Bæredygtigt hudpleje og en vinder.

2. februar 2018
Indeholder spons. produktomtale.

Ude i forhaven begynder der at dufte af grønt nu. Mine få, men fine vintergækker, er tittet frem og deres små hvide kjoler folder sig snart ud overalt i have . Jeg fik plantet flere nye klynger sidste år og jeg glæder mig til de byder foråret velkommen i haven. Det dufter nemlig af grønt, hvis man kan sige det sådan, når de små grønne forårsblomster titter frem.

 

Jeg har modtaget en kasse med grønt.

Mens vi venter på lidt klar frost og måske sne her i februar, så er der heldigvist mange gode syslerier og praktiske ting at lave indendøre. Det kolde vejr er hård ved min hud, og selv arme og ben føles tørre i disse måneder også. Det er der løsninger for og jeg har testet en ny grøn serie fra I Love Eco Essentials til formålet blandt andet. Alle produkterne er certificeret i henhold til EcoCert og er fremstillet med de bedste og reneste ingredienser i samarbejde med Madara som jeg har testet og skrevet om flere gange bla. HER.

I love Eco Essentials

I Love Eco Essentials.

I love Eco essentials er en serie med luksus  økocertificerde og naturlige hudplejeprodukter til fornuftige priser, der produceres med de bedste hensyn til bæredygtighed og hensyn til forbrugerne. Firmaet fortæller om sig selv på deres hjemmeside lige HER. Jeg har testet følgende af deres produkter: Smooth Save Bodylotion , Jazz it up Mix & Match, Body Bubbles Body Wash samt Cucumber Cloud Aromatic Mist. 

Serien er så gennemført og gennemtænkt på alle måder og der er endda produceret smukke beslag til montering i fx badeværelset til produkterne, som også kan købes på fx deres hjemmeside. Fedt råt udtryk og smukt tænkt. Serien kan bla. købes hos Green Skin lige HER.

Min ene favorit er Body Bubble Body Wash som indeholder beroligende lavendel, white tea og pebbermynte hvilket giver en løftet positiv skøn duft på huden og i badet. Man bliver i godt i humør af at bruge den her rent ud sagt. Den fugter huden og gør den klar til en tur med Smooth Save Body Lotion eller Jazz it up Mix & Match Oil.

 

Sidst nævnte Mix & Match olie, som er min anden favorit, er en lækker lindrende olie som også kan bruges til massage og den indeholder Johannesjurt, Jojoba, Argan og Avocado olie, som hjælper med at forbedre din hud og lindrer tørhed og irritation. YES siger jeg bare. Den dufter af orange og se her hvad den også indeholder: perikon olie, avocado og solsikke olie, jojoba og argan olie som alt sammen er med til at give huden det bedste for at blive modstandsdygtig og lækker fugtplejende. Kan iøvrigt også bruges til tørt og kedeligt hår i spidserne. Nærmeste forhandler anvises på telefon 23 80 16 02.

Vil du bage lidt lækkert ?

Fastelavnsboller

 

Så kik på min opskrift for verdens BEDSTE fastelavnsboller med kardemomme og creme efter svigermors opskrift lige HER.

Hvem vandt egentligt den skønne præmie med Rudolph Care Acai Body Soap ? 

Det gjorde @mettemon på Instagram denne gang. Tusind tak til alle jer som har deltaget. Ialt har knap 500 deltaget samlet på IG og bloggen , helt overvældende. Der kommer et par konkurrencer mere med Produlter fra Rudolph Care her i februar på bloggen.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked