Lys i mørket med ØKO lys.

12. november 2017
Lysene er sendt til test fra LykkeWe

Den er god nok. Allerede klokken 16 begynder skumringen at sætte ind i stuen på denne tid af året. Der har ellers været det smukkeste solskin idag igennem mine store ruder i stuen, men nu er det mørkt og snart bliver det tid til aftenhygge med mad og derefter lidt oprydning og praktiske gøremål.

 

Hvert efterår fyldes butikkerne med fristelser af forskellige typer lys til vores hjem. Nogle er tykke, andre er tynde. Nogle er høje, andre er lave. Der findes med og uden farver og dufte og der findes lys der soder og dem der ikke gør. Sidstnævnte er jeg mest fan af.

 

Når jeg vælger lys.

Jeg elsker levende lys i stuen og også ofte et enkelt i køkkenet og i gangen når vi har gæster. Når jeg køber lys, er det ofte designet der tiltaler mig, eller det helt enkle hvide kronelys. Bloklys, lys i glas eller krukker tiltaler mig også meget. Bare et enkelt på mit sofabord syntes jeg er både hyggeligt og smukt. Tanken om at finde ØKOLOGISK lys har fulgt mig et stykke tid og tilfældigt faldt jeg over nogle på min vandring igennem instagram hos @lykkewe_dk.

 

Dansk, rustik og tidløst design.

Duftlysene fra Lykkewe.dk designes og udvikles i Danmark hvor visionen er, at skabe bæredygtig hygge og stemning med deres lys. 

Jeg er faldet for det RÅ udtryk med læder og den rå krukke med guld låg og guld på indersiden. Låget er desuden smukt at have til at ligge ovenpå krukken, når lyset ikke er i brug. Voksen som bruges er certificeret økologisk voks som består af kokos, bivoks og palmevoks. Duften kommer fra de 4 % duft som består af æteriske olier fra planter og blomster, der også er godkendt til kosmetisk brug. Lysene dufter milde og vidunderligt .

 

Idag har jeg tændt Lotus Flower and Lemon og lyset brænder stille og roligt inde i krukken og spreder et gyldent skær i stuen på mit sofabord. Jeg har spurgt om det vil komme til at sode, for det ville jeg være ked af, men LYKKEWE har fortalt mig at sodtallet på deres lys er helt nede på 0.051 hvilket er langt under EUs standard som er 1.0. Sådan LYKKEWE.

 

Hvor finder du LYKKEWEs ØKOlys ?

Jammen du skal ikke lede længe, for du finder dem lige HER. Webshoppen har 2 størrelser lys at vælge imellem og 2 typer dufte : Green Mint And Lilies og Lotusflower and Lemon. 

 

Der er tænkt på alt.

Krukkerne er håndlavede så ikke 2 er helt ens og de dermed er helt unikke i udtrykket. Voksen er som sagt økologisk. Læderskiltet er lavet at nøje udvalgt naturlæder af høj kvalitet og indgraveres i Nordjylland, og lysene pakkes i Horsens hvor LYKKEWE holder til. Du kan læse mere lige HER.

 

Lysene kommer i de fineste æsker med tryk på, hvilket du kan se lige er bag ved mit store lys.

 

RABATKODE.

Hvis du vil have levende lys med god samvittighed, der er smukke i designet, producere med omtanke og fantastiske gode julegaveideer, så grib muligheden og udnyt at der er -15% i deres webshop til og med den uge vi går ind i (uge 43)

 

 

Lysene er tilsendt mig til test, men holdningerne er som altid 100% mine egne.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked