Påskeferien giver god mening.

26. marts 2018

Man kan ikke lige se det, hvis man ikke lige ved det. Det er vejret vi alle taler om. Påsken står i vinterens tegn nærmest, for nu kommer der sne og frostgrader ned til -7. Fuglene er dog klar over at det er forårstid kan vi hører herhjemme fra skovens fugle. Især om morgenen kvidrer de dejligt lystigt udenfor mit vindue. Påsken står på hjemmedage og jeg får hvilet en del mere end jeg når i det daglige og får også kikket på mine vintagestoffer ved symaskinen. Det giver god mening for mig.

Fanny Pack

En ny forklædning

En ny ide om at bruge mine Sanderson vintagestoffer til noget andet dukkede op for nogle måneder siden. Det blev til bæltetasken, Fanny Pack, BumBag eller Festivaltaske om man vil. Jeg har eksperimenteret en del med forskellige designs og er endt ud i denne her model, som faktisk er fin i størrelsen til at have en stor mobil, pung, nøgler etc. i. At finde ud af hvordan lukningen skulle være på remmene har skabt en del vigør i min hjerne så jeg er måske endnu ikke helt på plads her.

 

de_CURE

Hvad nu hvis ?

Jeg har fået tilsendt et helt nyt brand til test og et af det helt hippe mærke er de_CURE. De tænker ud fra “Hvad nu hvis..?” og udvikler sig derfra.Dette High-end brand produceres i Scandinavian. De_CURE har fokus på innovative, højteknologiske produkter baseret på den nyeste videnskabelige forskning og resultater. Se bare på designet: injektionssprøjte, allerede der var jeg klar over, at her er tale om nytænkning. Valget af design på kanylerne er genialt syntes jeg. Man tænker straks på ansigtsløftning og kirugi på et sygehus, men det ER ikke det som er på spil her. de_CURE har udviklet et nøje udvalg af produkter der er målrettet hudens aldringstegn og samtidigt undgå kirugi. Man smørrer sig istedet til glattere hud skriver firmaet.

 

de_CURE N˚ PUR3 er til at booste de andre produkter fra de_CURE serien. Dette serum åbner hudens muligheder for bedre optagelse af de efterfølgende sera, samt hjælper kroppen til at holde huden i ballance. Metoden er, at dette serum tilfører huden ilt hvorved porerne bedre kan åbne op tage imod de efterfølgende hudplejeprodukter samt ånde mere frit. Jeg ser for mig, at min hud tager imod med åbne arme på det der skal på bagefter. Den koster 555 kr.

 

de_CURE

 

de_CURE EYE5 er en behandling, bemærk” behandling” , til de sarte øjenområder, som både giver kort- og langsigtede resultater. Firmaet skriver “Det er klinisk bevist, at øjenprodukterne mindsker mørke rande, hævelser og fine linjer omkring øjnene inden for bare få ugers brug. Dine øjne efterlades mere opfriskede og strålende.” Den er godt pakket med fugt via hyaluronsyre og peptider. Efter en lille måneds brug, ser jeg en positiv virkning på mine linjer ved øjnene. Produktet duppes let ind omkring øjenomgivelserne og så trænger det hurtigt ind i huden syntes jeg. Prisen er 555 kr.

 

de_CURE N˚53 er et anti-age serum der påvirker hudens måde at reagere på og ved at opbygge elasticitet og hudens glød ( for derved at snyde sig til nogle år yngre ) . Indholdet i dette serum mindsker målrettet hudens små linjer imens hyaluronsyre giver fugten. Firmaet skriver at aktive ingredienser styrker huden samt bevarer og stimulerer keratinsyntesen med hele 75% på kun 10 dage. Prisen er 1.095 kr. 

Jeg har testet alle produkterne ved at bruge PUR3 først og derefter EYES og N˚53 ovenpå. Det er en luksus fornemmelse jeg oplever, når produkterne er i brug. Ingen irritation af de aktive sera på min hud, kun stor lækkerhedsfaktor og en mere glat overflade. En serie man absolut skal prøve og også holde øje med på markedet. Serien forhandles hos Illum, på hudplejeklinikker rundt i landet og hos Laparfumerie.dk

 

Tak fordi du læste med idag igen og husk at deltage i konkurrencen om hele 2 CARVEN parfumer lige HER.

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked