Der bakses stadig her.

11. april 2018
Royal Copenhagen

Min surdej giver mig grå hår. Mere end jeg har i forvejen. Den er fodret, vendt og fodret i et par uger nu og den kan stadig ikke helt bære sig selv i en bagning af et godt brød. Jeg har læst alverdens gode og dygtige bloggeres tips fx  hos Mia Thimes ,men faktum er: min surdej kan ikke bære helt endnu.

Hjemmelavet surdej

 

Jeg har også læst med hos  bagvrk, men den gik slet ikke med min unge surdej.Der bliver bagt brød hver dag lige pt og nogle lykkes da også, når jeg lige fodrer med 5-10 gram gær i portionen. Men jeg giver ikke op endnu. Jeg VIL lære at lave surdejsbrød uden gær. Bum. Vi elsker godt hjemmebag her i huset nemlig. Uden mit elskede bagestål, var det aldrig hævet så flot op.

 

Brød bagt på surdej

Så glæder jeg mig over andre ting.

Et bad med stor forkælelse til huden er som en lise for mig. Stor forkælelse er jo relativt og forskelligt fra person til person og igen fra livssituation til livssituation. Da mine børn var 1 og 3 år fx var det luksus blot at få et bad inden kl 12 i det hele taget. Alene vel at mærke. Uden børn i rummet. Den tid er ovre og jeg nyder et bad med gode plejeprodukter til såvel hår som hud. Sensai har netop lanceret en luksus Shower Cream i deres duflinje The Silk.

 

Sensai Shower cream

Denne Shower Cream er fuldstændig i tråd med deres SAHO dobbelt rens, syntes jeg.

Produktet er som silke at hælde ud i hænderne og det skummer godt op som en sky, der skal smyge sig om kroppen under badet. Meget lækker fornemmelse. Produktet både renser og giver fugt til kroppen. Den skal hos mig selvfølgelig efterfølges af en god bodylotion, som altid efter et bad.  Shower Cream er med parfume og giver den der helt specielle duft, som jeg kun kender fra Sensai og som jeg er kommet til at holde endnu mere af efter opstart af Wrinkle Repair Essence.

Du kan finde den bla. i Magasin til 375 kr for 200 ml.

Så du det ?

Programmet med “De skjulte talenter” på TV i aftes ? Det er første prioritet af TV-tid syntes jeg. Skønne og modige mennesker med autisme står frem og viser små bidder af deres liv. Et liv med udfordringer der kan være helt uoverskuelige, selvom de også har enorme talenter og succes på meget forskellige planer. Sådan er min voksne datters liv. Præcist. Her i familien sidder vi naglet fast til sofaen og ser udsendelserne. Der kommer 2 mere de næste par uger og ellers kan du lige nu se dem på DR’s hjemmeside også.

Vandt du hele molevitten ?

Vinderen af serien til urenhud fra Ecooking finder du lige Her.

Samlet var der 526 lodder i puljen fra bloggen, IG og FB. Helt overvældende stor interesse. Dejligt og TAK for at læse med her.

Du kan måske også lide

4 Kommentarer

 • Besvar Leafysmoothie 18. april 2018 at 11:45

  Surdej tager tid, den bliver stærkere jo ældre den bliver 😉 så måske skal du bruge lidt gær mens du venter på at de vokser sig stærkere, der er stadig helsefordele med at bruge den, og bagefordele, også med gær i 🙂

  • Besvar Leafysmoothie 18. april 2018 at 11:46

   Altså gær ved bagning, IKKE i selve surdejen sfl !!!

 • Besvar Tina 11. april 2018 at 13:55

  Godt forår Anne,
  Jeg så godt programmet om autisterne og deres job mv. Det var godt 🙂
  Øv med din surdej. Mit står i en skål i køkeskabet med film over og lidt småhuller i.
  Det virker her. Håber du får din til at fungere 🙂
  Hilsner og nyd dine bade og foråret 🙂

  • Besvar Anne 11. april 2018 at 15:29

   Jeg vil da prøve at sætte en surdej på køl, tak for tippet Tina. Så fedt at få lidt sparring på det. Rigtig skøn dag til dig også.

  Skriv en besked