Ecooking også til problemhud.

6. april 2018
Ecooking skincare

Flere har spurgt om få men enkle tips og råd til problemhud med acne eller månedlige udbrud af bumser hist og her. Jeg har lyttet til jer og spurgt en af de sejeste kvinder i branchen for Dansk økologisk hudpleje nemlig Tina Søgaard fra Ecooking. Vi har her i huset flere favoritter fra hendes serie, så derfor tog jeg fat i Tina, da min voksne datter igen klagede over de månedlige små udbrud i huden.

Tina’s enkle råd til at få bugt med acne er følgende:

1)Husk at rense din hud grundigt mindst en gang dagligt
2) Brug et produkt der indeholder Salisylsyre (det gør både Acneserum og lermasken fra E-cooking)
3)Vend din hovedpude dagligt og skift betræk ofte, da bakterierne er på betrækket og du derved kan smitte dig selv

Ecooking har selvfølgelig produkterne til at opfylde de enkle trin og de kommer her nedenunder i beskrivelserne.

Ecooking anbefaler:

Tina anbefaler fra Ecooking til tør acne – Rensegel, Peelmaske og E-vitamin serum(efter masken) acne serum i det daglige og fugtighedscreme. Det er også denne form der ofte ses i forbindelse med fx menustration, hvor fx min egen datter har sine få “udbrud”.

Tina anbefaler til Våd acne – Rensegel, lermaske, e-vitamin serum (efter masken) acne serum i det daglige samt fugtighedscreme. Det er denne type, som teenagere oftest har.

 

Ecooking

Produkterne.

Rensegel er en flydende gel til både normal som til fedtet hud. Den er allergitestet, vegansk og findes både med og uden parfume. Indeholder solsikkeolie, agurkeekstrakt og E-vitamin. Denne gel skummer fint op og masseres let ind i ansigtet. Bagefter skylles den af med vand og du er klar til enten mist eller serum. Prisen er 189 kr for 200 ml. hos Ecooking.Ecooking

                                     Se lige de gode informative tekster.

 

Peelmaske ( til tør acne) Jeg elsker den her Peelmaske. Læs hvad jeg skrev lige HER tidligere.

Masken skal man gå lidt varsomt til de første par gange, for den river virkelig godt i de døde hudceller. Efter et par ganges brug så har huden vænnet sig til den og den er nem at bruge. Jeg ELSKER den fornemmelse af glat smuk hud med rene og meget mindre porrer den her maske giver! Mælkesyre og AHA-syre arbejder super godt sammen her for at give huden nyt liv. Prisen er 259 kr hos Ecooking.

Lermaske ( til våd acne ). Lermasken er en nyhed der kom i efteråret og den er allerde et kæmpe hit hos mange forbrugere kan jeg se på Instagram. Masken lægges i et jævnt lag på ansigtet og skal sidde til den tørrer op. Derefter fjernes den med en våd vaskeklud. Huden er nu klar til mist eller serum. Ecooking skriver selv om produktet “ lermasken er med til at reducere mængden af sebumproduktionen i talgkirtlerne. En høj sebumproduktion gør, at huden bliver fedtet og skinnende”. BUM – det ved jeg at mange døjer med og her er masken der kan tricket ! Derudover er masken målrettet på at rense og opfriske huden. Har du acne så er denne maske perfekt til den “våde acne” da den har antiinflammatoriske egenskaber og dulmer rødme, så huden føles beroliget. Prisen er 199 kr fx hos Matas.

E-vitamin serum efter masken 2 x om ugen. Den kan du også læse om i mit tidligere indlæg HER. E-vitamin er med til at hele huden op efter både små rifter og sår og altså også acne. E-vitamin er et yderst fugtgivende vitamin og er egnet til alle aldre. Den kan også bruges til aftersun, tatoveringer og nyoprerede ar. Prisen er 349 kr for 20 ml.

Acne serum skal bruges i det daglige under dagcremen. Den er 100 % vegansk og Ecooking skriver “ Acne serum med Salisylsyre forhindrer bakterierne i at trives på hudens overflade. Bruges ved fedtet acne”. Denne serum skal ikke smøres ud i hele ansiget om man normalt gør med fx en fugt serum. Denne her skal alene duppes på huden de steder der er acne. Derefter skal huden have dagcreme på. Prisen er 349 kr.

 

24 H creme er cremen der kan bruges – ja 24 timer i døgnet! Ingen forskel på dag eller natcreme i den her, for den funker døgnet rundt. Cremen er meget let at fordele i ansigtet og lækker konsistens. Da den ikke fedter i huden er den særdeles egnet over serum også ved acne. Og…denne er også 100% vegansk og indeholder bl.a. Trylagen, der booster fugten i huden. Prisen er 269 kr for 50 ml hvilket er ret billigt i mine øjne.

Konkurrence

 

Stort tillykkke til Lisette Kornum som har vundet serien. Tusind tak til alle som har deltaget. Ialt 528 lodder var der i puljen fra Bloggen, FB og IG.

Ecooking vil gerne forkæle en af mine skønne følgere på enten bloggen, FB eller IG med et helt sæt produkter der er målrettet problemhud: Rensegel, serum (E-vitaminserum eller acneserum), lermaske eller peelmaske samt fugtighedscreme 24H. Ialt et sæt til en samlet værdi på op til ca. 1.200 kr

For at deltage skal du:

– Være tilmeldt mit nyhedsbrev som fast læse, da jeg tjekker vinderen ud. Du kan tilmelde dig HER.

– Skrive en kommentar om hvilke økologiske eller veganske hudplejeprodukter du har prøvet eller bruger. På den måde får jeg lidt viden om hvad mine læsere selv investerer i nemlig.

 

Konkurrencen slutter på onsdag og vinderen skal vende tilbage på mail april24@live.dk inden 3 dage.

Held og lykke og rigtig god weekend.

Du kan måske også lide

70 Kommentarer

 • Besvar Britt Warner Wieczorek 9. april 2018 at 20:01

  Jeg bruger håndcremen fra E-cooking – når man er kreanørd er en ordentlig håndcreme nødvendigt ?

 • Besvar Birna Lambaa 9. april 2018 at 9:07

  Jeg har prøvet Ecooking, og er fuldstændig vild med det????✨

 • Besvar Birgitte Rønne 9. april 2018 at 7:46

  Jeg har nogle få produkter fra Ecooking, som jeg er rigtig glad for, men denne konkurrence deltager jeg i, så min teenagedatter måske kan prøve de omtalte produkter til akne.
  Hun har kæmpet med akne i fire år, og det er ikke kun i ansigtet, og vi har prøvet alt muligt…

  Og mht. dejen; var ovntemperaturen høj nok?
  Jeg skal bage grov-kerne-madpakkeboller i dag 🙂

  • Besvar Anne 11. april 2018 at 9:55

   Min ovn kan komme op på 250 grader og det var fint nok. Drømmer dog om en stenovn der bager ved højere temperaturer 😉 men det sker vist ikke i mit liv. God fornøjelse med bageriet Birgitte.

 • Besvar Rikke 9. april 2018 at 6:49

  Jeg bruger Rudolph care ?

 • Besvar Laura andersen 9. april 2018 at 6:18

  Jeg har brugt veganske produlter fra Body Shop og investeret i en peel creme fra ecooking. Vil elske at vinde flere ecooking produkter!! ?

 • Besvar Andrea 9. april 2018 at 6:12

  Jeg har prøvet Dr Hauschka og bruger indimellem Weleda. Men er lidt i ansigtspleje-krise, så vil ELSKE at prøve Ecooking????

 • Besvar Line Lykke 8. april 2018 at 19:52

  Hej Anne
  Jeg er SÅ sindsygt glad for Trilogys rosehip+ olie. Den har rettet op på mange af mine aknear og giver glød og blødhed til min hud. Sammen med Calendula cremen fra Jurlique er det mit absolutte yndlings sæt ??
  Har hørt rigtig meget godt om Ecooking, det er dog bare ikke lige til min hud. Vil dog meget gerne vinde dette sæt til vores ældste søn Alfred der kæmper meget med akne, ligesom sin mor ? Han har ændret meget på sin kost hvilket har hjulpet en del, men det her sæt vil gøre ham endnu smukkere ?

 • Besvar Carina Wolff 8. april 2018 at 19:48

  Jeg bruger Ecooking, men har ikke prøvet lermasken endnu. Jeg ELSKER simpelthen produkterne! De er super super effektive, “rene” – og så er det et smukt og “grønt” design❤️❤️❤️???

 • Besvar Anne Marie Færch Nielsen 8. april 2018 at 19:10

  Jeg bruger mest Nilens jord og Faaborg Pharma – produkter. Jeg vil elske at prøve ECOOKING ❤️

 • Besvar Cecilie 8. april 2018 at 18:12

  Jeg anvender Rudolph Care – men kunne godt tænke mig at prøve dette mærke 🙂

 • Besvar Dorthe Ras 8. april 2018 at 18:01

  Ecookings produkter er fantastiske derfor vil jeg gerne have et lod med i puljen om at prøve et par af de nye ??

 • Besvar Malene sønnichsen 8. april 2018 at 17:22

  Lige for tiden køber jeg apotekets egne cremer. Jeg er især blevet glad for deres ansigtscreme uden parfume. Det er svanemærket og Astma og allergi mærket.

  Krydser fingre og tæer ???

  • Besvar Lisa R 29. november 2019 at 22:28

   Jeg har brugt ecooking i flere måneder. Deres argan olie er rigtig god. Ikke billig argan olie men den er god til min tør hud. Kan også anbefale hybenolie hvis du har ar eller akne. Har fundet billig-arganolier.dk med billige olier men vil klart bruge økologisk argan olie da en ren argan olie ofte indeholder flere næringsstoffer. Har du god erfaring med arganolie til håret eller har du kun brugt det til huden? Kh Lisa

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 8. april 2018 at 9:06

  Jeg har endnu ikke prøvet dette mærke, men det kunne jeg forhåbentlig komme til det ville være dejligt….. ❤️???❤️
  Du må have en rigtig dejlig weekend og nyde solen er kommet frem sammen med familien….
  ???????

 • Besvar Gitte Leth 8. april 2018 at 6:47

  Hvor er det en virkelig lækker præmie;) jeg har endnu tilgode at prøve ECOOKING , men vil SÅ gerne;)
  Jeg har lige nu WELEDA og Melissa…og krydser fingre for at udvide med ECOOKING 😉

 • Besvar Helle Schmidt 8. april 2018 at 6:11

  Jeg er ret vild med økologi og har Ecooking a vitamin serum som er ved at løbe tør, men vil elske at prøve en række ansigtsprodukter sammen. Er så fascineret over hvad det bens har opnået på koret tid ??

 • Besvar Line 7. april 2018 at 13:46

  Jeg bruger nærmest kun økologiske, naturlige, veganske produkter. Bl.a. Rudolph, Weleda, Melissa og Naturligolie 🙂

 • Besvar Liss Jepsen 7. april 2018 at 9:03

  Jeg er stor fan af produkter fra BodyShop. Vil rigtig gerne prøve Ecooking ?

 • Besvar gitte zakariasen 6. april 2018 at 22:35

  Kender ikke det mærke der, men det lyder spændende 🙂
  Jeg har prøvet, Aloe vera serie, og Nilens Jord.

 • Besvar Zabrina rasmussen 6. april 2018 at 21:38

  Jeg har lige nu tromborg og har lige købt lermasken fra ekooking, samt fået et par prøver og jeg er vild med alt det jeg prøvet. Jeg vil rigtig gerne prøve hele serien??

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 6. april 2018 at 21:28

  Jeg bruger Nilens jord, renser morgen og aften, men har desuden hørt meget godt om ecooking?

 • Besvar Jane Vibeke Tvede 6. april 2018 at 21:14

  bruger meget Ecooking og er glade for de produkter som hjælper min hud <3 vil juble hvis jeg vinder <3

 • Besvar Pia Rotbøl 6. april 2018 at 19:11

  Jeg bruger Urtegaarden og Urtekram.
  Jeg har også brugt MiEssence, super lækre produkter, men også lidt dyre.

 • Besvar Lotte Gårn Gulstad 6. april 2018 at 18:08

  Jeg har prøvet Beauty by Lykke og Zinobel 🙂 begge mærker er super gode:-) Ecooking er nyt for mig…så jeg håber at vinde~altid frisk på at prøve et nyt mærke og måske et nyt favorit mærke 🙂 En fornøjelse at følge dig:-) Ha’ en skøn weekend?????❤️????‍♀️

 • Besvar Rikke Thiessen 6. april 2018 at 18:05

  Jeg er virkelig blevet glad for Ecooking, bruger A-vitamin kapslerne, dag og natcreme. Har lige købt ler masken og den er virkelig god og effektiv. Og så er jeg vild med at Ecooking er dansk ?.

 • Besvar caroline c 6. april 2018 at 17:47

  Bruger Niels Jord

 • Besvar Nina Wedderkopp 6. april 2018 at 17:43

  Bruger peel masken fra ecooking lige nu. Den dufter effektivt:-) og føles også effektivt… Ellers består min hudpleje ikke rigtigt af øko eller veganske produkter.. Shiseido er en yndling:-)

 • Besvar Tania 6. april 2018 at 17:28

  Det er forskelligt, hvilke produkter jeg anvender.
  Kunne godt tænke mig at prøve produkterne fra Ecooking.

 • Besvar Maya 6. april 2018 at 16:48

  Jeg har prøvet juldahls produkter, de var okay, men ikke super imponerende. Jeg synes de var lidt for almindelige, jeg kunne godt tænke mug at prøve nogle lækre økologiske produkter, som gør noget rigtig godt for mig ??

 • Besvar Maria Ørum 6. april 2018 at 16:46

  Jeg har lidt af ecookings produkter, som jeg er ret glad for, så har jeg prøvet.
  Derudover har jeg brugt Mellissa og korres som jeg også mener er økologiske produkter.

 • Besvar Mette Kjærulff 6. april 2018 at 16:24

  Jeg har før brugt et alovers produkt, som var rigtig godt.
  Ellers har jeg brugt Lavera et natur kosmetik produkt.
  Men min hud er underlig tør i pletter lige i øjeblikket, så mon ikke Ecooking kunne være godt.

 • Besvar Nina 6. april 2018 at 15:52

  Har brugt Rudolph Care og kunne vildt godt tænke mig at prøve Ecookings produkter, som virkelig lyder skønne ??

 • Besvar Mette 6. april 2018 at 15:16

  Det er ikke øko, men jeg elsker cremer og masker fra Tromborg. Især Below 10 degrees, der passer på min hud hele vinteren. Til rens vender jeg altid tilbage til Matas striber. ❤️ Hvis jeg er heldig vil jeg dele ecooking produkterne med min 18-årlige datter ❤️

 • Besvar Kamilla Hviid Øbro 6. april 2018 at 14:53

  Jeg har brugt Rudolph Care – det er udemærket..men jeg synes priserne er lodt kras. Jeg ville meget gerne prøve ecocooking ??

 • Besvar Lone H 6. april 2018 at 14:43

  Er netop i gang med at prøve lidt forskelligt fra ecooking. Har købt en af deres toilettasker og må sige jeg er meget positiv. Må også teste de masker for de lyder da for lækre. Ellers plejer jeg ikke at tænke over om hudpleje er øko el vegansk. Det skal bare virke. Bum.

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 6. april 2018 at 14:41

  Herhjemme bruger vi Rema 1000 Organic Circle håndsæben og jeg har netop anskaffet mig Ecookings Peelmaske, den er bare god!

 • Besvar Maja Nilsson 6. april 2018 at 14:29

  Jeg er vild med produkterne fra Nilens Jord og Rudolph Care. Har dog også haft kig på Ecooking længe og vil virkelig gerne prøve dem! ?

 • Besvar Jette 6. april 2018 at 14:11

  Jeg er vild med produkterne fra ecooking. Jeg har ret sart hud og det er meget begrænset hvad jeg kan tåle men disse produkter er så gode til min hud. Jeg bruger blandt andet peelmasken, e-vitamin serum og fugtmasken…

 • Besvar Kirsten Aakerman 6. april 2018 at 14:08

  Bodyshop, Matas, Änglamark ,urtekram og ja lidt blandet men prøver at finde produkter helt uden eller med så lidt som muligt kemi

 • Besvar Marlene Høj 6. april 2018 at 13:45

  Hmm, mærkerne er selvfølgelig væk, nu hvor jeg skal tænke over dem ?
  Rudolph Care og Änglamark er dem, jeg kan huske lige nu.
  Jeg får ind i mellem stadig bumser og de er tidlig lige trælse, som da jeg var yngre ?

 • Besvar Maria Seidelin 6. april 2018 at 12:19

  Åhhh det gad jeg SÅ godt til min problematiske hud. Det er ikke sjovt at være 37 år og ligne en teenager ??

  Jeg bruger af og til Rudolph Care og Ravnsborg. Jeg prøver alt muligt forskelligt i håbet om ‘det perfekte march’ <3

  • Besvar Tina 6. april 2018 at 14:53

   Hej Maria,
   prøv at tage en pakke gær og opløs i lidt vand og påfør den ansigtet som en maske.
   Gammelt trick, som hjalp da jeg var ung:-)
   Rigtig god weekend til alle.

 • Besvar Leafysmoothie 6. april 2018 at 11:57

  Jeg har prøvet produkter fra bland andet, Matas natur, Rudolph Care, Korres og dr Scheller til ansigtet og Rema 1000 organic circle til familien (håndsæbe og den slags) og men kun få af ecookings produkter indtil videre. Men nu har du mit interesse for dem, tror de ville være perfekte. God weekend alle sammen!

 • Besvar Yrsa Andersen 6. april 2018 at 11:33

  Jeg er bare så vild med Ecooking, og jeg bruge deres produkter og har gjort det i et par måneder, og ja jeg kan kun sige at jeg er så vild med produkterne.

 • Besvar Marie Louise 6. april 2018 at 11:23

  Jeg ville SÅ agere vinde. Min hud er gået bananas under min graviditet og hvad ville være mere oplagt at vælge end ecooking? Har tidligere prøvet ecooking og var virkelig tilfreds og følte mig forkælet både morgen og aften!!

 • Besvar Anette Ninon 6. april 2018 at 11:13

  Rudolphs produkter til ansigtet.
  Ecooking roller o g super serum??
  Drømmeønske at prøve dere andre produkter???

 • Besvar Lise 6. april 2018 at 10:56

  Jeg bruger i forvejen nogle af produkterne fra eccoking og er helt vilde med dem ? ville elske at vinde et komplet sæt til problemhud, da jeg venter min 3. Søn og derved er begyndt at slå lidt ud ?

 • Besvar Lis Vinter 6. april 2018 at 10:23

  Jeg har brugt Nilens Jord og Dr. Scheller, vil gerne prøve Ecookings produkter !

 • Besvar Camilla m n 6. april 2018 at 10:20

  Jeg bruger ecookings peel maske og det var faktisk først derefter at jeg begyndte at se en positiv ændring i min hud, den “åbnede” op så mine øvrige produkter kunne trænge i dybden ? Jeg er stor fan af peelmasken og og Acne serum, som jeg bruger mange gange dagligt, som spotbehandling, når jeg får udbrud- disse to produkter anbefaler jeg til alle omkring mig 🙂 derudover bruger jeg en fed a-vitamin creme om natten fra Beaute pacifique fordi min hud trænger til ekstra fugt uanset årstiden.

 • Besvar Pernille Alstrøm 6. april 2018 at 10:15

  Jeg bruger iforvejen ecooking og er virkelig glad for det. Det vil være dejligt med nogle nye produkter og endda her nu hvor barseladagpengene starter ????

 • Besvar Pia Petersen 6. april 2018 at 10:14

  Jeg har prøvet Nilens Jord og Ole Henriksen. men jeg er ikke god til at få lavet en rutine, så det er mest punktvis (ind i mellem og når jeg husker det) at jeg får skrubbet huden og masseret gode produkter i ansigtet, jeg vil elske at prøve ecooking og så prøve at få lavet en fast forkælmigselv-dag, som jeg har en cyberspaceveninde, der har, det er en god idé.
  Krydser fingre ????????

 • Besvar Anne Mette 6. april 2018 at 10:03

  Jeg sværger til Rudolph Care – ansigt, hår og krop. Kombineret med Weleda og Kevin Murphy. Min søn på 16 har acne og jeg vil så gerne kunne præsentere ham for rense og pleje produkter i økologisk kvalitet – som virker!

 • Besvar Stina 6. april 2018 at 10:02

  Rudolphcare er så lækker men også lidt dyr. Min marokkanske svigersøn er min økologisk Arganolie-pusher. Den skønne olie bruger jeg til nærmest alt.

 • Besvar Katrine 6. april 2018 at 9:49

  Jeg bruger koldpresset øko arganolie ?

 • Besvar Pia Reetz 6. april 2018 at 9:46

  Jeg har prøvet Miqura og det er så lækkert. Jeg krydser fingre. God weekend.

 • Besvar Dorthe Bille 6. april 2018 at 9:40

  Jeg bruger produkter fra Urtekram. De er virkelig godt og prisen er også ok

 • Besvar Heidi Koed Nielsen 6. april 2018 at 9:40

  Uha, det ville jeg gerne vinde.
  Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert, men savner stadig at finde det helt rigtige til min hud, der reagerer ret kraftigt på næsten alt, hvad jeg forsøger mig med.
  Lige nu er det Ole Henriksen, har tidligere brugt Nilens jord, dr. Hauschka og utallige flere, men vil helt sikkert overveje ekooking næste gang.

 • Besvar Pia Leth 6. april 2018 at 9:29

  Jeg er rigtig glad for Nilens jord som bare passer perfekt til min hud ?.
  Jeg håber og drømmer om at heldet falder til min side.❤️

 • Besvar Nanna 6. april 2018 at 9:17

  Jeg bruger Ravnsborg eller Rudolph Care til min hud. Jeg har sart hud og kan ikke tåle parfume i ansigtet. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Ecooking, som jeg har hørt meget godt om.

 • Besvar Christina 6. april 2018 at 9:12

  Jeg har prøvet VIRKRLIG meget !
  Men lige nu har jeg bl.a peelmaske, 24 timers creme og rensegel fra Ecooking.

 • Besvar Katharina Stendys Hammer 6. april 2018 at 9:11

  Jeg har prøvet lidt forskelligt, lige nu kombinerer jeg La roche Possay renseprodukter og effaclar dagcreme og til aften kombinerer jeg rens med ECO-Faxe A vitamin retinol serum og Faaborg pharma Nat creme med B3 vitamin og Hyaluronsyre.

  Jeg vil elske, at prøve denne serie og se om det kan gøre en forskel, for min stressplagede hud.

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 6. april 2018 at 9:10

  Lige nu er jeg glad for Filorga, men bruger meget forskelligt. Har købt peel masken fra Ecooking til min datter.

 • Besvar Mette Mi 6. april 2018 at 9:04

  Jeg er rigtigt glad for renseserierne og peelingerne fra Ole Henriksen. Det er dog ikke lykkedes mig at finde den helt perfekte maske endnu ???
  Jeg har hørt meget godt om Ecooking, så jeg ville elske at prøve deres produkter ❤️??

 • Besvar Louise O 6. april 2018 at 9:04

  Jeg er alt for dårlig til den daglige hudpleje men jeg har prøvet Korres.

 • Besvar Natascha Appel 6. april 2018 at 9:03

  Jeg er fan af Melissa, de hjælper nemlig på min psoriasis

 • Besvar Cecilie Christensen 6. april 2018 at 8:59

  Jeg plejer at bruge creme og serum fra dr. Scheller og så har jeg prøvet er par masker fra dr. Konopka’s :)))

 • Besvar Malene holm 6. april 2018 at 8:57

  Jeg er virkelig dårlig til at bruge produkter til at rense min hud, men hvis jeg få det gjort, bruger jeg nilens jord ☺️ Har dog hørt meget godt om Ecooking ?

 • Besvar Lene Kensen 6. april 2018 at 8:53

  Har lige investeret i ecooking rens ? Vil så gerne prøve resten af serien.

  Jeg er virkelig positiv stemt over de produkter jeg har prøvet.

  Har en virkelig sart problemhud ?

 • Skriv en besked