Sommer MUST haves.

10. maj 2018
Indeholder sponsorerede produkter til test.

 

De ekstra par fridag kommer perfekt til mig i denne omgang. Vi skal ikke så meget ud af huset med undtagelse af en halvrund familiefødselsdag. Når der er så varmt som disse dage her, er det EKSTRA lækkert med en kølig økologisk lemonade. Mine favoritter lige nu er bla. denne økologiske prisbelønnede citronlemonade lavet på verdens bedste økologiske citroner fra Sicilien. Du kan smage dem på fancy restauranter og caféer i Danmark samt udlandet, men nu kan du også købe dem hjem til dig selv igennem den nyåbnede webshop hos Jambul.dk lige HER.

Jambul.dk

Tiden udnyttes til at fange ukrudt i haven, samle rabarber ind og forkæle min hud med test af nogle fine sager der er fremsendt til mig. Solcremen fra Madara er i brug disse dage og  min elskede serum mist fra M2 Beauté er et must have, som du kan  læse mere om HER.

Jeg startede med de 2 masker fra Bioxidea som jeg har skrevet om tidligere HER.

Mirage48 Excellence Gold Face & Body Mask fra Bioxidea er en luksus 2-i-1 maske, som forkæler huden med masse af fugt og god elasticitet til huden. Masken er en lidt gennemsigtig guldmaske, som foldes ud af posen og lægges direkte på ansigtet 15 minutter, imens du slapper af. Jeg har testet dem disse dage, hvor solen nydes og jeg er meget ude, hvilket betyder en ekstra tør hud. Maskerne giver nemlig fornemmelse af en mindre ansigtsbehandling. De er også perfekte som en slags primer før make-up, fordi huden får en ekstra fin glat overflade. Prisen er 515 kr. for en æske med 3 masker.

Tip: Lad intet gå til spilde af denne luksus. Masken kan efter brug på ansigtet, puttes i badekaret mens du nyder et bad.

 

Bioxidea

Miracle24 Foot Mask fra  Bioxidea er ekstra forkælelse til fødderne. Efter en omgang med fodbad og filen af evt lidt hår hud, har jeg testet disse fodmasker. Fodmaskerne monteres nemt på fødderne og jeg lod dem sidde i ca 20 minutter, imens jeg havde guldmasken på ansigtet. Efter brug er der ingen tvivl:  huden på fødderne er dejligt fugtmættet samt velplejede og nogle timer senere kommer der en fløjelsagtig blødhed også, hvilket holder et døgnstid. Den velplejede og fugtmættede oplevelse holder dog længere. Super lækkert. Perfekt til når jeg vil gøre noget ekstra ud af min fodpleje. Prisen er 445 kr. for en æske med 3 masker.

Nærmeste forhandler af Bioxidia fåes ved Baycosmetics på tlf 51369772

 

Tocca

 

Jeg har tidligere skrevet om min begejstring for Tocca. Brandet spænder over en række spændene duftserier til dit hjem og din krop så som duftlys, duftpinde, sæbe, creme, parfume etc. Alt er lavet med fineste omhu for et lækkert vintagedesign yderst og gode kvalitetsprodukter inderst også. Serien Giulietta har jeg fornøjet mig med at teste og duften er frisk og sød på én gang. Duften er ren romantik, og kan bruges af såvel unge som mere modne kvinder.  Pris i Matas er 595 kr. for 50 ml.

Tocca

Giulietta serien indeholder også en fin og praktisk pursespray på 20 ml til 295 kr.  i samme serie samt et stort flot designet duftlys med utallige timers brændetid. De kan  også hos fx Matas til 415 kr lige HER.

Kunne du tænke dig at prøve TOCCA duftene ?

Er der interesse for en konkurrence om et par af ovennævnte produkter ?

Lad mig høre hvad du syntes. Bedste hilsner Anne.

Du kan måske også lide

25 Kommentarer

 • Besvar Leafysmoothie 21. maj 2018 at 17:47

  Så smart med de masker man kan opløse i badet, jeg har det altid lidt skidt med at smide alt det materiale ud, samtidig med at jeg elsker sheet masks. Kender I tocca så godt, men følger med her på kanalen!

 • Besvar Lærke Maj Hold Mørkenborg 11. maj 2018 at 19:49

  Ville være så lækkert ? og lidt selvforkælelse ? håber og krydser fingre for at jeg er heldig ? ? ?

  • Besvar Anne 11. maj 2018 at 21:11

   Dejligt, konkurrencen starter om et par dage, Så deltag endelig der

 • Besvar Kenneth Glerup Schøn 11. maj 2018 at 18:04

  “DONE” ✍??? WOW craaazy Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “FIN” en præmie til datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ????

  • Besvar Anne 11. maj 2018 at 21:12

   Herligt , men dette er nu ikke en konkurrence endnu Kenneth 😉 den kommer

 • Besvar Nynne Degnbol 11. maj 2018 at 13:43

  Mega gerne??

 • Besvar Margrethe Lillegaard 11. maj 2018 at 10:06

  Ja tak vil forfærdelig gerne prøve den nye dejlige duft er så spændende at prøve noget nyt <3 <3

 • Besvar Tina 11. maj 2018 at 7:53

  Så dejligt at I bruger tiden i haven i disse smukke solskinsdage:-)
  Jeg er også ved at tage rabarber ind og snart de første jordbær.
  Dufte er altid dejligt.
  Lige nu dufter min have af syrener.
  Inde dufter her af hund og kat, så der skal vinduer op.
  Hilsner og en dejlig weekend til du og familien 🙂

  • Besvar Anne 11. maj 2018 at 21:13

   Har du allerde jordbær også ? Suk hvor lækkert. Vi har opgivet jordbær desværre. Syrener må vi altså også have købt til haven. Håber dine dyr er blevet raske igen Tina. Rigtig god weekend .

 • Besvar Stina Foller 11. maj 2018 at 5:12

  Helt klart – vil super gerne dufte lækkert

 • Besvar Anette Ninon 11. maj 2018 at 4:35

  Selvfølgelig???

 • Besvar Rikke Flensted 10. maj 2018 at 20:27

  ja tak ?

 • Besvar Jeanette Allentoft 10. maj 2018 at 20:03

  Ja tak ? vil være fedt at blive den heldige vinder af de lækkerier ?

 • Besvar Kassia 10. maj 2018 at 19:41

  Ja tak ❤️

 • Besvar Evy Skjønnemand 10. maj 2018 at 19:15

  Ja det kunne godt nok være lækkert at prøve den skønne duft. ?

 • Besvar Ulla Jørgensen 10. maj 2018 at 18:46

  Uhm lyder skønt med sådan en duft?

 • Besvar Bebiane 10. maj 2018 at 18:42

  Jeg kender slet ikke duften, men er klar til at prøve noget nyt?

 • Besvar Søs Bay Jensen 10. maj 2018 at 18:40

  Ja, helt sikkert.
  Jeg er elsker mine parfumer og er altid meget interesseret i at prøve en ny.
  Jeg kender ikke TOCCA, så det ville være skønt at få muligheden ?

  De bedste somnerhilsner herfra.☀

 • Besvar Helle Rick 10. maj 2018 at 18:34

  Ja, for søren da. Altid klar på skønne dufte. Min farmor brugte altid Tocca dufte 🙂

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 10. maj 2018 at 18:26

  Ja tak meget gerne

 • Besvar Vibe Kjaedegaard 10. maj 2018 at 18:26

  Kære Anne.
  Flaconerne alene siger mig at min lille næse vil være begejstret for at prøve. Jeg er vild med det lidt gamle traditionelle look, som også Annick Goutal bruger og det minder mig også om parfume flaskerne fra Laura Ashley, da jeg arbejdede for dem for 100 år siden. Så iiihh ja, jeg vil mægtig gerne prøve Tocca . Mange hilsner Vibe ?

 • Besvar Evy hansen 10. maj 2018 at 18:26

  Ja tak. Meget gerne ?

 • Besvar Britt S 10. maj 2018 at 18:21

  Ja tak ??

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 10. maj 2018 at 18:21

  Ville være skønt med en ny sommerduft :O)

 • Besvar Lis Vinter 10. maj 2018 at 18:03

  Ja da, jeg vil meget gerne prøve en ny dejlig duft !

 • Skriv en besked