Det var den weekend.

30. april 2018
Sponsoreret delvist.

Det lugter lidt tæt og meget af fodtøj  i vores lille bitte entre. Der er ca 1 1/2 kvm til 4 voksnes fodtøj og jakker samt 3 døre og en stort vindue, så der er trængt. Ærgeligt, for rummet er det første man træder ind i hos os, og det førstehåndsindtryk vil jeg gerne have rart og pænt at komme hjem til hver dag. Det eneste jeg rigtigt kan gøre derude, er at have planter der tager opmærksomheden og en mild duft der giver en positiv energi.

Tocca Stella

Derfor har vi ofte duftpinde ude i vindueskarmen. Tilfældigvist faldt jeg over nogle meget meget smukke produkter hos Matas i Viborg på hylden med TOCCA. Der var de fineste duftpinde, lotion, sæbe etc. Jeg faldt for alvor for serien tidligere. Duftserien Stella faldt jeg blandt andet for i Matas og se lige hvor smukt det er designet udover at det dufter frisk og lidt særligt af blodappelsin med mere. De er nu velplaceret i vindueskarmen. Done.

Vejret byder på haveliv efterhånden. Mine rabarber er ved at komme godt med og dræbersneglene har endnu ikke indtaget haven helt, så jeg nyder at se dem vokse og at ligge i en havestol med en god bog. Det betyder så også, at mit hår udsættes ekstra for udtørring af sol og vind. I forvejen er min aldrene hårpragt hårdt prøvet, så jeg leder ofte efter gode hårplejeprodukter. Derfor er mit held, at jeg har testet Philip B. Tidligere har jeg prøvet det bedste af det bedste til problem hovedbund, så nu prøver jeg med en anden produktserie der plejer håret mere, fra samme gode Philip B.

Philip B African Shea Butter Gentle & Conditioning Shampoo er en  luksus shampo der velegnet til alle i familien og som tilfører håret fugt og næring. Konsistensen er en tæt blød og cremet shampo der er duftfri og som skummer blidt op, når jeg vasker håret. Denne shampo er specielt udviklet til at sikre håret ikke mister glans og styrker elasticiteten. En super all round shampo der koster 389kr for 350 ml.

Philip B Lovin’ Leave-In Conditioner er en skøn conditioner til et tørt og livløst hår. Den er testet efter en weekend, hvor jeg har været mere ude i vind og sol end normalt og derved var mit hår tørt som en høstak. Jeg har testet den på 2 måder: Først prøvede jeg den, hvor den bliver siddende i håret ( håndklædetørret )  uden at blive skyllet ud. Det giver et ekstra flot shine til mit hår, uden at det virker fedtet eller kunstigt. Det giver max glans og et lækkert udtryk. Jeg har også prøvet den på den mere traditionelle måde, hvor den skylles ud efter hårvask. Der giver den selvfølgelig også en lækker fornemmelse af  balsam der plejer håret, men  ikke nær så meget glans . Den koster 239kr for 178 ml.

Philip B Thermal Protection Spray har en beskyttende effekt samtidigt med at den giver både glans og lidt struktur til håret. Jeg har testet den ovenpå min krøllecreme og de arbejder fint sammen. Jeg lader håret tørre ca 15 min og så sprayer jeg det på lokkerne ( samt løfter lokkerne i lag)  og former håret igen. Derefter  bruger jeg min føntørrer. Denne spray er nemlig også en varmebeskyttende spray, så mit hår fremstår med fin glans efter føn. Den er perfekt som solspray til håret også, fordi den beskytter mod både saltvand og klor samt solens varme også. Et uundværligt produkt på en sommerferie syntes jeg. Kan bruges i både vådt og tørt hår og koster 249kr for 125 ml.

Philip B kan købes hos førende frisørkæder landet over. Serien er meget bred og der findes produkter til enhver udfordring du end måtte have med dit hår eller hovedbund.

Forresten…hvad siger I til en konkurrence med CLEAN?

Clean Ultimate

Rigtig god mandag til jer. Tak fordi du læste med, det glæder mig meget.

Du kan måske også lide

17 Kommentarer

 • Besvar Teresa 1. maj 2018 at 8:50

  Hvem kan sige nej til Clean?

  og god ide med duft-pindene! Tror også jeg skal købe nogle til gangen hvor skoene er.

 • Besvar Ulla Wig 30. april 2018 at 18:32

  Ja. Ultimate Beach DAY kender jeg og har jeg, men ikke denne … men det vil jeg gerne.

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 30. april 2018 at 13:43

  Kender ikke denne. Min favorit er SKIN <3

  • Besvar Anne 30. april 2018 at 21:23

   Så vil du elske den her, for den har bestemt lidt der henad. Skin er også min klassiske favorit fra Clean.

 • Besvar Stina 30. april 2018 at 13:39

  Vil da være skønt – elsker Clean duftene

 • Besvar Pernille Skov Thorsted 30. april 2018 at 12:49

  Ja tak. ??
  Clean laver altid så dejlige dufte. Har lige duftet denne her i Matas. SÅ SKØN!

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 30. april 2018 at 11:13

  Ja tak, vil være skønt?

 • Besvar Marlene Høj 30. april 2018 at 10:15

  Ja tak til Clean-konkurrence ?
  Hvilke dufte/parfumer er der i de duftpinde? Problematiske stoffer? Spørger fordi at de umiddelbart virker som en god løsning… Men med flere allergikere i huset, så er det måske en mindre god løsning ?

  • Besvar Anne 30. april 2018 at 10:26

   Dejligt at du er med på Clean konkurrence også Marlene. Med hensyn til om der kan være eventuelle problematiske stoffer ( hvilket jeg næppe kan forestille mig ) i dufte så vil jeg henvise dig til varedeklarationen på produktet. Du kan finde det i flere Matas og måske online. Jeg er ikke kemiker og tør ikke vejlede eller råde andre i den forbindelse. Vi har alle allergi herhjemme og har ingen problemer med dufte, men det er jo meget individuelt. Nogle tåler ikke stearinlys heller, og så er det jo et personligt problem, så tjek efter i Matas. Bedste hilsner Anne

 • Besvar Helle 30. april 2018 at 9:54

  Ja tak til Clean konkurrence ??
  Skønne dufte ❤️

  • Besvar Anne 30. april 2018 at 10:27

   Herligt Helle. Skøn mandag til dig.

 • Besvar Tina 30. april 2018 at 8:56

  Duft i en lille entré er fornuftigt:-)
  Har I mulighed for at ligesom bygge en lille kanap ud som en for entré?
  Det er altid øv, at eksamen og andre vigtige datoer ikke bare kan ligges i god tid, når der er tale om børn og unge med funktionsnedsættelser.
  Jeg håber du kan tage lidt af hendes stress, så hun bedre kan klare ventetiden.
  Altid dejligt med dine konkurrencer og ja til dejlige produkter:-)
  Ønsker en dejlig dag, det blæser her, men solen er på.

  • Besvar Anne 30. april 2018 at 9:26

   Det er med at sno sig både ude i gangen og med valg af dufte som også mændene i huset kan lide jo ;). Vores lille entré er faktisk en gamle tilbygning fra 40`erne hvor det tidligere har været en veranda, der så er bygget om til et lille badeværelse og entre kan vi se. Huset er 100 år gammelt. Der er ingen muligheder for udbygning, da det ligger et par meter over jorden og der ikke er plads på grunden. Men pyt, børnene flytter jo alligevel hjemmefra indenfor de næste 5 år tænker jeg, så udlignes det vist. Hav en skøn mandag Tina, også med de syge dyr hjemme hos jer.

 • Besvar Vibeke Holm 30. april 2018 at 8:42

  Top skøn præmie.. ja tak✅ Kør du bare en Clean konkurrence?

  • Besvar Anne 30. april 2018 at 9:24

   Fedt at du også kan lide CLEAN. Tak for svar Vibeke og hav en god mandag.

 • Besvar Lis Vinter 30. april 2018 at 8:24

  Ja tak, lækker præmie 😉

  • Besvar Anne 30. april 2018 at 9:23

   Herligt, tak for svar og god dag til dig Lis

  Skriv en besked