Superfruit blev en vinder.

13. november 2017
Produkter sendt til test 

Den nye serie fra Beauté Pacifique SuperFruit er landet og har allerede vundet priser for sine unikke egenskaber. Firmaet skriver selv om serien:

SuperFruit Skin Endorcement, er en helt ny hudplejeserie dedikeret til den unge kvinde.

Serien består af fire lækre produkter, som passer perfekt til dig, der oplever de allerførste

fine linjer, og som ønsker at bevare din hud ung længst muligt.

Produkterne egner sig til selv den mest sensitive hud.

 

SuperFruit Skin Enforcement serien er baseret på virksomme ingredienser, som tilfører huden ekstra fugt samt ekstrakter fra de tre næringsrige SuperFruits – tyttebær, grøn the og blade fra æbletræer – som mindsker urenheder og rødme, og har et højt indhold af naturlige antioxidanter, der styrker hudens eget forsvar.

 

I serien er lavet både en dagcreme til alle hudtyper og en til tør hud. Produktet vandt Customes læserpris  for gruppen”Bedste fugt hver dag “. Stort tillykke. Begge produkter er på 50 ml og kan købes i både Matas, Salling, Magasin og mange webshops fx. lige HER.

Særlige fordele er at cremen forstærker og bevarer den unge huds egenskaber med naturlige SuperFruit Ekstrakter. Bekæmper de allerførste mimiske linjer, fugter og opfrisker huden og mindsker rødme ved uren hud og udjævner pigmentfejl.

Seriens Natcreme fremhæves for følgende særlige fordele:

Forstærker og bevarer den unge huds egenskaber med naturlige SuperFruit Ekstrakter.
Bekæmper de allerførste mimiske linjer
Beskytter og vitaliserer huden
Mindsker rødme ved uren hud og udjævner pigmentfejl.

 

Hydrating Face Mist

Denne mist vandt årets Costume Læserpris i katagorien “ Bedste Dansk & dejlig” og da jeg elsker mist er jeg også faldet på halen for denne. Jeg har dagligt brug form mit boost til huden morgen og aften. Denne nyhed fra Beauté Pacifique er næringsrig Hydrating Face Mist til ansigt og hals. Husk halsen som Anette fra Beauté Space sagde til der foredrag i Mariager jeg deltog i fornyligt. Brug den når som helst som energi-boost til huden, når den føles tør eller stram. Den giver øjeblikkelig en frisk fornemmelse, og er stærkt vanedannende siger jeg bare. Misten giver huden en lækker frisk følelse og er spækket med antioxidanter, hvorfor jeg er absolut fan af den her specielt.

Priserne på hele serien ligger fra 179kr stykket og opad. En absolut prisvenlig serie når man tænker på den videnskab, der ligger bag som altid fra Beauté Pacifique. Rundt omkring i landet har de løbende scannere i fx Matas hvor man under kyndig vejledning, kan få scannet sin hud og derfra få helt personlig information, råd og vejledning  til hvordan ens hudtilstand er og hvad man bør gøre fremadrettet. Prøve det .

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked