Vegansk hudpleje og Kenwood konkurrence.

18. februar 2018
Sponsoreret konkurrence og IDUN

 

Det er søndag og huset vågner ligesom i etaper hos os. Først gemalen som skal ud at løbe i skoven og langs fjorden med hans søndagsløbehold. Derefter vågner jeg og starter med et kop varm Earl Grey med orange. Derefter vågner min datter og jeg hjælper hende op og godt igang med dagen og tilsidst så vågner sønnen. Det kan godt bliver ved frokost tid. Man må sige at teenagerne i vores hus har et godt sovehjerte.

Flere har efterspurgt det her.

I en tidligere tråd her på bloggen efterspurgte flere til tips om økologisk og vegansk hudpleje. Som I kan se her på bloggen, er jeg stor fan af det svenske mineral makeup mærke IDUN Minerals og de har nu lanceret en hudplejeserie der holder huden i balance og forbereder den evt til efterfølgende makeup, hvis man har lyst til det. Serien kan bruges af selv sensitivhud og indeholder bla æblesyre som er en mild og fugtgivende renseingrediens med rette PH-værdi. Der er brugt olier fra havre og raps, C- og E-vitamin der er gode antioxidanter til at beskytte huden og B-vitamin der styrker huden og beskytter den imod stress.

IDUN

Serien består af vegansk rensemælk, mousse, michelle-rensevand, serum, øjencreme, natcreme og 2 dagcremer. Der er noget til enhver hudtype vil jeg mene og husk: IDUN er udviklet i henhold til de meget strikse regler om ingredienser i henhold til de svenske apoteker og er udviklet samt produceret i Sverige. Selv emballagen er der tænkt over for den er lavet af genanvendeligt plast og miljøvenligt papir.

Min test af IDUN

Jeg har testet 4 produkter fra den nye veganske hudplejeserie.

 

IDUN Cleansing Face & Eye Mousse: Den er mild og effektiv kort og godt sagt. Den skal benyttes på tør hud, hvor den skummer let og behageligt op og tager selv vandfast foundation af let. Skylles af med vand bagefter. Den er til normal og kombineret hud og derfor ikke lige den helt rette til min tørre modne hud kan jeg også mærke, selvom den indeholder fugt og er mild og god. Pris 169 kr.

IDUN Enriched Day Cream har en dejlig fast konsistens og er specielt udviklet til tør og sart hud. Den er nemlig ekstra fyldt med Hyaluronsyre og fugtbindende glycerin i kombination med C og E vitamin med mere. En let og lækker dagcreme som dog ikke kan stå alene på min hud under testen. Jeg har derfor brugt min serum fra Pestle & Mortal under ( IDUN laver også serum men den har jeg ikke testet) da den også er vegansk og piv lækker. Pris 279 kr for IDUN Day Cream.

IDUN Moisturizing Eye Cream er en øjencreme specielt til den sarte hud omkring øjnene, som det er ekstra vigtigt at være opmærksom på. Den er smart udviklet med en god indbygget applikator til at fordele cremen. Den er velegnet til alle hudtyper denne creme. Husk den er vegansk. Pris 199 kr.

IDUN Rich Night Cream har jeg brugt om aftenen, efter at have renset dagens snavs af med ovennævnte cleanser selvfølgelig. Denne veganske natcreme er også til den lidt faste side, men stadig meget nem at fordele i ansigtet.  Jeg har igen måtte supplere med en serum til min modne hud. Det tror jeg ikke alle er nød til, men jeg er. Husk jeg er 50+. Denne creme er blid og beroligende for huden og min hud var mat og fin næste morgen. Pris 279 kr. Lækker fornemmelse.

Serien forhandles landet over i udvalgte butikker og du kan få oplyst nærmeste forhandler på tlf. 22 28 66 00. Jeg ved at de også sælger serien hos fx Matas online. Dette er en god vegansk hudplejeserie der helt sikkert vil glæde mange fans af IDUN og alle der elsker vegansk og økologisk hudpleje.

 

 

Slut …KONKURRENCE

 

STORT tillykke til Ulrika Rysgaard som har vundet denne skønne maskine fra Kenwood. Send mig din adresse på mail april24@live.dk inden 3 dage og jeg får Kenwood til at sende dig maskinen. Tusind tak til ALLE som har deltaget, ville ønske jeg kunne få Kenwood til at sende jer dette vidunder hver og én. 

 

Som tidligere annonceret, så kommer her den vildeste konkurrence i bloggens historie. Kenwood vil forkæle en af mine læsere på enten bloggen eller min IG Annekakadu, med en Kenwood Elite XL KVL6300S ( læs mere om maskinen HER:) der har en motor på hele 1400 W. Maskinen er i en klasse for sig med sit gennemdesignede udtryk og alle dens gennemtænke egenskaber. Den har en vejlende udsalgspris på 5.500 kr. Du kan læse om min test af storebroderen lige HER.

For at deltage skal du:

– Være fast tilmeldt mit nyhedsbrev på bloggen. Du kan tilmelde dig lige HER.

– Skrive i kommentarfeltet 2 forslag til kommende blogindlæg her på kanalen. Jeg vil nemlig gerne vide hvad I interesserer jer for her.

Man må meget gerne deltage begge steder i konkurrencen for dobbelt chance. Vinderen udtrækkes om en uges tid.

Du kan måske også lide

91 Kommentarer

 • Besvar Iben 25. februar 2018 at 20:26

  Det vil være skønt, hvis din blog kunne tage temaet om grøn mad med – både mht bæredygtighed, opskrifter til dagligdagen mv. Og så gerne (endnu) mere om kreaprojekter – inspiration til at sy, strikke, tegne, male…. 🙂

 • Besvar Cecilie W 25. februar 2018 at 18:25

  Wow en lækker præmie 🙂 Jeg kunne godt tænke mig indlæg om kreativitet, opskrifter eller sundt hår 🙂

 • Besvar Dorthe Ras 25. februar 2018 at 8:23

  WOW en lækker præmie, den ku passe fint i mit køkken. Jeg er stor fam af din blog og vil gerne hære mere om hudpleje til rocsera og idet hele taget moden hud.

 • Besvar Helle 25. februar 2018 at 8:14

  Super inspirerende blog tusind tak for det ?
  Synes du kommer rundt om mange emner både om dit privatliv, dine kreative evner, mad opskrifter og beautytips? Dejligt man må følge med ❤️
  Er ikke den tålmodige type hverken i køkkenet, med håndarbejde eller på badeværelset så kunne godt bruge fif og fiduser til hverdagsmad og små håndarbejdeprojekter og skøn på 5 min ?✨?
  Mega lækker køkkenmaskine ???

 • Besvar Tania Pedersen 24. februar 2018 at 11:42

  Jeg er slet ikke kreativ på nogen måde, men jeg elsker at se, hvad andre kan trylle frem – både mad/kager og krea-syslerier… Jeg er dybt imponeret, for selv kan jeg kun tegne tændstiksmænd ✌️✌️? og så kan jeg godt li’ at læse tests af makeup/cremer/dufte ~ det har givet mig kendskab til nye brands og produkter…

 • Besvar Mette L. E. 23. februar 2018 at 22:20

  Hold da op en konkurrence. Den ville jeg elske at forkæle og overraske min datter med, som altid hjælper mig med de praktiske ting, da jeg døjer med slem slidgigt. Jeg vil gerne se mere til dine fine sy-projekter. Eller mere om hverdagen med autisme.. 🙂

  God weekend. Hilsen Mette

 • Besvar Caroline 23. februar 2018 at 21:47

  Vil gerne høre om nye kageopsrkfiter og brødopskrifter 🙂
  God aften

 • Besvar Malene R 23. februar 2018 at 18:14

  Jeg vil gerne have flere opskrifter på lækre kager og anbefalinger til hudplejeprodukter 🙂

 • Besvar Pernille Alstrøm 22. februar 2018 at 17:36

  Jeg elsker generelt bare dine opskrifter eller skriv om autisme. Fortsæt endelig med det ??

 • Besvar Emma S 22. februar 2018 at 16:46

  Vil gerne have opskrifter på de bedste hverdagsretter og forskelligt lækkert bagværk 🙂

 • Besvar Eva 22. februar 2018 at 10:18

  Din blog er så lækker i forvejen – så fortsæt med det du gør.

  Kreative projekter eks. Hvordan pynter jeg et fint bord.

  Flere lækre bageopskrifter

  Hjælp til gode hudprodukter til jeg og teenagedatteren.

 • Besvar Camilla 22. februar 2018 at 7:58

  Sikke en skøn præmie! Jeg ville elske at læse om lækkert tilbehør til aftensmaden, gerne i form af grønt og salater- af en eller anden årsag kommer min kreativitet virkelig til kort der. Derudover ville jeg også synes det kunne være godt med tips til nem selvforkælelse i hverdagen. Det er i hvert fald noget, jeg selv skal være bedre til at prioritere, og derfor kunne jeg godt bruge inspiration ?

 • Besvar Birna Lambaa 20. februar 2018 at 21:51

  Jeg er faktisk rigtigt tilfreds med dine indlæg – alt fra familieliv, om børn med særlige behov, skønhed, mad og hudpleje, og, ikke mindst, fantastiske billeder!
  Måske noget mere skriveri/testeri/anbefalinger om seraer? Mere målrettet de forskellige hudtyper, og (mere simple) hverdagsretter?❤️?

 • Besvar Lone Charlotte Sørensen 20. februar 2018 at 11:24

  Jeg glæder mig over dine indlæg med hudpleje – bliv endelig ved med det! Masker, hårkur mv. Love it ? Jeg bruger kun mascara og vil rigtig gerne lære / prøve at ligge en make up. Har så vel forsøgt… Ligner noget der er løgn ? Du er så god til at finde frem, give råd og inspiration. Så en guide vil være super.
  Har en kæreste der laver maden her i huset og han er god til det, er sikker på at han vil elske hvis jeg vinder ? Han bruger dine opskrifter og det er mums ?

 • Besvar Line 20. februar 2018 at 10:47

  Sikke en vidunderlig præmie! ?

  Jeg elsker dine indlæg om livet med teenagere. Altid dejligt at vide man ikke er alene ☺️

  Jeg vil gerne læse om forskellen på de mange lækre sera (serum i flertal?) der efterhånden er på markedet.
  Kan du skrive noget om opbevaring i entre og stue, er det også meget kærkomment herhjemme ????

 • Besvar Gitte Frigaard 20. februar 2018 at 9:24

  Hej
  Jeg vil gerne læse endnu mere om autisme 🙂 Jeg arbejder som ressourcepædagog og sidder på den anden side af bordet og synes det er både befriende, spændende og lærerigt at læse dine oplæg ❤️ Jeg får ihvertfald en masse ud af det ❤️ Læste lige det med masker og det satte lidt tanker igang – tak for det ❤️

  Også gerne noget om selvforkælelse, som den gode creme og de lækre kager ❤️

 • Besvar Anne 20. februar 2018 at 8:46

  Jeg kunne godt tænke mig at få nogle gode sunde men hurtige mad ideer til den travle hverdag 🙂 og kunne være lækkert at vide hvad du serverer når du får gæster 🙂

 • Besvar Tina Lu Madsen 20. februar 2018 at 5:42

  Hold nu op hvor er det dog en skøn gevinst, som du har fået smidt i puljen ❤️
  Har længe ønsket mig en køkkenmaskine, da jeg døjer med et piskesmæld, som der gør det utrolig svært at ælte en dej ordentligt, så ville da blive overlykkelig såfremt jeg skulle blive den heldige.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at læse blogindlæg med:
  Nemme sunde børnevenlige hverdagsretter.
  Lidt sundere kager og desserter.
  Kosttilskud, vitaminer og olier.

  Rigtig god dag ?

 • Besvar Emma S 19. februar 2018 at 14:40

  Hverdagsopskrifter og makeup ?

 • Besvar Leafysmoothie 19. februar 2018 at 11:12

  Jeg vil gerne læse om hvordan du laver ugeplaner med dine teens. Mener jeg har læst lidt om det på bloggen men mere i detaljer ville være interessant og inspirerende til at planere ugerne med. Og, eller, om og hvis / hvordan du laver ugeplaner mht mad og bag etc.
  Jeg ser også på insta at du nogle gange sælger ud af dine ting og fund, samt de smukke håndsyede ting naturligvis. Men mht til dine ting, så ville det være spændende at læse om hvordan du rydder ud, og hvad du beholder og sælger og hvorfor, om du forstår? Ligesom lidt tanken bag. Det ville også inspirere mig meget, da jeg synes de beslutninger kan være svære, når man har mange fine ting, men også vil have/finder nyt. God mandag!

 • Besvar Camilla Nyegaard 19. februar 2018 at 9:16

  Opskrifter til brug af røremaskine og ekstra meget bare om hverdagen uden filter.

 • Besvar Nicklas hornehøj 19. februar 2018 at 9:14

  Jeg vil gerne have opskrifter til mænd 🙂

 • Besvar Anette Ninon 19. februar 2018 at 9:02

  Hvordan man kan lave ukompliceret mad og bagværk.
  Nem opbevaring.

 • Besvar Anne 19. februar 2018 at 8:37

  Hej Anne
  Jeg kunne godt tænke mig at høre om livet som blogger. Og din historie som blogger. Hvordan kom du i gang, hvorfor og hvordan beriger det dit liv?
  Og hvis du har Mac/IPhone som redskaber er jeg vildt interesseret i at læse om, hvordan du sortere og opbevarer digitale fotos sikkert og billigst muligt.
  Kh Anne

 • Besvar Birgitte Rønne 19. februar 2018 at 7:35

  Kære Anne,
  Jeg synes, at du skal skrive noget om effekten af en lille dagbog ❤️ Og andre “små” (STORE) hjælpemidler til at få hjulpet en ung aspie, der er faldet, op igen.
  Og så kan jeg altså godt lide alle dine bageopskrifter, så flere af dem ?

 • Besvar Conny Overgaard Jørgensen 19. februar 2018 at 7:19

  Vil gerne blog indlæg om nem hverdags mad samt høre mere om de nemme ansigts masker måske nogle lavet med naturlige råvarer.

 • Besvar Trine 18. februar 2018 at 23:54

  Jeg er nok mest fan af dine kreative projekter, og et foreslag til opbevaring af f.eks. Kartofler, løg og andre nødvendigheden i køkkenet ville være kærkommen her. Og så kunne det være fedt at se nogle “refashion” ideer fra din side, f.eks. en taske eller pude.

 • Besvar Tine 18. februar 2018 at 23:06

  Jeg vil utrolig gerne læse noget mere om jeres hverdag med Asperges, samt læse nogle flere tips/anmeldelser ??

 • Besvar Kim Daniel Fabricius 18. februar 2018 at 22:21

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig flere veganske/vegetariske opskrifter. ? Og så kunne det være fedt med flere tests SF køkkenmaskiner. ?

 • Besvar Heidi Bonefeld Bladt 18. februar 2018 at 22:10

  Jeg vil rigtig gerne høre mere om køkkenmaskiner. Jeg har en intention om, ikke at have flere end allerhøjst nødvendigt, så det er vigtigt at anskaffe de helt rigtige 😉
  Og så vil jeg gerne høre mere om hudplejeprodukter til kvinder i den helt rigtige alder <3
  Knus Heidi

 • Besvar Pia Hansen 18. februar 2018 at 21:53

  Glædelig søndag
  Jeg elsker inspiration og opskrifter som jeg kan få glæde af da jeg elsker at kredse om min familie og venner ❤

 • Besvar Jane Vibeke Tvede 18. februar 2018 at 21:00

  god søndag til alle <3 noget mere med makeup og bage , samt hverdags livet er utrolig spændende at følge med i
  vil elske og juble af glæde hvis jeg vinder den køkkenmaskine og vil gøre glæde når sølvbryllup og runde fødselsdage snart melder sin ankomst <3

 • Besvar Anette J. 18. februar 2018 at 20:21

  Fortsæt endelig med mere håndarbejde og lækre plejeprodukter???

 • Besvar Mette Skutter 18. februar 2018 at 20:17

  Jeg vil meget gerne se mere til opskrifter fra dig samt mere af dit flotte Royal Copenhagen stel! 🙂
  Du er den vildeste samler jeg kender!

 • Besvar Mette Kjærulff 18. februar 2018 at 20:17

  Det vil være så lækkert at vinde den der skønne køkken maskine ?. Tænk at kunne sætte den igang til en plade boller.
  Vil rigtig gerne høre om lækkert bagværk og få ny inspiration.
  Kunne også tænke mig at høre om lækre parfumer og hudplejeserier.

 • Besvar Andrea 18. februar 2018 at 20:05

  Åh hvor ville jeg ELSKE at vinde den maskine så jeg kan forkæle min lille familie med lækkert brød og lidt mere avancerede lækkerier❤️ Mine forslag til fremtidige indlæg er anmeldelse af lækker øko hudpleje og opskrifter på fx snacks og lækkerier – gerne både sunde og syndige??

 • Besvar Mia K. Jakobsen 18. februar 2018 at 19:38

  Ja jeg er klart på den vogn, der efterspørger grønne/øko produkter – generelt og i min hudpleje. Hvis der findes en god øko option, så vil jeg altid vælge den!

  Virkelig fedt at Idun følger den helt til dørs med biobedbrydelig emballage. Den slags gennemtænkte produkter er jeg helt pjattet med ? Sådan noget vil jeg gerne læse mere om altså måske især anmeldelser af mærker/brands, der går den ekstra mil.

  Derudover skønne opskrifter er jeg også helt med på. Elsker at blive inspireret – gerne ting med maks ti ingredienser ellers er jeg stået af ?

  Det er jo for viiiiildt med den maskine! Enhver husholdning burde beriges med én ??✅?

  Mia

 • Besvar Maya 18. februar 2018 at 19:06

  Åh, jeg vil gerne læse mere om lækkert brød, evt. bagt med surdej, og så synes jeg altid det er spændende med produktanmeldelser, så man kan finde lidt bedre rundt i junglen ?

 • Besvar Christina ulrikka jensen 18. februar 2018 at 18:27

  Jeg vil altid gerne vide mere om hudpleje til kvinder over de 40 år? nye spændende produkter på markedet, gerne økologiske. Madopskrifter specialt kage uden sukker, men også glutenfrie og sunde grønne opskrifter ? ellers nyder jeg som altid at følge med?

 • Besvar Mia 18. februar 2018 at 18:19

  Jeg elsker i forvejen at følge med på bloggen uanset emne. Jeg ville dog gerne høre mere om hudpleje til en hud med store pore som jeg desværre døjer med.
  Tak for god læsning 🙂

 • Besvar Pia Petersen 18. februar 2018 at 18:18

  Jeg ville elske at vinde vidunderet ?????❤ jeg vil gerne læse mere om grønne retter/tilbehør og din bagning.
  Jeg hækler selv en smule, det jeg nu kan holde til og elsker dine kreative indlæg, så det kunne også være en mulighed , mere af det du gør i forvejen ??

 • Besvar Therese Christensen 18. februar 2018 at 18:11

  Jeg synes det er skønt at følge dine kreative udfoldelser og de lækre sager, du får fremtryllet. Hvis jeg skulle have nogle ønsker til indlæg, så kunne det fx være fokus på grønne retter og nemme/billige familie-aktiviteter ?

 • Besvar Lotte Højmark 18. februar 2018 at 17:37

  Jeg har fulgt dig på IG og købt en sød lille fin pung af dig som mange har spurgt til ?Elsker dit håndværk hækling, syning, og madopskrifter og at høre om din hverdag. Jeg er mor til 3 drenge. Jeg hækler selv og elsker at bage. Min Keewood er lige gået i stykker og den kan jeg IKKE undvære så jeg håber så meget på at jeg kunne være så heldig at vinde denne fine køkkenmaskine. Så vil den blive brugt 4 til 5 gange om ugen. Min den gamle er den lille chef så jeg vil elske at få en størrer. God weekend Lotte

 • Besvar Mette 18. februar 2018 at 17:19

  Jeres små familierejser og dejlige bageopskrifter ❤️

 • Besvar Katharina Stendys Hammer 18. februar 2018 at 16:41

  Personligt elsker jeg, at læse med, næsten uanset emnet. Du har en skøn blog, med nogle skønne beretninger fra hverdagen.

  Som mor til en pige med autisme, er det altid lækkert med inspiration til, hvad i laver sammen i hverdagen.

  Som noget helt andet, hvis du har mod på det og lyst til det, kunne det være dejligt at høre mere om dig.

  Jeg elsker diversiteten i dine indlæg og jeg vil
  altid gerne læse mere, om livet som familie med autisme og samtidig få inspiration til håndarbejde og opskrifter.

  Varme hilsner herfra

 • Besvar Bettina Rindom 18. februar 2018 at 16:38

  Jeg kunne godt tænke mig nogle indlæg om vegetariske one pot retter og om face rollers af fx rosa quartz .

 • Besvar Rikke Thunberg 18. februar 2018 at 16:22

  Jeg har fulgt dig på IG længe, men læser ikke så meget blog mere. Men indlæg omkring jeres familie og din kreativitet vil jeg gerne læse om.

  Kenwood maskinen vil jeg krydse fingre for at vinde. Min mor fylder 70 i år og hun elsker sin Kenwood som hun fik i 50 års fødselsdagsgave – den er nu ved at synge på sit sidste vers og hun vil så gerne have en ny ?

 • Besvar Britta Adamsen 18. februar 2018 at 16:21

  Jeg kunne godt tænke mig at du skrev lidt om ting man kan anvende fra naturen (I naturen) til madlavning samt til hudpleje. Fx noget om læge planter og gode husråd.

 • Besvar Tanja 18. februar 2018 at 16:12

  Kunne godt tænke mig at høre om cannabis i cremer og hjemmelavede cremer/masker?

 • Besvar Rikke Rasmussen 18. februar 2018 at 16:10

  Vil gerne have flere idéer til gode hudplejeprodukter for hud der er tør, og hud der er +46 år 🙂 Samt opskrifter på kager, som børnene også kan bage.

 • Besvar Channe 18. februar 2018 at 16:08

  Jeg vil gerne læse mere om bæredygtighed i hverdagen, samt have inspiration til at lave lette, men lækre og grøntsagsholdige retter til ulvetimen – er ofte alene med 2 børn i hverdagen, da min kæreste arbejder i døgnvagter.
  .. der ville køkkenmaskinen også være en rigtig stor hjælp til græsenken 🙂

 • Besvar Zabrina 18. februar 2018 at 16:03

  Hold nu helt fast en lækker præmie ? Jeg synes du er fantastisk til de blogindlæg – Men hvis jeg skal komme 2 forslag.

  – Mere om økologi
  – Flere af dine skønne krea projekter ❤️

  God søndag.

 • Besvar Karina Møbjerg Brøgger 18. februar 2018 at 15:59

  uha – skøn skøn maskine som jeg godt kunne tænke mig at have stående i mit køkken – jeg ELSKER at lave mad ??????
  Ville være fedt med Nogle blogindlæg om hverdagsmad der er sundt og nemt og børnevenligt og nogle madpakke muligheder måske ???
  Ja og så ELSKER jeg alt med skønhed til huden og kroppen ?

  Kh Karina

 • Besvar Mette S 18. februar 2018 at 15:54

  Vi kan aldrig få for meget af lækre kager og brød
  Og om blomster årstiden

 • Besvar Pernille juul 18. februar 2018 at 15:47

  Halløj – dit liv med gigt (det har jeg også Selv) også gode hverdagsopskrifter på hyggelige ting. Kh Pernille juul

 • Besvar Joan Østergaard 18. februar 2018 at 15:32

  Hold nu fast en præmie, tænk sig at være så heldig at vinde ?

  Jeg kan rigtig godt lide hudpleje indlæg, men dem jeg bedst kan lide, er de mere personlige indlæg. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men jeg kan rigtig godt lide at lære mere om dig som person, og høre om din familie.
  Opskrifter er også altid en god ting, mens håndarbejde ligger virkelig fjernt fra mig (men sejt at nogen kan og har lysten).?

  God søndag ❤️

 • Besvar Lis Vinter 18. februar 2018 at 15:31

  Jeg vil gerne høre om effektive hud produkter og om stil tips og årets nye mode !

 • Besvar Karina Wilkinson 18. februar 2018 at 15:26

  Jeg vil blive vildt glad hvis jeg vinder ?
  Er ny læser af din blog og vil gerne lære dig at kende – så blogindlæg om dig selv, dit liv, dine drømme og ønsker for fremtiden vil jeg gerne læse.

 • Besvar Malene Holm 18. februar 2018 at 15:23

  Har hørt så meget godt om makeup og hudplejeprodukter fra idun, men har ikke selv prøve det! Især fordi jeg som sådan ikke har sart hud, så har aldrig lige overvejet at prøve det ?
  Nu når du har gang i sådan en lækker konkurrence, kunne de være fedt med et blogindlæg med lækre opskrifter, hvor kenwoodmaskine kommer i brug ? eller noget om SU venlige hårpleje produkter som hårkure osv så er fantastiske ☺️

 • Besvar Tina 18. februar 2018 at 15:05

  God smuk søndag!
  Dejlig køkkenmaskine, den må gerne bo i mit køkken:-)
  Jeg vil meget gerne høre lidt mere personligt om dig, lidt om jeres familie og hvordan I holder ferie, hus og have mv.
  Jeg elsker også bageopskrifter og det er du jo go til.
  Om produkter især godt for os modne kvinder.
  Hilsner herfra:-)

 • Besvar Helle D 18. februar 2018 at 15:05

  Heg vil gerne hære meget om perfumefri og tilsætningsfrie cremer, makeup og hår produkter og så gerne mere om lækre konditorkager og de behøver absolut ikke være fedt eller sukkerfrie. ?

 • Besvar Dorte 18. februar 2018 at 14:59

  Lidt om din erfaring med kvaliteten på Royal Copenhagen. Og måske en god opskrift på en hjemmelavet islagkage ❤️

 • Besvar Sarah jill kjæreby Sørensen 18. februar 2018 at 14:48

  Hej ??

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et indlæg, om din passion for Royal copenhagen, din samling og din japanske connection ☺️ Derudover kunne det være inspirerende med flere indlæg omkring mad, du skyder nogle flotte billeder så hands up for rigtig god inspiration både på bloggen men også på ig ?????
  De bedste hilsener og krydsede fingre ( røremaskinen selvfølgelig ) ?

  Sarah ?

 • Besvar Kathrine Engelbrecht Cohn 18. februar 2018 at 14:26

  Hej ?.

  Jeg elsker at høre om alt fra søde fristelser til hvordan man kan takle hverdagen, lives udfordringer med autisme og skønhed. Hvis jeg skal efterlyse noget specifikt så skulle det være opskrifter på mad der er hurtige men smager skønt og flere af dine inspirerende fotos ?

 • Besvar Mette Holmgaard 18. februar 2018 at 14:23

  Haverejser både her i DK og i Europa. Spændende museer i Danmark.

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 18. februar 2018 at 13:50

  Jeg har en veninde der har en søn med asberger, så jeg vil gerne have mere om det emne. Desuden er makeup til moden hud er lige noget for mig 😀 God søndag herfra

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 18. februar 2018 at 13:22

  Hej ?
  Jeg er ny her så det er svært at forslå to ting, meny den dejlige røre maskine ville jeg gerne have da jeg bager meget da jeg er Gluten allergiker, og det er forfærdeligt dyrt at købe, så ekstremt meget, og når man røre glutenfri brød sammen skal det røre i min 10 min, og det er hårdt for håndled et at stå og holde en røre maskine i så lang tid når man har ceneskendebetendelse i håndledet derfor ville det da være super lækkert med sådan en fræk røre maskine man kan tænde og slukke, så ville bagningen gå som en leg…
  M v h Majaloisie

 • Besvar Jeanne 18. februar 2018 at 13:12

  Nu må jeg indrømme jeg er ny her på bloggen men kunne godt tænke mig nogle veganer opskrifter der ikke kan en masse underligt i og ja så nogle makeup tips ❤️

  Rigtig dejlig dag ?

 • Besvar Annette N 18. februar 2018 at 13:09

  Jeg er stor fan af din blog – og specielt glad for dine gode tips til at gøre hverdagen nemmere for din datter og andre i lignende situationer. Jeg har også prøvet et par af dine bageopskrifter og kunne rigtig godt tænke mig et forslag til en fin påskekage ??

 • Besvar Anika Christiansen 18. februar 2018 at 13:03

  Jeg ville elske at læse et blogindlæg hvor din datter er med til at forfatte et skriv om hvordan hun oplever hendes succeser på trods af de udfordringer hun har ❤️ Hvad lykkedes hun med? Hvilke succeser har hun i hendes dagligdag? Hvilke hobbyer og interesser har hun?
  Og også gerne et blogindlæg om hele jeres families indsats, udfordringer og succeser i forhold til et familiemedlem med udfordringer. Hvordan tackler i det som familie? Har i alle forskellige opgaver og styrker? Hvilke aftaler og snakke har man som familie? ❤️
  Med stor respekt – Anika, nr. 1 fan af alle dine smukke sy-projekter ??

 • Besvar Miatilda Andersen 18. februar 2018 at 13:01

  Mere om autisme. Jo flere bliver informeret, jo bedre bliver mødet med vores børn.
  Og så er jeg jo stor fan af dine sy projekter.

  God søndag. ❤️

 • Besvar Trine 18. februar 2018 at 12:56

  Jeg har aldrig været en lykkelig Kenwood ejer- men ku’ det enormt godt tænke mig at blive medlem af den klub.

  Jeg er fan af flere indlæg med opskrifter – og så banker mit hjerte naturligvis også for kreative diy indlæg.

 • Besvar Pia Eriksen 18. februar 2018 at 12:45

  Opskrifter på mad-brød.
  Nye produkter

 • Besvar Heidi Koed Nielsen 18. februar 2018 at 12:39

  Herhjemme bager vi også en del – faktisk så meget, at vores nuværende køkkenmaskine er på nippet til at stå af, så det ville være fantastisk med en ny.
  Fremtidige indlæg/emner kunne både være opskrifter på spændende brød, hudpleje til problemhud og så er alt hvad der rører sig ifht autisme altid interessant her, da vi har det tæt inde på livet.

 • Besvar Pia Rotbøl 18. februar 2018 at 12:36

  Jeg kunne godt tænke mig at læse inspirerende opskrifter til Kenwood røremaskinen og hudplejetips til sart hud med store porrer

 • Besvar Helle 18. februar 2018 at 12:36

  Dejlig præmie
  Gerne mere om Autisme og Aspergers og gode opskrifter på kager og andet sødt ?

 • Besvar Natascha Appel 18. februar 2018 at 12:34

  Gerne nogle råd til pårørende omkring autisme og så synes jeg dine opskrifter er rigtig fine så gerne flere af dem

 • Besvar Tania 18. februar 2018 at 12:29

  Hudpleje.
  Hvordan lægges en god make up til både hverdag og fest.
  Almindelige hverdagsting/problemer/udfordringer.

 • Besvar Maria Ørum 18. februar 2018 at 12:23

  Nej hvor er den bare lækker 🙂
  Jeg vil rigtig gerne læse om dine udfordringer i hverdagen ifht autisme, gerne råt for usødet…hvilke tanker tumler du med og hvordan tackler du det..ved godt at der har været flere små indput omkring det, men en samlet fortælling omkring det.
  Derudover er jeg rigtig glad for test, det kunne evt være dyr vs billig, gerne skønhedsprodukter og meget gerne om pleje til moden hud.
  Rigtig god søndag herfra Bornholm

 • Besvar Inger Marie Nielsen 18. februar 2018 at 12:17

  Jeg ville elske at vinde dette pragteksemplar af en køkkenmaskine da mine skuldre ikke kan holde til at ælte.
  Jeg vil ønske flere opskrifter på dine hjemmelavede fyldte chokolader. ❤
  Mere om Autisme og Aspergers og hvordan vi der ikke har det tæt på kan/ skal forholde os til både barnet og den øvrige familie.?
  Ønsker jer alle en rigtig god søndag ?

 • Besvar Lene Vad Pedersen 18. februar 2018 at 12:17

  Jeg er meget interesseret i alt om autisme. Derudover gerne meget mere om vegansk hudpleje – specielt for lidt ældre kvinder som mig (54 år).

 • Besvar Marlene Høj 18. februar 2018 at 12:09

  Gerne opskrifter til kager og brød, der kun bliver bedre af en tur i fryseren til uanmeldte gæster og gerne indlæg omkring Aspergers og evt. muligheder for hjælp/hjælpemidler ?

 • Besvar Lis 18. februar 2018 at 12:09

  Jeg cil gerne læse om mennesker , som har betydet noget særligt for dig og hvorfor. Jeg vil også gerne læse om dit yndlingssted i Danmark.

 • Besvar Mejse 18. februar 2018 at 12:08

  Hej, og rigtig dejlig søndag! ?
  Jeg er vild med at du fortæller om vegansk hudpleje. Hele den veganske verden interessere nemlig mig. Jeg leder altid efter nye gode opskrifter til aftensmad og snacks der er nemme at have med.
  Ellers gode råd til at finde overskud til selvforkælelse i hverdagen. Jeg har tit visionerne om det, men når ikke altid at realisere dem.
  ?

 • Besvar Natalia Packert Andresen 18. februar 2018 at 12:08

  Min gamle kenwood på 15 år er ved at knirke lidt, så en ny ville være ekstrem luksus, bruger den især til brød og boller.
  Jeg ville gerne læse om:
  -Dine fyldte chokolader, opskrifter og tips, dem har jeg været fristet af flere gange.
  -Et indlæg om hvilke sejre I som familie har haft i forhold til et familieliv med autisme.

 • Besvar Kathrine Eriksen 18. februar 2018 at 12:05

  Almindelig hverdags ting/problemer og lækre opskrifter ??

 • Besvar Yrsa Andersen 18. februar 2018 at 11:58

  Åh det er da bare så svært. Jeg har jo ikke været med i så lang tid så det kan jo være at der allerede har været indslag om, masker, bageopskrifter, hvordan jeg lægger en perfekt make- up osv.

 • Besvar Ulrika Rysgaard 18. februar 2018 at 11:56

  Hej!
  Uh ha! Den vil jeg frygtelig gerne vinde!
  Jeg kan godt lide blogindlæg om kager og h hverdagsliv på godt og ondt.
  Kh Ulrika

 • Besvar Ulla Wolter 18. februar 2018 at 11:44

  Da jeg bager alt selv, og min gamle Kenwood synger på sidste vers, vil jeg elske at vinde den.
  Jeg kunne godt tænke mig at læse om autisme og hvordan nye madvarer bliver introduceret, samt opskrifter og tips til lækre brød.

 • Besvar Rikke skjøde baes 18. februar 2018 at 11:29

  Dejlig søndag til jer derude ??? vi er selv igang med at bage boller og cookies??

  Jeg drømmer om indlæg med hel krops hjemme spa forslag – med små unger er det lidt svært at komme ud af hytten men ville elske at kunne forkæle mig selv med et par timer mens der soves lur men har fået amme snittet og er helt ide forladt med skønne produkter ?? der ikke behøver at koste alverden.

  Jeg kunne godt tænke mig opskrifter der også egner sig til at smide i fryseren i rå form men bliver lige SP lækkert som var det lavet samme dag.

 • Besvar Lone H 18. februar 2018 at 11:13

  What ingen kommentarer endnu. Troede lige jeg skulle læse hvad alle de andre gerne vil læse. Tips til gode produkter, lidt kageopskrifter er altid godt og ikke mindst gerne mere info om Aspergers. Rart at vide hvordan hverdagen skrues sammen. Da jeg allerede har den skønneste Kenwood selv ønsker jeg ikke at deltage i konkurrencen men være komme med mit besyv? god søndag

 • Skriv en besked