Mormorpudder, tang og luksus hudpleje.

29. januar 2018
La Mer
Sponsorerede produkter.

 

Hvad har tang og hudpleje med hinanden at gøre ? Jeg er ikke ekspert i hverken havbiologi eller hudpleje ingredienser, men jeg kan love jer for, at de her produkter fra LA MER, har givet mig en AHA oplevelse af de bedre, så mine morfolder i ansigtet har smilet i flere uger. LA MER benytter tang i mange af deres produkter ud fra devisen “fra havet til huden” og er udviklet af Dr. Max Hubert, hvilket du kan læse mere om HER.

 

For et par måneder siden var jeg så svine heldig at blive udtrukket som tester for LA MER hos dygtige Anette fra bloggen Beautyspace.dk. 

Anette har jeg mødt før i både Rebild med Ole Henriksen og sidst her i Mariager ved event med Det Skønne hjørne, som du kan læse mere om HER. Det er hende med det glade smukke smil og rappe replikker om fx hudtrekanten.

LA MER.

LA MER er et mærke jeg har skulet til i både Salling i Aalborg og Magasin i Aarhus igennem flere år, uden at have haft fingrene i det. Da chancen så opstod hos Beautyspace, for at jeg selv helt frit kunne vælge 2 produkter fra LA MER  jeg gerne ville teste, var det et eventyr at blive lukket ind i, for hvad skulle jeg nu vælge ? Serien er så rost verden over, at jeg næsten ikke kunne rumme at få den her mulighed overhovedet. Jeg valgte med hjerte og fornuft og det blev disse her 2 produkter: LA MER The regenerating serum samt The moisturizing matte lotion. Derudover har jeg testet The powder. 

La mer

The regenerating serum

Serum er ikke til at komme uden om, når man er fyldt 50 og gerne vil pleje sin hud så optimalt som muligt. Der findes mange typer på markedet, men The regenerating serum fra LA MER er helt sin egen. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg aldrig har prøvet noget lignende. Den føles helt helt anderledes end andre på markedet, jeg har prøvet. Det føles som om, at jeg lige har givet mit ansigt et silke blødt mikroskopisk lag fugt sammen med pudder, når jeg har smurt den blidt ind i ansigtet hver aften. Meget nyt for mig. The renegerating serum virker både  beroligende og giver huden et boost. Den indeholder en høj koncentration af The Miracle Broth The Regenerating Ferment og The Marine Peptide Ferment og er med til at supplere hudens egen naturlige produktion af ungdomsproteinerne kollagen og elastin. Den arbejder målrettet på at linjer, rynker og porer blive radikalt mindre synlige. Den er meget nem at fordele på huden og suges lyn hurtigt ind. Der er ingen prikken eller svien eller kløe hos mig, kun følelsen af total velvære og velpleje fugtmættet hud. Du kan finde den fx i Magasin til 2300 kr for 30 ml lige HER.

La mer

The moisturizing matte lotion

I dette vidunderlige produkt finder du DET der skal til, for at få den blanke T-zone til at makke ret! Jeg har prøvet mange produkter, det ved I både her fra bloggen og på min Instagram @Annekakadu, men ingen har kunnet give den helt matte fornemmelse som her. Produktet indeholder bla. matterende rispudder og pulveriseret tang, og det må være det der er med til at give mig oplevelsen af en mat smuk T-zone, der holder hele dagen. I min test var jeg i de første dage lidt frustreret, for den hjalp ikke på min blanke hud. Til gengæld fik jeg meget tørre kinder og det var jo ikke meningen. Derfor begyndte jeg på dag 5 at bruge Bio EFFECT serum i hele ansigtet og så The moisturizing matte lotion på T-zonen. Det gav det helt rette match for mig. En lækker fornemmelse at stå som voksen kvinde fyldt 50 for nogle år siden, og endelig kan se sig fri af det ellers ofte teenagerelaterede blanke næse look. Jeg er yderst tilfreds og som I måske kan ane på den hvide flaske i vinduet, har jeg kun brugt knap 1/5 af indholdet, selvom den er brugt hver eneste dag i over en måned. Kan købes til 1.825 kr for 50 ml i Magasin lige HER.

 

La mer

The Powder

Når jeg tager en lækker pudder frem, så tænker jeg ofte på min mormor. Hun var hele sit liv altid pænt klædt på og med makeup, selvom hun var hjemmegående og boede langt ude på landet i en lille by med familien, hvor der sjældent var fremmede gæster på besøg og allerhøjst et postbud kom ind til kaffe. Hun gjorde en dyd ud af bruge læbestift, tegne sine bryn op, lidt på kinderne og øjnene og så pudder.

The powder fra LA MER lyser ansigtet op og giver naturlig glød, samtidigt med at den giver en smukt naturlig flor let udseende både med eller uden makeup under har jeg nu erfaret.  Den er SKØN at bruge og farven passer mig perfekt da den har en let neautral og naturlig farve til typisk Scandinavisk hud også en vinterdag. Pudderen indeholder LA MER effektive eliksir, Miracle Broth™, som regenererer huden og den kan bygges op i dækkeevne på ansigtet, alt efter hvor meget du dupper på huden. Hullerne er store i beholderen, så den giver rigeligt, men dæk evt halvdelen af holderens huller over med lidt tape. Det har jeg gjort og virker perfekt. Den finder du også i fx Magasin til 675 kr lige HER.

La mer the powder

 

LA MER kom til mig som en oplevelse af engle der blidt a’er mit ansigt. Bedre kan det ikke udtrykkes selvom det måske lyder skørt. Følelsen af det der lette på huden er ubeskrivelig. Jeg bliver tom for ord nu. Prøv La Mer selv <3, så ved du hvad jeg mener. Tusind tak til LA MER og Anette fra Beautyspace.

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

  • Besvar Maria Ørum 29. januar 2018 at 21:00

    Heldige dig ? det er sådan nogle produkter man drømmer om at få lov at prøve ..

    • Besvar Anne 29. januar 2018 at 22:46

      Lige præcist Maria. Jeg var fuldstændig dopet af lykkeendorfiner da jeg fik beskeden og må indrømme den serie ER bare noget helt særligt. Heldigvist har Magasin og Salling ofte -20/25% rabat på hudpleje, så der må planlægges investeringer

    Skriv en besked