Påskeferie og meget mere.

1. april 2018
Ecooking
Indeholder sponsoreret indlæg fra Ecooking.

Solen stråler fra en næsten skyfrihimmel idag og turen til Påskefrokost i Hals er smuk og lys. Der er stadig bidende koldt med bare +3 grader udenfor, men pyt for vi har vinterjakkerne med. Mine forældre har valgt at bo i Hals tæt på golfbanerne og deres venner, så vi børn og børnebørn kørte derop idag for af nyde en påskefrokost med alverdens kolde og lune retter: 2 slags sild, fiskefrikadeller, lun leverpostej, almindelige små frikadeller, røget øred, 2 slags æg, røget laks, tarteletter og skiden æg. Det sidste spiser vi ikke af os her i familien, men min mor elsker det. Traditionen tro er der Aalborg Akvavit på bordet, som de der ikke skulle køre bil, kunne nyde til maden. Vi var mere end mætte da vi kørte derfra, kan du nok tænke dig.

Vi bliver som hovedregel til sådanne familiearrangementer i 2 klokketimer.  En påskefrokost i vores familie er ikke spor stille heller. Der tales meget og ofte på kryds og tværs af bordet.

Påskefrokost

Liberty kom på bordet.

Jeg havde ellers svært ved at komme afsted hjemmefra idag, for jeg har fået lyst til at sy flere Fanny Packs / Bum Bags af andre stoffer end de smukke vintage Sanderson.

I går fik jeg nemlig klippet og syet af mit fine KØB fra London. Det fine Libertystof er så skønt at planlægge krea med, fordi jeg næsten ved med sikkerhed, at det vil blive Ok når projektet er færdigt, alene på grund af de fine farver og mønstre. Jeg mangler ikke tasker, men processen er sjov for mig.

Liberty Bum Bag

Lynlåsen er igen en lækker fed kvalitet, som jeg har købt i USA via Etsy og det er en fornøjelse at se de forskellige materialer spille sammen. Libertystoffet er fint og tyndt så det er både monteret med strygelærred, volume vlieseline og quiltet samt tasken er foret med fast lærred i god kvalitet. Nu mangler den lige et spænde og så er den perfekt til brug. Der kan både være en stor moderne mobil, nøgler, penge, lommetørklæder og evt en læbestift i denne her størrelse. Måske jeg også skulle sy nogle af DISSE her af stoffet.

Ecooking

Marts har også budt på en flot testpakke fra Ecooking. Dette Danske økologiske mærke har min uforbeholdne respekt og anerkendelse af gode produkter der virker og du kan læse både HER samt HER om mine andre tests. Denne gang er fokus acne, urenhed, bumser...kald det hvad du vil eller hvad du nu udfordres af, for det er på opfordring fra mange af jer skønne læsere på flere tidligere opslag og privatbeskeder. Jeg selv har bakset med uren hud til langt op i 30’erne og det var utroligt irriterende med fx de månedlige små kløende udbrud. Mere om det i kommende uge for der kommer der en anmeldelse samt en flot konkurrence med alt dette på højkant.

Ecooking

HUSK at deltage i konkurrencen om den nominerede Filorga NCTF creme som giver SMUK gennemfugtet og velplejet hud, uden at bruge filler, til voksne piger. Konkurrencen slutter mandag og der trækkes hele 2 vindere.

Kender DU til hud der driller med acne, urenheder, periodiske bumser etc.  ? 

Du kan måske også lide

12 Kommentarer

 • Besvar Leafysmoothie 3. april 2018 at 11:29

  Ja jeg har desværre også erfaring med akne og arrene efter… Har hørt godt om ecooking men kun prøvet multisalve, tror jeg den hedder og olien. De var gode. Nysgerrig på produkterne til ansigtet!

  • Besvar Anne 3. april 2018 at 16:43

   Super , så kommer der noget for dig tænker jeg.

 • Besvar Lone H 2. april 2018 at 17:59

  Den nyeste bumbag giver totalt forårs stemning. Den er SÅ fin?

  • Besvar Anne 3. april 2018 at 16:44

   Tak Lone, hvor giver du mig næsten røde kinder med de søde ord.

 • Besvar Birna Lambaa 1. april 2018 at 20:19

  Jeg har, siden de tidlige teenageår, døjet med acne (og har brugt rigtigt mange forskellige produkter og endnu flere penge) på at få den “pæn” igen – indtil jeg blev 33 og blev, af hudlægen, sat på en hormonkur. Jeg har ikke acne længere, men min hud er ikke “pæn”, men okay. Jeg er nemlig også rigtigt glad for Ecooking, så ser frem til konkurrencen:)
  Rigtigt god påske❤️?

  • Besvar Anne 3. april 2018 at 16:45

   Sikke en lang tid du også har døjet så. Godt der kom en løsning. Ecooking har fået gode anmeldelser rundt omkring af forbrugerne har jeg set og det er de stemmer der skal lyttes til .

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 1. april 2018 at 18:18

  Jeg er 39 og døjer stadig med uren hud “på den tid af mdr.”, det er vidt frustrerende, prøver forskellige cremer, men har ikke fundet den rette endnu.

  • Besvar Anne 3. april 2018 at 16:46

   Det er nemlig vildt frustrerende, men læs med om Ecooking her på bloggen.

 • Besvar Miatilda A 1. april 2018 at 16:46

  Min søster er plaget af uren hud trods næsten 40 år.
  Vi har også været til påske frokost. Her er aftalen at min søn må trække sig, når han føler behov for det. Så sætter han sig med skærm og hørebøffer. Og vi har også et aftalt tidspunkt vi tager hjem på. Han klarede det rigtig fint i dag, og slapper nu af med sin elskede ps 4.

  • Besvar Anne 3. april 2018 at 16:47

   Py ha det er godt nok også mange år at døje med det. Dejligt din søn klarede dagen. Gode hørrebøffer er GULD værd.

 • Besvar Joan Østergaard 1. april 2018 at 15:15

  Jeg håber at i havde en dejlig påskefrokost, det ser i hver fald lækkert ud.??
  Er helt vild med tasken, den er virkelig blevet fin.

  • Besvar Anne 3. april 2018 at 16:48

   Tusind tak Joan, vi havde en hyggelig og speed-snakkende julefrokost;)

  Skriv en besked