Hvorfor købte jeg et Kinder æg MAXI ?

11. november 2017

I fredags købte jeg et ret stort, i mine øjne, Kinderæg i Føtex. Det er egentlig ikke fordi jeg kan lide den chokolade det indeholder, slet slet ikke. Alt for sødt og dårlig kvalitet for mine sarte smagsløg. Det var heller ikke fordi det var særligt billigt, for det kostede tæt på 40 kr. Julemanden udenpå var heller ikke helt årssagen, og så dog.

 

Et Kinderæg med overraskelse.

Det var derfor jeg købte det: For at vise mine søde læsere, at der er gode nyheder på vej. Et Kinderæg er jo velkendt for de fleste og især for børn der elsker lidt sødt og den lille overraskelse der er at finde, når chokoladen er spist.

 

 

Jeg har bloggen fyldt op. 

De sidste uger har jeg skrevet mails, hentet pakker, taget foto og i den grad linet op til et brag af et Kinderæg til mine søde læsere. Der vil komme en gaveregn uden lige allerede fra kommende uge .

 

“Hvad kommer der?”

Nu tænker I sikkert på hvad der kommer. Er det mon dårlig sukkerfyldt chokolade der vil komme som en gaveregn ? NEJ, det er det bestemt ikke. Det er en række af luksus produkter i absolut topklasse som jeg har samlet kontakter ind til , for at glæd jer op til jul.

 

Der er præmier for mange tusinde kroner. Præmier der vil forkæle krop og sjæl og for at deltage i gaveregnen skal man blot være tilmeldt mit nyhedsbrev nederst på denne side, eller i sidebaren, så tilmeld dig allerede NU, for at være sikker på at være med fra start .

 

Jeg glæder mig til at sætte igang og håber at mange af jer læsere er med på legen. Kinderægget jeg købte ? Det er spist og smagte ikke specielt fantastisk.

 

Glæder du dig til at se hvad jeg har fundet af luksusgaver og kan du mon gætte HVAD der kommer ?

Du kan måske også lide

4 Kommentarer

 • Besvar Annette Aarre Dalsgaard 12. november 2017 at 16:28

  Juhuu jeg eeeelsker jul og gaver! Glæder mig som et lille barn til at følge med <3

 • Besvar Pia Reetz 11. november 2017 at 7:47

  Det bliver så spændende. God weekend.

 • Besvar Lotte Lux 11. november 2017 at 7:05

  Hvor spændende, Anne. ❤️

 • Besvar Helle 11. november 2017 at 6:57

  ❤️

 • Skriv en besked