Jeg blev så lækkersulten.

4. marts 2018

Jeg blev så lækkersulten efter kartoffelkager fredag aften, at jeg begyndte at google efter opskrifter for at stille mig tilfreds på kort sigt. Det blev dog på lidt længere sigt end beregnet, for det kræver alligevel lidt arbejde at lave dem.

 

Kartoffelkage

 

Efter higen og søgen fandt jeg frem til en opskrift på DR.dk af Mette Blomster Berg, som du finder lige  HER. Min energi og tid er ikke altid til store krævende opskrifter, så jeg planlægger og deler processen op ligesom jeg gjorde med den fine valentineskage.

Fredag aften lavede jeg cremen og jeg valgte også at lave en chokolademousse. De stod så på køl til lørdag hvor jeg piskede dem let op. Lørdag bagte jeg bunden og lagde det hele sammen, klar til at nyde. Mine kager blev dog RET store må jeg indrømme. De så så små ud da jeg skar bundene ud i firkanter mod de cirkler på kun 7 cm, som fru Blomsterberg anbefaler. Det med at få fin kakaodrys på marcipanen står der intet om i hendes opskrift, så det drillede en del. Det endte med kakao kun på toppen, men det smagte nu også fint.

FOREO ISSA

Fin er tandbørsten og tandpastaen også.

Når man spiser søde sager, er god mundhygiejne jo ekstra vigtig. Praktisk, nødvendig og økonomisk fornuftigt er vores tandbørster og tandpasta her i huset. Det er ofte de billige tandbørster til en 20’er Vi køber også Colgate eller Zendium til at lave en stribe ovenpå. Kønt er det ikke, så da jeg fik tilsendt et par PR-pakker med en ny FOREO tandbørste og en anden pakke med tandpasta fra Lebon, var alle meget nysgerrig her i familien.

FOREO ISSA 2

 

FOREO har min datter og jeg et godt venskab med igennem min LUNA 2, som jeg bruger flere gange om ugen. Jeg er vild med FOREO’s produkter og min LUNA var startskudet. Prøv evt at købe en lille mini i rejsestørrelse til at begynde med for at prøve den.  Så er du solgt.

FOREO ISSA 2 er en opladelig elektrisk tandbørste, som holder 365 dage på en opladning. Det er en cool tandbørste lavet af ren silikone ( meget nem at holde ren og forhindrer at der samler sig bakterier ) der nænsomt masserer dit tandkød og børster bisserne rene samtidigt. Et børstehoved kan holde ca. et år, mod de sædvanlige 3 måneder på de almindelige børster vi ellers bruger. I test oplevede sønnik  overraskende stor rotation og skulle lige vende sig til at den sitrer/ ryster så meget, mod den almindelige mere døde tandbørste til en 20’er. Denne er lækker at benytte og tænderne friske og rene som altid. Flot er ISSA 2 bestemt også, at have stående på badeværelset. Prisen er bestemt i den høje ende med sine 1.295 kr så den her er til dem der elsker godt design, god pleje af gummerne mens der børstes og hygiejniske rene børster pga silikonen. Et nyt børstehoved koster 145kr i Magasin. Se mere FOREO hos Magasin og MATAS.

Lebon

 

Naturlig tandpasta i SMUK emballage er lig med:  LEBON. Deres farverige tandpastaen er både smukke og lavet af 100 % naturlige ingredienser. De er økologiske og veganske, sådan! Selv emballegen er produceret bæredygtigt. Der findes forskellige smagsvarianter og den fine rosa Sweet Extravagance smager friskt af mint, appelsinblomst og rose. Det er de smukkeste tandpastaer jeg nogensinde har set. de skummer let op inde i munden og jeg kan godt smage de naturlige ingredienser på den gode måde. De fterlader en dejlig blid ren smag i munden bagefter.  En tube koster fra 75 kr og kan fx købes HER,og HER.

Tak fordi du læste med igen idag. Søndag er sidste chance for at deltage i konkurrencen om 2 CLEAN Fresh Linens perfumer.

Lebon tandpasta

Har du lyst til at sikre dig mine nyheder, så tilmeld dig mit nyhedsbrev lige HER.

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Tina 4. marts 2018 at 9:55

  Hold da op så fin kage:-) Og smukt billede du har taget af det hele:-)
  Det kalder jeg tandbørste og tandpasta med stil!
  Rigtig god vinter søndag:-)

  • Besvar Anne 4. marts 2018 at 10:00

   Tak Tina , og ja den tandbørste og tandpasta er i den grad et boost til æstetikken. Rigtig dejlig søndag til dig også 🙂

  Skriv en besked