld sygdom ofte i flere uger eller måneder, for dem som bliver hårdest ramt. Nu må vi se. Synd er det dæleme og svært at se til som mor, for jeg kan intet gøre for ham for at lette smerterne.

 

Stinesminde

Der er kommet fine sommerpakker til mig.

Imens jeg henter kolde og varme drikke, halspastiller og er ekstra omsorgsfuld overfor min søn de her dage, så nyder jeg mine nye PR-pakker. DARPHIN vil til juni lancere en SMUK nyhed: en botanisk infusion til luksuriøs pleje af læberne: LIP OILS. De sendte fluks mine tanker tilbage til min ungdom i 80’erne hvor Lip Gloss og Roll On’s var mine favoritter til læberne, da jeg åbnede pressepakken med de flotte veganske Lip OILS. Jeg brugte aldrig læbestift i 80’erne men Lip Oils i alverdens udgaver. Behovet for at få fugtet læberne er stadig den samme for mig her i 2018, så jeg har testet disse nye små skønheder med forventningens glæde. DARPHIN har propper dem med eksklusive blomsterolier, der plejer og beskytter læberne optimalt med hvert deres fokus:

Darphin

Nourishing Rose Lip Oil virker nærende, Smoothing Blue Cornflower Lip Oil virker udglattende mens Rejuvenating Calendula Lip Oil virker foryngende. Fælles for dem alle er, at de efterlader læberne smukt definerede og glossy. Min favorit er den gule med morgenfrue og den er fluks kommet i min taske. Den er perfekt til mine tørre læber da den indeholder en  koncentration af flavonoider og hyaluron, der bidrager til en sund cellefornyelse. De kan købes i udvalgte hudplejeklinikker landet over fra juni til 199kr stykket. Nærmeste forhandler anvises på telefon 33 32 33 22.

 

Xequviance har jeg tidligere skrevet om lige HER. Serien forhandles på udvalgte klinikker og er et stærkt brand med kvalitetsprodukter til vores hudpleje. Jeg har testet 2 produkter fra serien nemlig Matte Perfection samt Purifying Clay Mask.

EXUVIANCE Matte Perfection er en letvægts oliefri gel, som opsuger uønsket overskydende shine på ansigtet, hvilket jeg nogle gange har en særlig udfordring med på T-zonen. Det irriterer mig en del og derfor er jeg glad for at have testet dette produkt, da det har fokus på oil control og minimere porerne. Det bruger jeg så lermasken til også. Matte perfektion er super nem at fordele på huden, hvor den på mig føles en smule kølig og hurtigt trænger ind i huden. Jeg har testet den både under makeup som primer, såvel som uden og den er absolut funktionel til begge dele, da huden føles mat og fin. Den er ISÆR god, hvis jeg vedholdende bruger seriens lermaske et par gange om ugen sideløbende, for at holde problemet nede. Pris 448kr for 30 gr.

EXUVIANCE Purifying Clay Masque er en kølende lermaske, som arbejder rigtig godt med min hud. Nogle gange kan en lermaske være for udtørrende til min modne 50+ hud, men denne her er både skånsom og effektiv. PurifyingClay er også en dybderensende behandlingsmaske til ansigtet. Den hjælper på at holde huden fri for shine samtidigt med, at den fugter huden i dybden. Det er her jeg virkelig mærker en forskel i forhold til mange andre lermasker. Jeg har testet den ved at lade den sidde 15 min på min rensede hud om aftenen efterfulgt af en våd vaskeklud i ansigtet og derefter serum og creme. Anbefales til alle hudtyper og koster ca 299kr for 50 gr.

Exuviance henviser til din nærmeste forhandler lige HER.

Nye sommerdufte fra Jo Malone kommer du til at høre mere om fra mig, men jeg kan sige allerede nu at det er en forfriskende sommernyhed.

 

Vandt du Tocca konkurrencen ?

Du kan finde de 2 vindernavne lige HER.

Bedste hilsner

Anne

 

Du kan måske også lide

8 Kommentarer

 • Besvar Tina 28. maj 2018 at 10:39

  Kære Anne,
  hvordan står det til med din søn?
  Jeg er bekymret.
  Håber det bedste……..
  Tina

  • Besvar Anne 3. juni 2018 at 8:41

   Kære Tina , tak for din omsorg <3. Endelig efter 3-4 ugers hård sygdom er han nu ved at blive rask. Han har været i skole på gymnasiet et par timer hist og her, men er meget præget af massiv træthed. Det viste sig at være en grov omgang kyssesyge, med en lever der have det rigtig slemt. Han vil komme på benene igen, selvom det vil tage måneder før trætheden forsvinder. Til gengæld fodrer jeg ham med opmuntringer til musikoplevelser for jeg ved, at det giver ham smil og glæde og lidt energi.
   Håber at du har det godt og trivsel i varmen Tina ?

   • Besvar Tina 3. juni 2018 at 21:05

    Det er en hård omgang for sønnike.
    For at rense leveren er marietidsel godt og masser af tranebærsaft og c vitaminer.
    God bedring med ham.

    • Besvar Anne 5. juni 2018 at 20:13

     Tusind tak for tippet Tina, det vil jeg bestemt følge op på. Han bliver bedre uge for uge men det får laaaaangsomt syntes han.

 • Besvar Elin Buus 17. maj 2018 at 20:54

  Ja, det er dejligt at bo ( Hadsund ) ved Danmarks smukkeste fjord..
  Håber der bliver styr på sygdommen….
  God pinse ……

  • Besvar Anne 17. maj 2018 at 21:46

   Vi har det smukt her ved fjorden nemlig. Dejligt at du også sætter pris på den. Tak, vi håber det snart går fremad med ham, har lægebesøg igen fredag. Rigtig god Pinse til dig også.

 • Besvar Tina 17. maj 2018 at 14:15

  Ja der er smukt på din egn 🙂
  Stakkels din søn at være syg i denne varme.
  Mange lidt alvorluge sygdomme kan starte med halsproblener. Får I ikke et afklaret svar fra lægen, så bluv ved at søge hjælp.
  Så lang tid syg skal et ungt menneske ikke være uden afklaring.
  God bedring med ham.

  • Besvar Anne 17. maj 2018 at 21:50

   Det er Mega hårdt at være så syg så mange dage med mange smerter for ham. Så synd at han ikke kan smertedækkes ordentligt. Vi har været i kontakt med læger løbende, så der følges godt op på ham og skal afsted igen fredag for nye blodprøver. Rigtig god Pinseferie til dig Tina.

  Skriv en besked