Smil over hele linjen.

8. maj 2018
DARPHIN

Sådan har jeg det de her dage. Solen stråler og bøgeskoven står så smukt, at jeg bare smiler over hele ansigtet. Sanserne påvirkes i den grad af de duftene vinde. I går havde vi dog gang i et større detektivarbejde, for vi kunne især i køkkenet lugte en fæl lugt af “kloak/gylle”. Undskyld hvis du sidder og spiser når du læser dette.

Vi gennemsøgte hele køkkenet for det var især i den ene 1/2-del af huset det lugtede. Først sent i aftes kom manden i tanke om, at han havde spredt noget godt naturlig gødning i pilleform ude foran køkkenvinduet;). Det lugtede når vinden hvirvlede rundt, men nu ved jeg trodsalt hvor lugten kommer fra og som vi siger her i huset “Hellere lugte naturligt end af kemikalier!” . Vi taler ikke om parfumeDUFTE,  men LUGTE her ;).

Sanserne og DARPHIN.

En helt anden sag var det, da jeg i sidste uge åbnede for de nye produkter fra DARPHIN, som virkelig taler til mine sanser. De er både smukke, dufter skønt og er en sanseoplevelse at arbejde med også. Det er ren hjemmespa-oplevelse.

DARPHIN

Lumière Essentielle Illuminating Micellar Cleanser

Dette er en gel-til-Oil-til-rensemælk cleanser, som giver din hud en udstråling af sund og ungdommelig hud, skriver DARPHIN. Jeg har testet den og det er bestemt en meget lækker sanselig oplevelse også. Ud af tuben kommer en geleagtig konsistens, som jeg massérer på min tørre hud. Så omdannes den til en let olie, som suger urenheder til sig fra ansigtet og tilsidst fjernes den ved vand, jeg bruger en vaskeklud. Produktet består af 97% naturlige ingredienser. Lækkert produkt der ikke udtørrer min hud og som giver mine sanser stort positivt boost samtidigt. Den koster 295kr.

Instant Purifying and Illuminating Mask

Denne maske er 2-faset så det er ren dobbelt op på velvære og effektiv ansigtsbehandling hjemme.

Da vi åbnede for masken, min datter og jeg, ser vi at det hvide låg har prægede numre på 1 henholdsvist 2. Lynhurtigt ser min detaljeorienterede datter, at noget er galt, for det passer ikke med de info vi har om dette produkt . Der er simpelthen byttet om på numrene og det er desværre ret uheldigt, da det giver en helt modsat virkning på huden end velvære. Så HUSK at tjekke efter om låget sidder rigtigt på produktet. Pris 499kr for begge masker i én.

Trin 1 er en maske med hvidt kaolin ler. Den renser i dybden og indeholder 89% naturlige ingredienser som fx alge ekstrakt og botanisk rod ekstrakt.

Trin 2 er den gule maske som består af olier fra citrus, blomster, krydderier og træ samt hyaluronsyre der sørger for at holde på hudens fugt. Den nærer huden i dybden og giver glød. Det er ren balsam for huden at få denne maske på ansigtet efter den hvide nr. 1.

Darphin

Jeg oplever en godt renset hud, som også har arbejdet positivt med den lidt blanke T-zone jeg har i perioder. En sund udstrålende hud der er godt fugtet også. Samtidigt oplever jeg en lækker luksusfornemmelse af velvære, da mine sanser reagerer meget positivt på Darhins produkter. I hjertet af hvert produkt findes en blanding af det eksklusive Lumière Essentielle Oil Blend. Serien forhandles landet over hos udvalgte førende hudplejeklinikker og spaer. Nærmeste forhandler anvises på tlf. 33323322.

Emma gad gider du ?

Bogen “ Takt og tone til livet” er en lille let læst herlig bog udgivet på Forlaget Frydenlund. I min mors generation har mange sikkert hørt og læst Emma Gads bøger om takt og tone i det sociale samspil. Min generation  har hørt mindre til det, er jeg helt sikker på og mine børns generation ved knap nok hvem Emma Gad er her 100 år efter hendes bog “Takt og tone” blev udgivet. Denne nye bog tager på fineste vis læseren med på en kort tur om Emma Gads liv og samfundet på den tid ( et enkelt kapitel) da hun udfoldede sin karriere. 13 kendte danske skribenter har hvert lavet et efterfølgende kapitel i bogen. Det gør den levende og meget afvekslende at læse og jeg har fornøjet mig med flere kapitler som fx Per Schultz Jørgensens afsnit “ At opføre sig ordentligt og at være ordentlig”. 

Det samme med et andet afsnit som er skrevet af Rune Lykkeberg “ De gamle har været som dig, men du har ikke været som dem.” Afsnittet er super velskrevet og giver en meget genkendelig beskrivelse af både generations “kløften” såvel som kulturforskelle i DK fx som når vi fra byen besøger bedstemor på landet, værdier , respekt , viden og meget mere.

Hele bogen er spækket med gode kapitler om sociale regler i vores lille Danmark. En kilde til evigt mentalt arbejde også for mange med autisme tænker jeg, men også unge som voksne i det hele taget. Her i bogen kan man læse om hvorfor og hvordan og sammen med sin familie eller fx bostøtte tale om regler, forventninger, traditioner men især også plan A og B for hvad man selv kan gøre for at overholde de mange usagte regler i vores sociale samspil. Bogen er samtidigt en helt almindelig god underholdning om vores samfunds sociale samspil før og nu på en meget let tilgængelig måde. Bogen får mine bedste anbefalinger, en skøn bog og den koster kun 199 kr i din lokale boghandel eller online lige HER.

Slut for idag herfra Hadsund lystbådehavn hvor jeg nyder solen og vandets skvulpene lyde. Nyd det danske sommer for fuld skrue derude kære læsere.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked