Dine gæster vil elske dig for den.

20. marts 2018

Du kender det sikkert. Der kommer et par helligdage lige rundt om hjørnet og der skal lidt ekstra hygge til at forsøde dagene med. Måske kommer der gæster forbi også, så der skal bages lidt i en fart. Det kunne jo fx være en  Chokoladekage forklædt i påsketema. Den her vinder alles hjerter er jeg sikker på.

Det tager ingen tid.

Jeg bager ofte imens jeg laver andet mad, for at udnytte både ovnens varme og så tiden. Idag har jeg bagt den nemme chokoladekage, fordi der kommer 3 af sønnens efterskolekammerater til overnatning. Der skal spilles musik i aften efter en omgang pizza og onsdag, ja der er der endnu en dag, men denne onsdag er særlig for min søn. Der er optagelsesprøve på MGK. Vi håber de lirker ham ind i år, for sidste år scorede han max karakter, uden de havde plads til ham desværre. Efterskolevennerne er så kanon søde, at de har spillet band med ham de sidste par måneder og tager turen herop fra Aarhus for at tage en fridag imorgen onsdag til optagelsesprøven i Aalborg. Det er hunde svært at komme ind på MGK, især hvis man spiller guitar eller er sanger, fordi der er så mange gode guitarister/sangere, at der ikke er pladser nok derinde, så det er ikke nok at have talent. Og nå ja, så er der også noget med alderen, for han er stadig en af de aller aller yngste der søger ind på MGK. Tiden kan vi ikke snyde her.

 

Nu til kagen.

Verdens bedste chokoladekage

 

Opskriften er lige HER og jeg har pyntet kagen med følgende:

70 gr chokolade smeltet og tilsat 1 spsk fløde og 1 spsk smør.

Dæk kagen med den smeltede chokoladeblanding og afkøl.

7- 10 vingummi spejlæg. Jeg fandt dem i Rema 1000 i Bland selv afdelingen.

2 chokolade kyllinger (også fra Rema 1000)

1 Kinderæg jeg har slået lidt itu og spredt ud på toppen af kagen

15-20 blandede påskeæg i farverne grøn, gul, pink.

Brug hvad dine børn kan lide af slik på kagen, så den bringer smil og glæde når den kommer på bordet.

 

 

Tak fordi du læste med, det sætter jeg stor pris på.

 

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

  • Besvar KirstenLN 24. marts 2018 at 12:52

    Tak for inspiration. Vi får gæster flere gange her i påsken, og jeg snupper din idé mindst én af gangene.

    • Besvar Anne 25. marts 2018 at 10:20

      Selv tak Kirsten, den kage er forholdsvist nem at lave og ser strålende godt ud på et Brd med gæster også. Hav en skøn weekend

    Skriv en besked