Husk et urtekram.

20. marts 2018
Urtekram Purple lavendel
Sponsoreret indlæg.

 

 

Urtekram kan noget. De kan noget med rene råvarer fra naturen. De kan fx lave de rene råvarer om til fx skønhedspleje der er både prisbilligt, miljøvenligt og hudvenligt. Faktisk ligger deres hovedkontor her i min kommune: Smukke gamle Mariager hvor også alle deres Body Care produkter produceres . Jeg kører ofte forbi virksomheden og den er smukt smukt designet som den ligger der ude på marken.

Der er nyt hos Billigvoks.dk  her i foråret i form af Urtekrams serie Purple Lavender.. Purple lavender er en serie, der har fokus på at genoprette balancen i hud og hår. Som noget helt unikt er indholdet bygget op ved brug af probiotika. Probiotika er regenererende biologiske processer der benyttes især i naturlig hudpleje og det hjælper ens hud og hår med at holde på fugten, så det ikke udtørrer så let. Lavendel er kendt igennem årtusinder som en gammel lægeplante for sin beroligende og også meget velduftende karakter hvilket Urtekram har udnyttet i den lavendelolie de har udvundet. Det er et perfekt match.

 

Jeg har testet 3 produkter fra serien som du finder hos Billig Voks.

Urtekram Purple Lavender

Purple Lavender Shower gel 

Denne Shower gel indeholder Urtekrams egen økologiske lavendel, botaniske ekstrakter og æteriske olier, hvilket betyder at den er særligt egnet til at øge fugtballancen, til de som har normal til tør hud. Den skummer let op i badet og duften af lavendel spreder sig hurtigt til hele badeværelset og giver en beroligende virkning på sanserne. Den kan fx købes i 250 ml for normalpris på kun 45 kr.

Purple Lavender Body Scrub

Jeg elsker at afprøve forskellige bodyscrubs og det er jeg ikke ene om her i huset. Min voksne datter er med på den opgave med glæde også. Purple Lavender Body Scrub er en økologisk plantebaseret scrub der bla. indeholder pileekstrakt, som har en god evne til at både blødgøre huden og fugter. Den er blid i sine korn denne scrub, men er effektiv og giver hurtigt en fornemmelse af at kroppen er vasket ren i bund og alligevel pænt nænsomt. Under et brusebad om morgenen er den perfekt et par gange om ugen på en fugtig hud, imens fx balsam i håret lige får lov at sidde lidt. Derefter skylles den af og huden er klar til at blive tørret blødt i et håndklæde og derefter en god bodylotion på. Man får hele 250 ml for kun 60 kr.

Urtekram Purple lavendel

Purple Lavender Body Lotion

Her har Urtekram blandet økologisk æterisk lavendelolie og botaniske ekstrakter sammen med en blanding af lactobacillusferment, hexapeptider og hyaluronsyre. Det giver den fordel, at denne Body lotion arbejder på at genoprette hudens naturlige balance og forsyner omgående normal til tør hud med langvarig fugt. Denne lotion er tyndt flydende og optages meget hurtigt af huden. Normalprisen for 245 ml. er kun 60 kr.

Serien er særdeles pris og hudvenlig, lad mig slå det fast med det samme. Holder man af beroligende dufte af lavendel, så er der fuld skrue på den her serie. Alle Urtekrams Body Care produkter er Økologisk certificerede. 

Yderst prisvenlig serie

Tænk at man kan købe ovennævnte 3 produkter til et økologisk beroligende og plejende hudvenligt bad for kun 165kr ialt …for alle 3 produkter samlet. Det er rasende billigt og en perfekt gave til en veninde, konfirmand, svigermor osv også.

Produkterne er tilsendt mig til test fra Billigvoks, men holdningerne helt mine egne.

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked