Declēor er som balsam for sjælen.

21. november 2017
Sponsoreret indlæg.

Jeg har aldrig prøvet det før.

Hånden på hjertet, så har jeg aldrig før prøvet, at en duft fra en natcreme kan ramme mig mentalt så magisk. Måske har jeg prøvet det før, men det er så længe siden så, at jeg intet kan huske om det. Jeg taler om Declēor Rejuvenating Night Balm. 

Declēor arbejder med aromaterapi, noget der er unikt i forhold til sine konkurrenter og i deres bestræbelser på at udvikle hudplejeprodukter indgår der, den flere tusind år gamle lægekunst fra Kina. Det er her magien starter. I historien. Oprindeligt var det kun en serie til profesionelle hos kosmetologer, men idag kan du bla. finde serien hos Magasin. Jeg så bugner af varer fra serien i Aarhus sidste weekend.  Jeg har fået tilsendt nogle produkter til serien der passer en voksen kvinde som mig: Prolagéne Lift Iris og her følger lidt om hvad jeg har fundet ud af.

 

Declēor Prolagéne Lift – Lift And Firm Day Cream

Declēor Prolagéne Lift – Lift And Firm Day Cream er en dagcreme med 100% naturlige dufte, som fx indeholder essentielle olier fra irisslægten og ekstrem nærende smør fra et cupuacu træ. Cremen har anti-age egenskaber samt bevarer hudens naturlige elasticitet og fasthed. Det føles som om den løfter min hud. Når jeg har masseret den blidt ind i huden, er den fjer let og virkelig en creme som absorberes hurtigt af huden samt har fokus på at minimere linjer. Jeg smiler når jeg tager den på og jeg smiler resten af dagen når jeg tænker på den her serie. Masser af fugt er der også i den hvilket er så nødvendigt til mig i den her alder

 

Declēor Prolagéne Lift – Lift & Firm Eye Care

Declēor Prolagéne Lift – Lift & Firm Eye Care, er en intensiv, plejende anti-age øjencreme. Den indeholder ekstrakt fra hvid pil, der genopbygger elasticiteten i bindevævet og opstrammer huden. Huden omkring øjene er meget fin og sart, derfor er det ekstra vigtigt, at man plejer den ekstra godt nu når vi har passeret den fødedygtige alder også. Igen er det den her løftede fornemmelse af huden jeg oplever. En virkelig skøn og let fornemmelse jeg ellers ikke oplever så tit.

Declēor Prolagene Lift Lifting Flash Mask

Declēor Prolagene Lift Lifting Flash Mask er en anti-age maske, som giver en strålende hud og mere fornemmelse af fast hud. Den indeholder blandt andet essentiel irisolie, som er med til at bekæmpe ældningtegn. Jeg oplever en hud der virker mere sund og spændstig, sådan rigtig luksusfornemmelse og ansigtets linjer virker mere usynlige, som om de har fået en kosmetisk behandling på klinik. Ikke væk men en naturlig del af mit personlige ansigt bare i en bedre udgave. Masken masseres ind i huden et minut og skylles derefter af med vand

 

Declēor Aromessence Iris Night Balm

Det var den her som fik mig sparket igang med at afprøve serien: Iris Rejuvinating Night Balm er en natbalsam, der balancerer, plejer og genfugter moden hud. Den har en helt helt vidunderlig duft og konsistens. Man tager en lille klump på størrelse med en ært og varmer imellem hænderne , dufter til den og lader dine sanser omfavne oplevelsen imens du masserer den over ansigt og hals med lette strygene bevægelser fra midten og ud. Huden bliver blød og glat i løbet af natten, og du vågner op med at være rigtig godt tilfreds med gårdsdagens hudplejerutine. Produktet er specielt målrettet moden hud. Jeg er moden og klar. Oplevelsen taler for sig selv. Prøv den piger…prøv den. Den indeholder kun naturens stoffer og ingen vand her.

 

 

 

Declēor kan findes i flere forskellige serier tilpasset forskellige hudtyper og smukke smukke gaveæsker op til jul fx lige HER i Magasin. Du kan også finde en fantastisk julekalender og læse mere om den lige lige HER.

Du kan måske også lide

1 Kommentar

  • Besvar Leafysmoothie 21. november 2017 at 23:04

    Det lyder fantastisk, det mærke er ret nyt for mig så jeg må tjekke det ud!

  • Skriv en besked