Jeg burde lære japansk.

9. april 2018

Jeg øver mig i Japansk.

Altså ikke helt frivilligt, men de laver så mange spændende produkter i hudpleje fra Sensai og i håndarbejdsbøger og de skriver ikke altid bøgerne på engelsk vel at mærke. Jeg er max udfordret når jeg skal “læse” opskrifterne i de bøger jeg køber og må alene ty til nogle få hjemmesider med oversættelser af bøgerne, gætterier og intuition. Se nu fx den her:

Men det færdige resultat er en smuk enkel kjole eller tunika hvor det enkle snit giver stoffet mulighed for at træde helt frem. Her er bogens forslag i det fedeste Nani Iro stof. Jeg kan fint se den for mig i Marimekko stof også. Sprød og luftig til sommerdage.

 

 

Danish Beauty Award

– er lige om hjørnet og jeg har flere favoritter, som er nomineret i år igen. En nyheden er også fra Japan nemlig Sensai, som jeg har skrevet om tidligere, og de har fået nomineret deres luksus øjencreme:

 

Sensai

 

Det er en MOR-creme tænkte jeg straks, men den er mere end det. I en testgruppe svarede 90 %, at de oplevede efter kun 14 dages brug, at deres hud så både friskere, sundere og  mindre træt ud. HAPS til mig. Jeg er ved at teste den og syntes allerede nu, at I skal høre om den, for den ER noget særligt. Luksus luksus luksus. Cremen har en lidt fast geleagtig silkeblød konsistens, som smelter blødt ind i huden ved øjnene på få minutter og den har fokus på anti-ageing. Den arbejder centralt omkring at minimere linjer og rynker, hævelser og mørke rande minimere. Fokuserer derudover på ny energi, revitaliseret udstråling, fugt og silkeblød glathed. Jeg tester den ved brug morgen og aften. Sensai har igen lavet et produkt hvor jeg tydeligt fornemmer at produktet er gennemtænkt, testet og designet til voksne kvinder som mig. Den kan købes i Magasin til 1.315 kr. for 15 ml.

 

Læberne er der også fokus på.

 

de_CURE er et innovativt luksus brand, som laver spændende hudpleje der gør en ekstra forskel. De er også nomineret til Danish Beauty Award. N˚LIP5 Lip Enhancer er et hyaluronsfærer serum, der giver både fugt og fylde på én gang til dine læber. Effekten sker over tid og det går faktisk stærkt. Derved er den et perfekt underlag også under en læbestift i en fin farve. N˚LIPS5 er et design som rækker ud efter min nysgerrighed. Produktet har både jeg og min voksne datter testet og den virker! Den giver lyn hurtigt læber der “svulmer” en smule op og får tydeligt mere synlige smukke linjer og buer. Den giver ikke vulgære kunstige læber look-a-like, men flotte og meget naturligt udseende!

Først følte jeg en lille prikken i læberne , som hvis jeg har spist noget stærkt krydret mad og læberne lige prikker lidt. Efter allerede en halv time var mine smalle (aldrene) læber tydeligt med mere volume. Dette er ikke reklame snak, bare for at få jer til at flyve ud og købe, men min helt ærlige erfaring. Læberne FÅR tydeligt mere fylde på en flot og hurtig måde med dette serum fra de_CURE. Effekten holder et lille døgn ved mig. Et oplagt produkt til dem der gerne vil have smukke fyldigere læber og da især op til fx en festlig lejlighed. Produktet kan købes landet over i udvalgte klinikker til ca 325 kr. Nærmeste forhandler oplyses ved henvendelse til Bay Cosmetics i Vejle på telefon.

 

Nu kalder en ny uge og så må vi se hvor langt jeg når med min japanske syvejledning. Tak fordi du læste med idag, det glæder mig meget. God dag til dig også.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked