Del gerne med din kæreste.

22. februar 2018
SARD Kopenhagen
Sponsoreret indlæg om SARDKopenhagen.

 

SARDKopenhagen er et brand, jeg har set hver eneste gang, jeg har været på mit lokale Apothek. Nysgerrigt er jeg gået hen og kikket, undersøgt og duftet til serien på hylderne imens jeg ventede på, at mit nummer bliver kaldt, og derefter er jeg trisset stille hen efter det mere kedelige medicin på recept. Det skal der laves om på, for nu har jeg testet 3 nye produkter fra SARDKopenhagen og det er bestemt værd at stoppe op efter! SARDKopenhagen produceret nemlig med rene naturlige ingredienser i miljøvenligt emballage og er på den måde både klogt og tiltalende også for mange af jer læsere ved jeg. Der er lige lanceret tre milde naturlige hudplejeprodukter, som hver især hjælper huden igennem vinterens bidende kulde. Du kan evt. læse mere om SARD på deres Hjemmeside.

 

SARDKopenhagen

SARD Basic+ Balancing Body Cream

Balancing Body Cream er en blød lækker creme til hele kroppen. Mine ben er især knasende tør i huden her i vintermånederne, syntes jeg og derfor har jeg testet ekstra der. Win win..den er super god til at give fugt på huden så den faktisk får sin naturlige farve tilbage og ikke kedelig vintergrå og tør. Lige efter et varmt bad, hvor jeg har givet huden en tur med en scrubmaske, smører jeg cremen ud og den er trængt ind på få minutter så huden ikke klistrer til tøjet. Den holder faktisk hvad den lover: at fugte huden langvarigt. Skønt. En klar anbefaling herfra mig. Den koster 289kr for 300 ml.

 

 

SARD Basic+ Micellar Cleansing Oil

Det her er en Miccelar Cleansing Oil der renser porerne i dybden, skånsom vel at mærke. Jeg har testet om den kan fjerne min makeup også inkl min vandfaste mascara og den bestod med UG kryds og slange. Produktet udtørrer på ingen måde huden, men er mild og god. Micellar Cleansing Oil er blandt andet velegnet, hvis du lider af vandeksem eller hvis du bare ikke ønsker at bruge vand ved afrensning af huden, for at undgå den ekstra udtørring. Micellar Cleansing Oil sprøjtes direkte på huden og føles som fin støvregn, virkelig skønt, og tørres af med en fugtig vatrondel, eller du sprøjter det på en vatrondel og bruger den. Produktet koster 159kr for 100 ml. Du kan fx finde serien i Matas lige HER.

 

 

Essentielle No. 3 Hyaluron Boost Serum

Denne nye serum giver huden et Mega boost af hyaluronsyre. SARDkopenhagen har udviklet en plantebaseret, fermenteret hyaluronsyre, “..som optages op til 50 gange bedre i huden end traditionelt for at sikre dig det bedste resultat”, skriver firmaet. Jeg har testet den en uge uden at bruge mine andre brands af serum på hylden, for at vurdere den ærligt. Min hud skriger nemlig prompte hvis den mangler pleje og fugt. Den er godkendt herfra mig. En meget let serum at arbejde med, som hurtigt trænger ind i huden og fylder den med en fornemmelse af fugt og velplejethed imens den strammer op. Virkelig en skøn naturlig serum der skal på før din dagcreme/natcreme.
SARDKopenhagen anbefaler den til alle hudtyper også fedtet/ uren hud og til mænd efter barbering. Del den gerne med din kæreste eller mand.

Sard Kopenhagen kan du finde i Magasin, Matas og udvalgte Apoteker samt webshops.

Produkterne er sendt mig til test, og holdninger til produkterne er helt mine egne som altid.

Vandt du forøvrigt ?

Var det dig som løb af med den magiske bog fra La Glace i min KONKURRENCE ? Og er du vild med at bage ? Og har deltaget i min Kenwood konkurrence lige HER? Ellers så kommer der en ny chance for at deltage i en herlig konkurrence om et par dage, hvor der er den sprit nye CLEAN parfume på højkant her på bloggen.

 

CLEAN FRESH LINENS

 

TAK fordi du læste med idag, det glæder mig meget og hvis du ikke allerede er tilmeldt mit nyhedsbrevet,  så kan du gøre det lige HER.

Husk at tjekke dit spamfilter også. 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked