Hvad ønsker mænd sig i julegave?

9. december 2017
Wella Fusion

Hvad giver I jeres mænd i jeres liv? Jeg syntes det kan være rigtig svært at finde på noget nogle gange. Nogle gange ønsker de sig ingenting eller et gavekort. Andre gange ønsker de sig måske en billet til en koncert men det kan også være godt rødvin og især udstyr hertil. Lidt hudpleje og fx en føntørrer eller barbermaskine ses også nogle få gange på listerne. Her er mine overvejelser i år til mand og søn i år:

 

OxyTwister er til alle der elsker god vin.  OxyTwister sørger for at ilte og cirkulere vinen så din vin bliver blødere og mere fyldig i smagen. Du kan finde en forhandlerliste HER.

Fan-T-shirt med favorit bands her i famile er altid en god gave. Vi er vilde med CarPark North og en T-shirt derfra er helt sikkert et hit ved jeg.

Støvler i råt look  har de begge et stort ønske om og stilen må gerne være som de fede boots på billedet herover. De er vildt fede syntes jeg og faktisk fra Ecco. Du kan finde dem lige HER.

Bulldog er helt enkle hudplejeprodukter, der er udviklet specielt til mænd ved hjælp af naturlige ingredienser. Produkterne er uden parabener, kunstige farvestoffer, syntetiske dufte eller ingredienser fra animalske kilder. Dem finder man i bla. Matas til billige penge også lige HER. .

 

 

HH Simonsen

Gode ønsker til en god hårdag.

HH Simonsen har lavet en professionel Boss føntørre som er en lækker Mercedes i forhold til min gamle aflagte føntørrer. Den her er med 2000 Wats power i og har en lækker blød lyd. Ikke noget hysterisk højt skrig i den her som jeg havde i min gamle. Derudover er den meget let i vægt og derfor også nem at arbejde med til selv et langt eller halvlangt hår. Ekstra lang ledning er også et plus. Man når heller ikke at blive træt i armen med den her. HH Simonsen har benyttet den seneste ionteknologi, så håret ikke kruser eller bliver elektrisk. Perfekt til mit krøllede hår, men også til familiens ellers glatte hår. Hurtigt tørret og fint blankt især pga deres gode styling olie også. Den er lavet af arganolie og jojabaolie, som gør håret blødere og sundere. Måske en julegave ide til nogen i din familie ? Forhandles blandt andet ved landets frisører.

 

Slut….Konkurrence

 

2 heldige ( 1 her på bloggen og 1 på IG ) kan nu vinde en lækker HH Simonsen føntørrer samt Wett Brush som på billedet til en værdi af 800 kr plus deres styling Oil til en værdi af 200kr så ialt en flot præmieværdi på 1.000 kr pr vinder.

HH Simonsen

Stort tillykke til Annette N, send mig din adresse samt mobilnummer på min mail april24@live.dk inden 3 dage da jeg ellers trækker en ny vinder. Tusind tak for alle jeres skønne ideer til julegaver

 

For at deltage skal du:

– være tilmeldt mit nyhedsbrev, for jeg tjekker vinderen ud herfra bagefter.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her. Husk at tjekke din spammail.

– Skrive en kommentar om hvad du overvejer af gave til mændene i din familie:)

 

Vinderne udtrækkes på onsdag og skal selv henvende sig på mail april24@live.dk inden 3 dage, da der ellers trækkes en ny vinder. Held og lykke. 

Du kan måske også lide

86 Kommentarer

 • Besvar Annette N 11. december 2017 at 19:47

  Min mand får bløde pakker i år, sweatre fra Arsenal, (han er stor fan) og en polo shirt fra formel 1 teamet Hass. Jeg synes, den sværeste er min far, som stort set intet ønsker sig – “kan jo altid bruge sokker eller undertøj”… Så det ender det jo nok med igen i år. Min datter er heldigvis mere idérig, så jeg glæder mig til at se, hvad hun har fundet på til moffe 🙂

 • Besvar Camilla m 11. december 2017 at 10:51

  Jeg har planer om at købe:
  en rigtig god shampoo fra morrocanoil(hans favorit)
  en ny kropssæbe,
  en god ansigtscreme jeg overvejer Ecooking, han bruger en kropscreme i ansigtet og det er jeg altså ikke fan af, så jeg finder en god én til ham(det plejer at fungere rigtig godt)
  Nye håndklæder(har kun set gamle slidte håndklæder der slet ikke matcher hjemme ved ham)
  Et nyt badeforhæng
  Derudover så trænger hans vinduer til at blive pudset så jeg giver ham et gavekort til vinduespudsning 🙂

 • Besvar Malene Nielsen 11. december 2017 at 8:58

  Bøger og tøj ?

 • Besvar Helle K 11. december 2017 at 6:18

  Har købt Raspberry pi til sønnike – gemalen får vækkeur ?

 • Besvar Julie Vadsager Fey 11. december 2017 at 0:41

  Jeg er færdig med alle julegave køb og indpakning ?? Til min morfar har jeg købt to pæne T-shirts, til min bedstefar har jeg købt et baberings hudpleje sæt. Min far får et deo og roll on sæt, og et lækkert hudpleje sæt fra Bull Dog. Min lillebror får et hår stylings sæt fra redken og et parfume sæt ? Det var alle mændene i min familie ❤

 • Besvar Julie Vadsager Fey 11. december 2017 at 0:39

  Jeg er færdig med alle julegave løb og indpakning ?? Til min morfar har jeg købt to pæne T-shirts, til min bedstefar har jeg købt et baberings hudpleje sæt. Min far får et deo og roll on sæt, og et lækkert hudpleje sæt fra Bull Dog. Min lillebror får et hår stylings sæt fra redken og et parfume sæt ? Det var alle mændene i min familie ❤

 • Besvar Anna-Kathrine D. 10. december 2017 at 22:05

  Jeg er altid stor fan af oplevelser! Det er min erfaring, at billetter til comedy-shows altid falder i god jord. Eller et gavekort til en rigtig “mande-restaurant”. Min kæreste blev ret glad, da jeg inviterede ham på Köd.
  Rigtig glædelig jul <3

 • Besvar Helle Stelmach 10. december 2017 at 20:56

  De plejer at få tøj eller dufte ❤️

 • Besvar Karina Hansen 10. december 2017 at 18:25

  Til min mand: Billetter til Spot Festival i Aarhus
  Til min far: Noget løbeudstyr

 • Besvar Line 10. december 2017 at 16:28

  Bøger, køkkengrej og grooming produkter er hvad der bliver givet herhjemme ??❤️

  • Besvar Anne 10. december 2017 at 19:09

   Gode ideer , tak

 • Besvar Tanja Agesen 10. december 2017 at 16:01

  Min far skal have en fiskestang.

  • Besvar Anne 10. december 2017 at 19:09

   Super ide

 • Besvar Anne Marie Nielsen 10. december 2017 at 14:22

  Min mand elsker bøger om motorcykler, biler og Grønland. Så han skal have Tom K’s nye bog.
  Og en skægtrimmer og reflekslys til løbeskoene.

 • Besvar Bebiane 10. december 2017 at 12:59

  Min mand skal have sous vide og sønnike sikkert noget til computeren.

 • Besvar Rie Viola Dyrnes 10. december 2017 at 12:07

  Parfume :O)

 • Besvar Emma Haldan 10. december 2017 at 10:44

  Til min far overvejer jeg en vinter løbejakke og et album han er helt tosset med. INGEN sokker ?✨✨✨

 • Besvar Tina Lu Madsen 10. december 2017 at 3:39

  Jeg overvejer at købe et nyt ur til min far, da han elsker ure ?????

 • Besvar gitte zakariasen 10. december 2017 at 1:51

  Jeg har lavet et maleri 🙂 og så købt parfume <3

 • Besvar Birna Lambaa 10. december 2017 at 0:18

  Jeg har købt en jakke til min kæreste, og min far plejer at få bøger, skjorter og jeans eller pæne bukser. I år, har vi søstre valgt, at give vores forældre “sten kunst”, hvor der er en kunstner, der laver folk ud af færøsk sten – meget spændende:)

 • Besvar Jane Vibeke Tvede 9. december 2017 at 23:13

  jeg giver min mand bukser og et armbånd <3

 • Besvar Karoline Kirkebøg 9. december 2017 at 23:03

  En lækker skjorte til min kæreste ??

 • Besvar Heidi Arvidsson 9. december 2017 at 21:39

  Manden får en vinterjakke. Min far får en, ja jeg ved ikke, hvad den hedder, ting til at sætte på vinflasken, så man kan nøjes med et glas i ny og næ uden vinen går til.

 • Besvar Marlene Sagi 9. december 2017 at 20:04

  Min mand får en lækker strik. Til hans fødselsdag fik han et gavekort til et weekendophold.

 • Besvar Pia Rotbøl 9. december 2017 at 18:38

  Jeg overvejer en koncertoplevelse, ellers så bliver det en vinterjakke

 • Besvar Liss Jepsen 9. december 2017 at 17:44

  Mine sønner skal have praktiske ting og min mand et ur

 • Besvar Joan Østergaard 9. december 2017 at 17:18

  Jeg er enig, de mænd er altså ikke altid lige nemme.?
  Min kæreste mangler faktisk en ny hårtørrer (ja her i huset er det ham der bruger sådan en) men jeg har købt en computertaske i cognacfarvet læder til ham, istedet for hans gamle i stof.?
  Så håber jeg bare at han bliver glad.???

 • Besvar Christina Christiansen 9. december 2017 at 17:15

  Uh, de mænd kan være svære at købe til ?? men jeg tror det bliver en parfume ogven trøje ☺️?

 • Besvar Mette 9. december 2017 at 16:45

  Min mand får En bog og en lækker trøje ❤️

 • Besvar Karen Reenberg 9. december 2017 at 16:35

  Min søn får tøj

 • Besvar Maibrith H. Poulsen 9. december 2017 at 16:29

  Sidste år gav jeg min kæreste en espressomaskine, så den bliver svær at slå i år? Vi er blevet enige om, at istedet for at stresse over gave til hinanden, giver vi i fællesskab en oplevelse, som fek.s. en koncert eller et lille ophold? Det er begge noget vi kan bruge?

 • Besvar Pernille Vølding 9. december 2017 at 16:11

  De mænd jeg har i familien ønsker sig portvin, batteri til værktøj, sengetøj, modetøj og parfume ?

 • Besvar Rikke Bisgård Sørensen 9. december 2017 at 15:33

  Jeg har simpelthen købt den skønne duft fra Victor & Rolf, som hedder Spicebomb til min kære mand ? Ellers har jeg også overvejet et par tshirts ? Vi aftaler altid, at vi ikke skal give gaver, og så køber vi alligevel ?

 • Besvar Caroline 9. december 2017 at 15:31

  Parfume

 • Besvar Mette Holmgaard 9. december 2017 at 15:13

  Køkkenudstyr, såmænd!

 • Besvar Mette Elkjær 9. december 2017 at 15:09

  Jeg har købt en sweatshirt og en Ralph Lauren Parfume til mine brødre ?

 • Besvar Jenny clausen 9. december 2017 at 14:43

  Jeg overvejer at købe noget løbetøj til min bror. ❤️ Han er soldat og løber meget. Virkelig lækker præmie jeg krydser fingre glædelig jul????

 • Besvar Pia Petersen 9. december 2017 at 13:33

  Sportstøj, bøger, tøj, musikoplevelser, værktøj, en tur på en racerbane, ur men ja det kan være svært, alt efter interesse jo, mine svigersønner har heldigvis gode ønskesedler mens min mands er meget kort og uinteressant, jeg lytter godt efter i årets løb hvad der falder af uh jeg ville gerne have dit og dat, for ham har jo næsten alt hvad han har brug for ?

 • Besvar Gitte Leth 9. december 2017 at 12:59

  Jeg har købt Skiundertøj og en spaoplevelse til min mand, for første gang nogensinde, har han mange ønsker;)

 • Besvar Maria Ørum 9. december 2017 at 12:56

  Wauu hvor er den flot ? jeg har købr noget så kedeligt som en boremaskine til min mand, men det var det han ønskede sig?

 • Besvar Mia Klit Jakobsen 9. december 2017 at 12:37

  Jeg har investeret i noget jeg sjældent plejer. Gavekort! For mig der går vildt meget op i at jagte den helt rigtige gave til hver person (allerhelst noget genialt jeg selv har udtænkt, men som ikke står på vedkommendes liste, men som jeg kan finde på ud fra mit indgående kendskab til personen – i love it ?), så er gavekort nok noget af det tammeste jeg ved. Til gengæld må jeg erkende, at mænd er en lidt svær størrelse og jeg synes dem jeg kender skifter ønsker som vinden blæser. Derfor har jeg nu taget gavekortet til mig – men men, jeg har købt gavekort til specialforretninger, som jeg ved de sætter pris på (sådan lidt mere niche). Så synes jeg stadig gaven får et lidt personligt touch og man kan regne ud, at jeg har gjort mig umage for at vedkommende skal blive rigtig glad ❤️

 • Besvar Helene L 9. december 2017 at 12:36

  Tak for tip om de støvle, de er både seje og sikkert behagelige hvis man går og står hele dagen. Min bedre halvdel får et fitness ur som han ønsket men også lidt hudpleje, så min seddel ligner nok lidt din. Og nu må jeg gå ud og tjekke de støvle som sagt.
  Hårtørre står faktisk på min egen ønskeseddel da den gamle både larmer og lugter lidt brændt når man bruger den. Den har nok en 12-15 år på nakken så jeg smider glat et lod i puljen. Glædelig jul og julegavejagt! <3

 • Besvar Inger Marie Nielsen 9. december 2017 at 12:26

  Min kære mand ønsker sig smarte støvletter, skjorter og boxershorts fra CC. Hvad du ønsker skal du få <3

 • Besvar Tania Pedersen 9. december 2017 at 12:25

  Mine teenagere var ret nemme i år, da de ønskede sig noget bestemt tøj…
  – Den yngste får en t-shirt, håndklæde og sko
  – Den ældste skjorte, strik og t-shirt

  Næsten det hele købt på Black Friday ✌️

  Min mand får en lækker rejsetaske

  Min far, stedfar og bror er i “duft-boxere-strømpe-kategorien”! ?

  Oooog så krydser vi fingre for at ingen af dem læser med på din blog ?

  Det ville være skønt med en let og lækker hårtørrer, som (uden løgn på!) også er på min ønskeliste… ???

  Rigtig glædelig jul til dig og dine ?

 • Besvar Susanne 9. december 2017 at 12:21

  Den allermindste mand i mit liv, er mit skønne barnebarn ❤️ Har får selvfølgelig lige det, han ønsker sig – gaven er stor og købt for længe siden ???

 • Besvar Pia Eriksen 9. december 2017 at 12:19

  Er fuldstændig på bar bund i forhold til min far.

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 9. december 2017 at 12:12

  Min mand får et Apple watch i år, da han skal forkæles lidt ekstra <3 Min far får en vinholder til 3L -som han ønsker sig 😀

 • Besvar Yrsa Andersen 9. december 2017 at 11:53

  Vi mangler en ny vandhane i vores køkken, så mon ikke jeg skal spendere lidt penge på det.

 • Besvar Tia Maria Braun 9. december 2017 at 11:31

  Et hotelophold til min mand . Svigerfar bliver noget med god portvin og ja ved det ikke helt endnu?????

 • Besvar Mette Kjærulff 9. december 2017 at 11:30

  Mine sønner skal have grill termometer, vinbog, parfume , handsker , tørklæde. Dejligt når de har en god ønskeseddel .

 • Besvar Lisbeth Boesgaard Mortensen 9. december 2017 at 11:24

  har købt julegave til min søn … det er blevet et par bukser , for det var hvad han ønskede sig … .. og jeg ønsker en hårtørre da min lige har valgt at stå af og den ved jeg jeg ikke får af min søn så håber på held her

 • Besvar Marlene Høj 9. december 2017 at 11:18

  Min far (og mor) får et hotelophold med middag og min kæreste får sikkert noget værktøj eller et gavekort til fx Jem & Fix.

 • Besvar Malene R 9. december 2017 at 11:18

  Jeg overvejer at give dem noget tøj eller dufte.

 • Besvar Heidi Koed Nielsen 9. december 2017 at 11:15

  Herhjemme står der bøger på ønskesedlen både hos små og store mænd, og så overvejer jeg at give en musikoplevelse?

 • Besvar Jannie Möser 9. december 2017 at 11:10

  Ingen julegaver i år – vi holder jul i New York og dropper julegaverne, men går all in på raflegaver:-)

 • Besvar Hanne Rebekka Mogensen 9. december 2017 at 11:05

  Ingen mand vores familie, men jeg har købt fede t-shirts til min datter, og min hårtørrer er begyndt at have en lidt ubehagelig duft, og en laver en sindsyg larm ❤️?❤️

 • Besvar Maria Seidelin 9. december 2017 at 11:03

  Jeg har købt jeans til min mand, skægplejrprodukt til min ven og min onkel skal have en bog.

 • Besvar Helle D 9. december 2017 at 11:02

  Min mand får en gave med mig – en AJ lampe?❤️

 • Besvar Cecilia 9. december 2017 at 11:01

  Min søn er den eneste “mand” i familien og han ønsker sig Pokemon-kort 😀

 • Besvar Pernille Vincentz 9. december 2017 at 10:46

  Min mand får en ny postkasse. Jeg synes den trænger 😉 er det ikke et mandeønske?

 • Besvar Elisabeth Novak 9. december 2017 at 10:44

  Her i huset får mændende tøj, duft og playstationspil??

 • Besvar Lis 9. december 2017 at 10:42

  Han får en flot bluse

 • Besvar Fie Øvlisen 9. december 2017 at 10:31

  En computertaske, så min kæreste ikke skal bære sin computer i en pose ?

 • Besvar Lene Jensen 9. december 2017 at 10:30

  De store mænd får noget lækkert vin eller øl og de små får legetøj?

 • Besvar Pia Leth 9. december 2017 at 10:25

  Nye underbukser er et must, men træningstøj er også julegaven i år ??❤️

 • Besvar Karina Andreasen 9. december 2017 at 10:21

  En jakke og en lækker nøglering i læder, med FAR præget ind i. Men støvlerne fra Ecco er virkelig også en god ide, de er lækre. Tak for tippet 🙂

 • Besvar Natascha Appel 9. december 2017 at 10:06

  Giver ham en lp med Pearl jam backspacer som han ønsker sig,men et for nødig til at købe selv ?

 • Besvar Lene Haumann Jensen 9. december 2017 at 9:57

  En lækker vinterjakke har jeg købt til både min kæreste og til min voksne søn ?

  Ikke særlig opfindsomt, men jeg synes de begge trænger til en ny vinterjakke ?

  Min far skal have en elektronisk P-Skive ?

 • Besvar Lis Vinter 9. december 2017 at 9:51

  Gode dufte og cremer er altid god

 • Besvar Helene Braüner Bisgaard 9. december 2017 at 9:49

  Wauw altså! ?✨?? Hm, min mand er også “svær”, så måske skal jeg læse med her…! Prøver med et bud, men kommer jo så meget an på mand og budget. ☺️✨ Ur, værktøj, lækkert tøj, Weber-tilbehør, gadgets, strømper. ? Fine bud, du kommer med.

 • Besvar Ulla 9. december 2017 at 9:47

  Manden får et videoredigeringsprogram og en skjorte. Knægten får en lækker pyjamas og et spil til pc.
  Jeg ville elske en ny føntørrer. Har stort krøllet hår og er mega lydsensitiv.

 • Besvar Jeanette Allentoft 9. december 2017 at 9:43

  Min forlovede skal have en ny lækker dyne og parfume <3

 • Besvar Miatilda Andersen 9. december 2017 at 9:42

  Jeg har lige bestilt to spil til min søn som han skal underholde sig med når vi flyver til USA.
  Det er mest spil han ønsker sig. Tøj får han løbende og bliver ikke godkendt som gave.

 • Besvar Dorthe 9. december 2017 at 9:42

  Har ikke så mange mænd i mit liv – men min søn får lego og min far et lækkert bælte ??

 • Besvar Pia Reetz 9. december 2017 at 9:38

  Min far får et rejsegavekort og min mand og jeg giver ikke hinanden julegave.

 • Besvar Carins Wolff 9. december 2017 at 9:38

  Min kæreste får et par støvler – men ved simpelthen ikke hvad jeg mere skal købe til ham – jeg er HELT blank?Min svoger får et grydesæt han har ønsket sig ??

 • Besvar Tina H 9. december 2017 at 9:36

  Glædelig 9.december til du og dine:-)
  Jeg plejer at give min mand piber, tobak, god cognac, god vin, piberensere, lidt til hans jagt interesse mv. Jeg mistede ham desværre for år tilbage, så nu er der ingen mand at begave.
  Lækker dagens gave du har, vil jeg gerne prøve lykken i:-)
  Rigtig god julet weekend.

 • Besvar Britt S 9. december 2017 at 9:31

  Overvejer lidt tøj el noget cykel “gear” ❤️

 • Besvar Kathrine Eriksen 9. december 2017 at 9:31

  Der er desværre ikke mange mænd tilbage i mit liv – men mine to svoger skal have portvinsglas og computerspil ???

 • Besvar Trine 9. december 2017 at 9:29

  Nu er alle mændene i mit liv basketball freaks – så noget b ball relateret sniger der sig nok ind ??

 • Besvar Ditte Buus 9. december 2017 at 9:28

  Jeg er helt blank hvad jeg giver min mand i julegave. De ønsker sig jo ikke noget væsentligt. Så det er dejligt med lidt inspiration her på bloggen. Men hvis jeg vinder konkurrencen, så er hårtørrer til mig selv. Jeg trænger til en ny, som rent faktisk tørrer håret, og ikke bare blæser det rundt 🙂

 • Besvar Majaloisie Sofie stens Reenberg 9. december 2017 at 9:26

  Min far er desværre død men min lillebror går et bælte

 • Besvar Lotte Skou Larsen 9. december 2017 at 9:25

  Løbetøj og hverdagssko ? og måske lidt lækre ting til personlig pleje…

 • Besvar Teresa Mello 9. december 2017 at 9:25

  Kæresten og ældste sønnen får koncert billletter til Grandmaster Flash

 • Besvar Tania 9. december 2017 at 9:21

  En vinkelsliber og skægolie.

 • Besvar Pernille 9. december 2017 at 9:21

  Der er kun en mand vores liv. Min far. Min datters morfar. Og han får dejlig badekåbe og ellers alverdens hjemmelavede smukke ting som min fatte har lavet på fritten ❤

 • Skriv en besked