Mit navn det står med prikker….

15. marts 2018

Idag er dagen efter Dagen. Jeg fik igår lavet en M-lagkage til min datter efter samme princip som Blomsterkagen her.  Lagkagebundene blev selvfølgelig hurtigt rørt sammen på min nye Kenwood køkkenmaskine og den vakte lykke – kagen- sammen med en kop varm chokolade med flødeskum og kardemommeboller, som du finder opskriften på HER, kunne vi ikke spise mere den dag næsten.

Den bedste chokoladekage

Lige før vi skulle køre i skole idag, kom postbudet og afleverede et håndskrevet fint brev til mig. Jeg nåede lige at åbne det inden vi skulle nå at køre, for min nysgerrighed var for stor til at vente.

Bjørn Wiinblad gækkebrev

Inde i breve var et vildt smukt gækkebrev. Det ligner at være laserskåret og jeg tænker at mønsteret ligner DEN dug vi havde på bordet igen igår. Dugen fra Bjørn Wiinblad med det fineste nordiske design. Mon det er fra dem ? Og hvem mon jeg skal skrive retur til ? Hvor mange mon jeg skal give påskeæg til, hvis jeg gætter forkert ? Ak min tålmodighed er ikke stor.

Tålmodighed er en dyd.

Man siger at: Tålmodighed er en dyd, men den blomst gror ikke i min have, så jeg er lidt urolig indtil påske nu. Til gengæld kan jeg fortælle, at denne konkurrence slutter idag. Skynd dig at deltage. Lige om lidt starter der en ny konkurrence om 2 dufte fra CARVEN nemlig.

CARVEN parfume

Skal du mon også lave gækkebrev i år ?

Du kan måske også lide

6 Kommentarer

 • Besvar Tina 15. marts 2018 at 22:31

  Så flot en kage:-)
  Ja jeg må hellere lave et gækkebrev til min datter, et hun ikke gætter, så jeg selv kan spise alle påskeæggene 🙂
  Godt med jeres møde, det er om at suge til sig af de muligheder:-)
  Aften hilsner.

  • Besvar Anne 16. marts 2018 at 7:57

   1.000 tak Tina. Ha ha, god ide at lave gækkebrev til din egen datter. Dejlig dag til dig.

 • Besvar KirstenLN 15. marts 2018 at 21:37

  Jeg har lige i dag sendt gækkebreve afsted – for yngstebarnet dog. Tak for opskrift og idé til kagen – tænker jeg vil prøve den næste weekend, hvor jeg har lovet at bage til fødselsdag hos gode venner. Også der bliver det et M ?

  • Besvar Anne 16. marts 2018 at 7:56

   Spændende om modtager af gækkebrevet dækker det, for din datter Kirsten og Selvtak med opskriften. Den er lidt en tidsrøver så en god ide er at dele det over 2 dage syntes jeg. Rigtig god weekend.

 • Besvar Yrsa Andersen 15. marts 2018 at 17:52

  nej men jeg har fået en og den kunne jeg ikke gætte

  • Besvar Anne 15. marts 2018 at 19:28

   For filan…det kommer til at koste et påskeæg for dig jo Yrsa 😉

  Skriv en besked