December kræver god søvn og hjemlig hygge.

6. december 2017
Juna design
Sponsoreret indlæg i form af sengetøj fra Juna Design og chokolade fra Hotel Chocolate. 

 

En god søvn er særdeles vigtig.

Jeg er B-menneske, det indrømmer jeg gerne, men det betyder ikke, at jeg nogensinde har haft problemer med at møde på job kl 8 om morgenen som lærer i Folkeskolen. Det betyder bare, at jeg har en udfordring med at slippe min dyne om morgenen og i særdeleshed en dundyne som nu i december, der er dejlig blød og lun. Når der så kommer et sæt nyvasket lækkert sengetøj på i ren bomuldssatin, ja så er der kamp om hvem der vinder: dynen eller vækkeuret.

Juna Design

100% rent.

Jeg elsker, når sengetøj er lavet af 100% rent bomuldssatin, for det er blødt og meget praktisk, da det stort set ikke krøller heller. JUNA, som du finder lige HER  , har lavet det fineste blå du ser her på billedet og du kan finde det i landets butikker med dyner og sengetøj samt Sinnerup, Kop og Kande, Inspiration, Salling lige HER Magasin osv. Mit sengetøj hedder CUBE og det findes også i fx en smuk rosa farve samt gråt, hvidt og grønt. Det er SÅ blødt at selv den sarteste hud vil elske det. Mangler du en gaveidé til dig selv, eller en du holder af, så send dem i drømmeland med noget sengelinned fra den her serie. Juna er dansk interiørdesign med stærke Skandinaviske rødder. Boligtekstilerne er både klassiske og moderne i linje med tiden, skabt ud fra en designproces, der sikrer Juna filosofien omkring høj kvalitet og øje for detaljen. Vi udvikler os og bevarer værdierne, der har skabt et loyalt bånd til vores kunder siden 1972.

Juna sengetøj CUBE

Foto fra Sallings hjemmeside.

 

En rolig weekend venter forude.

Jeg glæder mig til kommende weekend, for der kan jeg sove lidt længere end til dagligt og få indhentet noget søvn fra denne uge, som er lidt ekstra krævende her i december. Ældstebarnet skal til sin første eksamen på HF/VUC ( hvilket kræver ekstra overblik og guidning af mig pga hendes aspergers )  og der er samtidigt juletravlt her på bloggen og hjemme.

 

Royal Copenhagen

SMUK chokolade smager bare bedre med øjnene.

Der er næsten intet der slår en kop varm frisk te på en bakke og så lækker PÆNT chokolade. Se lige der! Det er igen Hotel Chocolate som har lavet de smukkeste stykker Julechokolader, man kan finde på markedet i min optik. Lov mig at I kikker ind på deres webshop og ser hvordan god kvalitetschokolade kan præsenteres pænt og så overvej virkelig at købe et par æsker eller 10. I bliver ikke skuffede lover jeg jer, læs med HER om hvorfor.

Hotel chocolate

Du kan finde de mange smukke æsker lige HER.Der er tilbud hvis man køber mere end 3 af de små æsker med Julechokolade og det sendes fra Danmark i løbet af få dage. Mine favoritter er bla de små flødechokolader pingviner med jordbærchokolade på midten, juletræerne samt de lyserøde kugler med champagne  du finder lige HER. Er de ikke bare søde ? Perfekt sammen med  juleknas eller til at glæde sine børn og børnebørn med.

Hotel Chocolate

 

Champagne trøfler. Mums.

 

Hotel chocolate

Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Tina H 6. december 2017 at 20:39

    Glædelig 6.december:-)
    Sikke fine chokolader, ligesom fine stearinlys, nænner vi at tænde dem eller spise så flot chokolade!
    Lige det med søvnen, der har du ret.
    En god aften ønskes.

  • Skriv en besked