Luksus luksus luksus.

22. marts 2018
Det bedste brød
Caudalíe produkter er sponsoreret til test.

Se lige et SMUKT brød.

Aldrig før har jeg hørt om bageenzymer i brød man selv kan bage med hjemme, men nu er det afprøvet. Jeg faldt nemlig tilfældigt over produktet i en webshop hos Grillbutikken. Sjovt navn iøvrigt til bageudstyr. .

Hvem vil ikke gerne have sit brød, citat: …”ekstra let, luftigt og sprødt. Samtidig forlænger det holdbarheden, så dit brød holder sig frisk og lækkert i længere tid” ? Jeg vil i hvert tilfælde gerne. Se lige et smukt sprødt brød jeg har lavet. Det er da luksus. Grillbutikken har sagerne.

 

Bageenzym

 

Jeg Googlede om , hvad de her  Bageenzymer egentligt er og faldt over en TV udsendelse fra DR.dk der udtaler:

Enzymer er proteiner der findes naturligt i kroppen og i alle levende organismer også i fx korn, som man laver mel af. Derfor er der allerede enzymer i det mel man bruger, men man kan forstærke effekten ved at tilsætte kunstige enzymer. Bageenzymer kaldes et teknisk hjælpemiddel, fordi enzymerne kun virker under bagningen. De bliver inaktive efter bagning og man skal derfor heller ikke deklarere dem på pakken. De forsvinder i bageprocessen under opvarmningen. Bageenzymer er derfor hverken farlige eller er synlige eller kan smages direkte. Man bruger også enzymer til at fremstille ost, øl og fx tandpasta.

 

 

 

Det købes online i webshoppen, og man bruger ganske lidt til et helt brød. Jeg brugte 10 gram til mit store brød og skorpen er knasende sprød, mens brødet inden i er dejligt svampet. Naturligvist har jeg bagt på mit elskede Bagestål.

Brødet har holdt sig frisk og svampet i 3 dage hjemme i vores køkken og det er klart en forbedring i forhold til hvad vi plejer at opleve. Ofte er nybagt brød svampet 1-2 dage syntes jeg, men med bageenzym er der en KLAR forlængelse af brødets friskhed og krumme.

 

Verdens bedste brød

 

Jeg har også testet noget ved vindruer.

Vindruer er meget ofte med i madpakken hos min ældste her i huset. De er nemme at tage med i en lille beholder, er i fine naturlige mundrette størrelser og så bliver de ikke så let stødte og brune som fx en clementin eller et æble syntes vi. Vindruer er også guldet i at lave den rette gode flaske vin hos dygtige  vinbønder verden over.

Det startede på en vinmark.

I 1955 blev hudplejeserien Caudalíe grundlagt på vingården Château Smith Haut Lafitte. Det er vindruernes fantastiske anti-oxiderende egenskaber der er grundlag for denne hudplejeserie. Udgangspunktet var drømmen om at lave skønhedspleje med de bedste virksomme ingredienser til huden. Siden er der forsket meget hos firmaet i at producere hudpleje produkter, der giver en luksuriøs følelse på huden.

Premier Cru The Serum er en meget letoptagelig serum der fordeles på den rengjorte hud med få dråber. Super lækker konsistens og fyldt med fugt og pleje til den modne hud som fx min. Når man er fyldt de 35 år er det absolut på tide at forkæle huden ekstra syntes jeg, for at forebygge “alderstegn” og booste huden med ekstra energi. Det er præcist det denne serum kan og jeg har brugt den lige før seriens cream. Den kan købes i Magasin til 900 kr. for 30 ml

 

 

Premier Cru the Cream er en særlig creme der arbejder målrettet på gøre ansigtets små fine rynker og folder mere glatte igen ved at genoprettet via fylde og fugt. Den er meget lækker at arbejde ind i huden og optages lynhurtigt, så huden efterlades næsten blød som en barnenumse. På ingen måde klistret eller fedtet creme. Den er absolut lækker at have på og perfekt underlag til evt makeup også. Bruger du ikke makeup, så er den bestemt også til dig der foretrækker en velplejet strålende sund hud naturel. Den kan også købes i Magasin for 900 kr.

 

Jeg har testet begge produkter for firmaet, som har sendt mig produkterne til test, men holdningerne er selvfølgelig alligevel, som altid,  mine egne.

 

Hvem vandt ?

Der er udtrukket 2 heldige vindere af Perlebøgerne og 10 poser Hamaperler samt strygepapir og perleplader. De heldige vindere kan du se lige HER.

 

Tak fordi du læste med idag. Jeg håber at din dag bliver mild og god.

Du kan måske også lide

4 Kommentarer

 • Besvar Betina 20. oktober 2019 at 15:11

  Nøj, hvor ser det brød ualmindelig lækkert ud ??. Min du har en opskrift, som du vil dele??.

 • Besvar Leafysmoothie 27. marts 2018 at 18:32

  Skønt og inspirerende indlæg!

 • Besvar Tina 22. marts 2018 at 10:20

  Virkeligt flot brød:-)
  Jeg vil lige læse nærmere om de enzymer, de skal jo helst ikke kunne skade bugspytkirtlen.
  Lækre produkter, ville jeg ønske mig.
  Smuk dag ønskes!

  • Besvar Anne 22. marts 2018 at 12:33

   Tak skal du have Tina, for din søde kommentar. Jeg er ret sikker på at der på ingen måde kan skade hverken bugspytkirtlen, hårfarve eller sukkertrangen med bageenzym fordi de forsvinder ved bagningen og derved ikke findes når brødet når din mund. Lidt ligesom vand der fordamper. Smuk dag til dig også, vi har saft suseme fået sne igen idag.

  Skriv en besked