Jeg har manglet lige den her.

1. maj 2018
Sponsoreret indlæg

 

Der faldt nogle nyheder ned i min turban i april, som jeg ikke har nævnt for jer tidligere, men I skal ikke snydes. Nogle gange overraskes jeg ekstra og finder ud af at den der, den har jeg manglet tidligere.

Filorga optim eyes

Filorga Optim Eyes Lashes & Brows kom som en nyhed sendt fra himlen her i foråret. Vi piger her i huset har tidligere testet serum fra et andet brand, og det er siden boomet med firmaer, der præsentere deres bud på at få dådyr vipper og smukke tætte bryn. Filorga har valgt at lave et 2-i-1 produkt. Smart. Trin 1 til venstre bruges først og stimulerer væksten af hår. Trin 2 giver bryn og vipper øjeblikkelig næring samt volume og fungerer også som en vippe-primer. Vi har brugt den en måneds tid nu og kan godt se at der er ved at komme længde på vipperne. Primeren trin 2 giver godt med længde mens man venter og fylde godt under en mascare også syntes vi. Prisen er fuldstændig perfekt da den kun koster 395kr hos fx Magasin.

 

Filorga TIME-FLASH er en anti-age primer. Jeg har en hud med lidt grov struktur, så en primer som denne her er rigtig god at bruge. Jeg har testet den både uden og med make-up, for det kan den sagtens bruges til. Huden får et mere fløjelsagtigt glat udsende og de grove porer synes tydeligt mindre som har der været en gang let photo-shop omkring mit ansigt. Den bruges ved at glatte eller stryge produktet henover huden. Næsten som at spartle. Ikke trykke eller massére på huden. Jeg er imponeret og får et flot resultat. Den bruges nu dagligt af mig. Et super produkt jeg har manglet. Prisen er 295kr for 30 ml hos Magasin.

 

 

Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream

Efter at blive nærmest helt afhængig af denne her,og huden elsker denne her også, så var det en skøn overraskelse at modtage Sensai Wrinkle Repair Cream.  Den er nemlig ekstra nærende og spækket med alt det gode, som sparker til kollagenomsætningen. Jeg er en kvinde på 50+ , så den er spot on. Sensai skriver, at denne cream udglatter og udfylder de fine linjer og rynker via en avanceret trippelteknologi, der arbejder via 3 punkter:

1) Reducerer gammelt kollagen.

2) Skaber nyt og frisk kollagen.

3) Beskytter eksisterende kollagen mod forringelse.

Min hud elsker den. Den nyder at blive fyldt op med en cream, der giver en fornemmelse af mere velvære og så indeholder den silke. Jeg har testet den sammen med de 2 nævnte produkter og min hud elsker den. Slut med tørre kinder og stram hud under øjnene.

Prisen er 1.495kr for 40 ml hos Magasin.

Tak for at læse med idag igen. Produkterne finder du i fx Magasin og mange hudplejeklinikker landet over.

Vil du sikre dig nyheder fra min blog fremover, så meld dig til mit nyhedsbrev lige HER.

Du kan måske også lide

9 Kommentarer

 • Besvar Christina ulrikka jensen 3. maj 2018 at 13:41

  Det lyder super lækre alle produkter?? Jeg skal helt sikkert prøve Filorga til vipper og bryn, skønt med et 2 i en produkt?? dejlig dagtilbud dig

  • Besvar Christina ulrikka jensen 3. maj 2018 at 13:42

   Til dig og ikke dagtilbud???

   • Besvar Anne 4. maj 2018 at 6:37

    ??tak og i lige måde Christina.

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 1. maj 2018 at 12:05

  Lyder spændende med Filorga Eyelashes and Brows. ??
  Kommer også på min ønskeliste?

  • Besvar Anne 1. maj 2018 at 18:22

   Jeps det er nemlig en super super nyhed. Skøn aften til dig Pernille.

 • Besvar Joan Østergaard 1. maj 2018 at 10:04

  Filorga er også bare blevet et af mine nye yndlings mærker, og den primer kunne jeg godt tænke mig at prøve, den lyder rigtig lækker ?

  • Besvar Anne 1. maj 2018 at 18:22

   Jeg har kun prøvet primer fra Dermalogica tidligere, men den her Joan er blød og tæt på én gang. Så fin i kvaliteten. Så prøv den.

 • Besvar Tina 1. maj 2018 at 8:12

  Så dejlige produkter du skriver om, der var specielt en som er kommet på min ønskeliste, det er Filorga Eye lash:-)
  God dag ønskes.

  • Besvar Anne 1. maj 2018 at 18:21

   Prøv den Tina, den er absolut værd at prøve. Skøn aften til dig

  Skriv en besked