Det kunne have været mig.

20. april 2018
Liberty bags
Indeholder produkter til test fra St.Tropez.

 

Nyhederne fortæller igen, at solen vil bage ned idag så jeg har været på øverste loft og fundet sommertøjet frem. Kassen med lette hørbluser, korte bukser og en enkelt sommerkjole. Samtidigt ser jeg her til formiddag, da jeg er oppe og handle, indtil flere der også er hoppet i sommertøjet. Et par stykker af dem har naturligvist krid hvide sommerben – ligesom mig selv. Det skreg til min visuelle hjerne, at det var så lyst, samtidigt med at min fornuft sagde mig, at sådan er det jo nu en gang hvert år, når vi hiver sommertøjet frem. Det kunne have været mig selv, der havde lavet det nummer. Jeg er fristet. Indrømmet. Min forfængelighed er bare den stærkeste her, så jeg har gransket efter andre løsninger end mørke nylonstrømper etc. Mine middelaldrene ben er for knystrede, sprængte blodkar og ekstrem lyse til at jeg vil byde omverdenen at se det, forfængelig som jeg er.

 

 

Måske er det her løsningen.

St. Tropez har sendt mig nogle produkter til test, som måske kan redde min forfængelighed. Vi skal nemlig til hele 2 x 85-års fødseldag snart og jeg vil gerne have bare ben og kjole på uden at blænde gæsterne til festen, med mine hvide ben. St. Tropez er et yderst hip mærke som sælges verden over i milliontal, med deres meget store produktudvalg. De har forsket i at gøre produkterne nemt anvendelige for den almindelige forbruger såvel som for fotomodellen på en catwalk, fjerne selvbruner lugten og sikre en smuk naturlig glød ved brug af deres produkter. Jeg tester følgende:

St.Tropez Gradual Tan Tinted Body Lotion. Lige her til formiddag har jeg smurt mine hvide stænger ind i dette produkt. Cremen er caramelfarvet og lugter ganske rigtigt ikke af mine gamle minder om selvbrunere. Den fordeles med hænderne ligesom en almindelig bodylotion og jeg er glad for, at jeg i aftes lige fik shavet mine ben og til morgen fik en god fugtighedslotion på kroppen. Derved kommer selvbrunere til at ligge flot ensartet på mine ben. Pris 245 kr i Matas, Magasin, Salling og mange flere steder landet over.

 

St.tropez Gradual Tan In Shower Golden Glow. Dette produkt har jeg aldrig hørt om tidligere, så den tester jeg i aften. Produktet bruges ved at man smører det på kroppen og så går i bad og skyller det overskydende produkt af kroppen igen. Helt nyt for mig. 3 minutter skal man bruge og det er jo til at overerskue. Den møres på huden inden badet og aktiveres efter badet. Farven bliver dybere ved at bruge den fx 4-5 dage i træk.  Spændt på se hvor smækker lækker min hud bliver. Pris 225 kr.

 

St.Tropez Gradual Tan Tinted Moisturiser + Primer. Produktet er til ansigtet og en blanding af kosmetik og selvbruner. 2-i-1. Sådan noget kan jeg godt lide, hvis det virker, for det sparer tid. Produktet indeholer blandt andet bronzepudder og lysreflekterende partikler, som er med til at udglatte og give huden et smukt og mere glat udseende imens det giver ansiget en flot gylden glød. Vi må se hvad huden siger den i weekenden. Pris 255 kr i Matas.

 

Symaskinen trækker også i mig de her uger efter en længere pause. Jeg har investeret i flere spændende (og dyre) vintagestoffer fra England og USA og de ligger der og næsten kalder på mig. Billedet herover er fra en taske jeg syede for et par år siden i det flotteste Sanderson stof. Pludselig fandt jeg det i USA – godt nok hele 4 meter- så det klikkede jeg hjem. Nu kan der leges lidt med det de næste uger. 

 

Husk at deltage i KONKURRENCEN lige her. Der trækkes hele 2 vindere jo.

Rigtig god weekend.

Du kan måske også lide

4 Kommentarer

 • Besvar KirstenLN 24. april 2018 at 7:25

  Jeg glæder mig til at høre om effekten af produkterne. har selv snydt med en let brunende creme på benene et par år, hvor vi skulle til fest netop som mine ben var hvidest 😉

  • Besvar Anne 25. april 2018 at 21:11

   Jeg syntes den lotion man bare skal smørre ind er super nem at bruge og giver et flot ensartet resultat. Nu har jeg brugt den 2 x med et par dages mellemrum og det har bestemt pyntet på mine ben, men tænker lige den skal have en tur med den under bruseren inden vi skal til familietamtam næste weekend og jeg gerne vil i kjole. Hvide ben kan også have sin charme, især hvis tøjet matcher tænker jeg Kirsten :):):;

 • Besvar Tina 21. april 2018 at 9:56

  Jeg har det også lidt trængt med mine hvide ben, de må luftes i solen.
  Du må nyde weekenden og din kreative syside:-)

  • Besvar Anne 21. april 2018 at 18:17

   Tak Tina. Det er lige præcist en weekend med lidt kreative sysler. Hvad skal du have weekenden til at gå med mon ? Og skøn weekend til dig også selvfølgelig 🙂

  Skriv en besked