Det skal være god kvalitet.

29. marts 2018
Delvist sponsoreret indlæg.

 

Der eksperimenteres lidt med at lave surdej her i huset i Påsken. Vi kan godt lide god kvalitet i både brød såvel som i hudpleje. Nu er der god tid til at huske at vende surdejen morgen og aften 4-5 dage i streg og surdej øger kvaliteten i et brød. Mel og melkvalitet er det næste sjove at lege med og jeg har startet med helt simpelt Løgismose fra Netto. Det er blevet til et par flutes og et godt brød til en skive ost et par dage tænker jeg. Dejen er langtidshævet over 16 timer og vendt flere gange i den tid. Det er nyt for mig at vende dejen, men jeg syntes det giver god mening.

 

Langtidshævede flutes

 

Dejen blev hurtigt rørt sammen 10-15 min. på min Kenwood Chef Titanium. Det tager ingen tid og jeg elsker den maskine for at gøre det kedelige arbjde for mig. Måske der kommer en opskrift en dag.

 

Bjørn Wiinblad påskeæg æg

 

Jeg gættede det heldigvist.

Det fineste gækkebrev. Heldige mig for jeg modtog en pakke med de fineste  Bonbonierre fra Bjørn Wiinblad. Den store ude til venstre er knap 17 cm og var fyldt med dejlige chokolade påskeæg. Dertil fik jeg en lidt mindre bonbonniere og 4 æg i silkebånd. Smuk gave og chokolade æggene har vi delt her i familien til stor fornøjelse.

Der kom en pakke mere.

Bedst som jeg var på vej ud af døren til møde i sidste uge, kom endnu en skøn pakke med produkter til test. Denne gang fra et af mine ynglingsmærker Filorga, som jeg har testet for flere gange.

I pakken var Filorga SLEEP AND PEEL  samt MESO-MASK. 2 produkter jeg længe gerne har villet teste, fordi jeg har læst godt om dem flere steder.

 

 

MESO-MASK er en maske som både fugter og plejer samtidigt med at den arbejder på pigmentering for derved at give huden en mere ensartet hudtone. Den er specielt god til moden hud, Tak for det for det har jeg, da den arbejder på at give mere fast hud, samt glød og fugt. Jeg har testet masken 3 gange nu og den arbejder rigtig godt med min hud. Den fornemmelse af mere fast hud jeg oplever lige efter masken er super skøn, samtidigt med at huden får et mere glat og blødt skær. Det må være det med at den arbejder på at udjævne hudtonen mere jævnt. Den samler ligesom huden op føles det. En skøn fornemmelse, prøv den. Kan bla købes i Magasin og hos Det Skønne Hjørne til kun 355 kr.

SLEEP-MASK  natcremen fra FILORGA har den super gode egenskab at dens indhold af frugtsyre har en exfolierende effekt. Den arbejder om natten mens jeg sover. Smart. Så når jeg står op om morgenen har cremen finpudset min hud. Den indeholder også Retinol og AHA som øger cellefornyelsen. Det er en ret aktiv creme den her. Jeg testede ved at starte med en prøve på min ene kind, og da det gik fint fik hele ansigtet en tur natten efter. Denne creme både peeler, fugter og fornyer huden over natten og kan købes til knap 500 kr.

Konkurrence

SLUT…Stor tak til alle jeres gode ideer til film og serie. Der var mange jeg ikke havde set. De 2 heldige vindere blev denne gang Christina Ulrikka samt @fruen_jensen på IG. Send mig fluks jeres adresse + email og mobilnummer på min mail april24@live.dk.

Filorga vil gerne forkæle.

Vores hud kan sagtens klare sig uden alverdens smørelse, men den bliver også derefter. Min egen hud klør og næsten skaller af tørhed, hvis ikke den får sit daglige skud af gode sera og cremer. Filorga har via deres revolutionerende nye serie fra i efteråret NCTF – Reverse, givet os mulighed for at vælge en hudplejeserie der består af 53 plejende ingredienser hvilket er fra den samme type, som der benyttes i filler injektioner. Der er både i denne NCTF – Reverse creme  ( de 50 ml. i krukken )  samme koncentration af NCTF som i en injicérbar NCTF behandling. Det er et banebrydende produkt der giver masser af fugt og plejer huden med masser af guf samtidigt. Den er lige nu nomineret til Danish Beauty Award 2018 i katagorien Influencers choice. Cremen koster 725 kr for 50 ml lige her i Magasin.

 

2 heldige kan nu vinde denne luksus creme der især er målrettet “voksen” hud ;). For at deltage i konkurrencen skal du:

– Være tilmeldt mit Nyhedsbrev da vinderen tjekkes ud herfra. Du kan tilmelde dig lige HER.

– Skrive en lille kommentar om et tip til en god serie eller film på Netflix, HBO eller Viaplay du tænker jeg kan se her i påskedagene. Jeg trænger til et lille tip om en ny serie nemlig.

 

De 2 vindere udtrækkes ud fra samtlige deltagere på både bloggen, FB og IG og du må gerne deltage alle 3 steder for større chance. Vinderne annonceres her på indlægget og skal selv skrive retur med sin adresse inden 3 dage efter at  konkurrencen slutter på mandag. Held og Lykke .

 

Vinderne at CARVEN parfume kan du finde lige HER.

Du kan måske også lide

49 Kommentarer

 • Besvar Christina ulrikka jensen 3. april 2018 at 6:43

  Jubiiii, tusind tak, hvor er det skønt❤️Vil glæde mig til at prøve den skønne creme, dejlig dag ????

  • Besvar Anne 3. april 2018 at 16:44

   Dejligt du deler din begejstring og stort tillykke igen.

 • Besvar Christina 1. april 2018 at 17:34

  Det lyder måske lidt mærkeligt og helligt, men vi har hverken det ene eller det andet. Faktisk ser jeg ikke ret meget film og tv, så jeg kan ikke komme med nogle gode forslag ??

  • Besvar Anne 3. april 2018 at 16:46

   Det lyder ikke spor mærkeligt, hver sin lyst 😉

 • Besvar Miatilda A 1. april 2018 at 16:50

  Jeg vil altså også godt anbefale ‘American Crime’ på HBO. Den glemte jeg at nævne.

 • Besvar Tine Bjerre 1. april 2018 at 15:00

  Se Mindhunter på Netflix!

 • Besvar Ulla Søgård 31. marts 2018 at 14:48

  Homeland er den bedste serie jeg har set er Netflix ?

 • Besvar Pia Reetz 31. marts 2018 at 13:58

  Jeg kan anbefale Gåsemamma en spændende svensk krimi.

 • Besvar Helle R 31. marts 2018 at 12:10

  The Good Wife eller Handmaids tale

 • Besvar Cecilie 31. marts 2018 at 11:57

  The Handmaid’s Tale – den er virkelig god og fanger en hurtigt 🙂

 • Besvar Trine 31. marts 2018 at 6:36

  The Handmaid’s Tale ❤️ – så god. Men ellers går jeg heller ikke af vejen for lidt ‘Vikings’ vold.

  Min datter er igang med Sons of Anarchy for 3. gang. ?❤️

 • Besvar caroline c 30. marts 2018 at 15:46

  The Good Wife på Netflix eller The Good fight på HBO 🙂

 • Besvar Leafysmoothie 30. marts 2018 at 15:06

  Er du vild med NYC så er Billions på HBO en god ide. Synes også godt om good wife og efterfølgeren good fight som begge er spændende og med kvinder i bærende roller, altid et plus 😉

 • Besvar Andrea Jacobsen 30. marts 2018 at 12:56

  The good wife er et rigtigt godt bud ???

 • Besvar Camilla Nyegaard 30. marts 2018 at 11:26

  Jeg har set Breaking Bad med stor fornøjelse

 • Besvar Tania 30. marts 2018 at 11:25

  På Netflix, film: Harvest Moon. Rodeo and Juliet.

 • Besvar Maja N 30. marts 2018 at 8:56

  Kan varmt anbefale The Handmaid’s Tale som ligger på Netflix samt Alias Grace, der også er baseret på en bog af Margaret Atwood.

 • Besvar Pia Hansen 30. marts 2018 at 6:25

  Jeg er den helt store serie nørd og jeg rekommandere Viaplay . the good wife en god drama serie der bare skal ses. Den er helt fantastisk underholdning og bestemt tiden værd ⭐⭐⭐⭐
  Eller også Secret and Lies den er så spændende at den ikke er til at slippe igen ?
  Ligger et lod i puljen og håber heldet er med mig selv på trods af de mange søde deltager som også vil elske at forkæle deres hud mindst lige så meget som jeg SMILER STORT ?
  Ønsker dig en rigtig dejlig Påske ? ? ? og HÅBER du vil få glæde af mine forslag hvad angår serier det vil du bestemt ikke fortryde ???
  Kærlig hilsen Pia

 • Besvar Teresa 30. marts 2018 at 6:07

  Vikings! Jeg kan se den serie igen og igen.

  God påske til dig og familien

 • Besvar Louise 30. marts 2018 at 5:16

  En god serie på Netflix i øjeblikket er klart arrow.
  Håber du finder noget godt.

 • Besvar Malene sønnichsen 29. marts 2018 at 21:27

  Jeg vil klart anbefale at se The Crown på Netflix, den er dramatisk, smuk og spændende, og handler om det engelske kongehus, desuden er der to sæsoner ude nu ????♥️

 • Besvar Miatilda A 29. marts 2018 at 20:24

  Jeg læste ‘Little big lies’ i Budapest. Min søster har anbefalet serien.(HBO)

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 29. marts 2018 at 19:54

  Game og Thrones og vikings på HBO og Sons og Archany

 • Besvar Gitte Leth 29. marts 2018 at 19:34

  Har desværre ikke Netflix, så der kan jeg desværre ikke komme med gode råd;)
  Jeg skal til Prag, og regner ikke med så tv her i påsken, men krydser lige fingre for denne lækre præmie inden afgang;)

 • Besvar Malene Nielsen 29. marts 2018 at 18:29

  Jeg troede jeg skulle se Downton Abbey på netflix men den er fjernet ? så nu bliver det Paradise

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 29. marts 2018 at 18:23

  Vi er i gang medens serie fra Netflix kan ikke huske hvad den hedder men præsident og næste alle ved kongressen den er rigtig god

 • Besvar Mette Mi 29. marts 2018 at 18:00

  Vi er ved at se weeds igen (på Netflix), ellers er modern family (også Netflix) et godt bud ? Er man mere til sci -fi kan jeg anbefale the 100 eller 8% (også Netflix). Favoritserien må dog være game of thrones (HBO)
  God påske ?????

 • Besvar Natascha Appel 29. marts 2018 at 17:42

  Foyle på Netflix hyggelig detektiv i England under 2. Verdenskrig

 • Besvar Lone H 29. marts 2018 at 16:55

  Leder også selv efter noget nyt at se. Er lige startet på empire på Viaplay. Den virker lovende.

 • Besvar Kamilla Hviid Øbro 29. marts 2018 at 16:17

  Jeg har to mindre børn derhjemme, og vi synes det har været så hyggeligt at se nyfortolkningen af Anne Fra Grønnebakken serien på Netflix. Vi har set 1 sæson og venter spændt på næste sæson skal komme! Det er ren nostalgi for mig. ?

 • Besvar Anette Ninon 29. marts 2018 at 16:08

  Ser ikke rigtig andet end antikprogrammer.
  Filorga er jo et Drømmeønske.
  ???

 • Besvar Mette Kjærulff 29. marts 2018 at 15:59

  Har hverken Netflix eller andet. Vi skal være sammen med familie og venner her i påsken, så det blev nok heller ikke så meget tid til film . Men har lige været i biograf
  Fem og se filmen om de to ældre mennesker der tager deres sidste tur i autocamperen gennem noget af USA ender i Key West.det var en rigtig sød film.

 • Besvar Gitte 29. marts 2018 at 15:35

  Vi har ikke længere Netflix men da vi havde så jeg meget Call the Midwife og Selfridge 😉
  Kan kun dele din begejstring for Filorga <3

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 29. marts 2018 at 15:11

  Jeg synes, du skal se Dark på Netflix! Den er tysk og alene det gør nok, at folk ikke giver den en chance, men det er f….. at snyde sig selv, for den er F…… FANTASTISK!!!!

 • Besvar Carina C 29. marts 2018 at 14:21

  Sikke en god ide, – nu kan jeg få lidt inspiration fra de andre kommentarfelter! Jeg blev vild med deres serie “Gossip Girl”, der handler om en blogger, der bruger sociale medier til at skabe sin egen karriere, og til at lave røre i andedammen for overklasses unge.. Den er meget velskrevet, og med en helt uforudsigelig slutning! Serien må ha´ været populær, for den blev lavet over 6 omgange ( – i alt 80 episoder), og der skal noget til for at få mig til at hænge på så længe.

 • Besvar Rikke Flensted Nielsen 29. marts 2018 at 13:32

  HBO Vikingerne, Game of Trones
  Netflix Mad men, Sons of Anarchy
  Viaplay X-files
  DR har faktisk et par gode dokumentar En Sugardateres bekendelser i 4 afsnit
  Tykke Ida i 2 afsnit, de har sat de små grå i gang hos mig.

 • Besvar Marlene Høj 29. marts 2018 at 12:40

  Jeg et i gang med x-files på ViaPlay ?

 • Besvar Liss Jepsen 29. marts 2018 at 11:30

  Reign på Netflix ?

 • Besvar Nina Wedderkopp 29. marts 2018 at 11:16

  Du MÅ og SKAL se Scandal! Jeg er i fuld krig. Ser minimum 4 afsnit hver aften. Kan slet ikke få nok. Og med Kerry Washington i hovedrollen går man ikke galt i byen:-) Det er sådan noget præsident, elskerinde, shady deals osv. Den er VILDT god. God påske:-)

 • Besvar Yrsa Andersen 29. marts 2018 at 10:51

  Jeg elsker at se krimi på Netflix.

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 29. marts 2018 at 10:32

  Tænker et gensyn med badehotellet vil være godt i denne vinterpåske..
  Rigtig god påske :O)

 • Besvar Birna Lambaa 29. marts 2018 at 10:25

  Jeg hygger mig med den seneste sæson af Scandal på Viaplay! Supergod!

 • Besvar Lene Vad Pedersen 29. marts 2018 at 10:10

  Jeg har desværre ikke Netflix, men hvis jeg havde, ville jeg se alle krimiserierne. Håber, jeg alligevel har en chance i denne fine konkurrence.

 • Besvar Christina ulrikka jensen 29. marts 2018 at 10:07

  Ja klart anbefale Billions på HBO, sæson 3 er lige startet og jeg er allerede vild med den?? ellers glæder jeg mig til sæson 2 Westworld i næste måned også på HBO??God påske

 • Besvar Pia Rotbøl 29. marts 2018 at 9:59

  Jeg er en sucker for intriger, kærlighed og nostalgi, så jeg kan anbefale Velvet og Reign på Netflix

 • Besvar Karina 29. marts 2018 at 9:59

  Blindspot ?? men start på den på en fridag. Den er ik til at komme fra igen.

 • Besvar Maria Ørum 29. marts 2018 at 9:53

  Er lidt på bar bund her, leder selv efter en serie jeg kan starte op på ? men vil følge lidt med her og se om jeg ka få lidt inspiration..
  God påske

 • Besvar Lis 29. marts 2018 at 9:49

  The Good Wife

 • Besvar Carina Wolff 29. marts 2018 at 9:48

  En god serie på Netflix er “Gypsy” ??

 • Skriv en besked