Mikaka ny økologisk dansk hudplejeserie.

3. november 2017

 

Produkter sendt til test og sponsoreret.

Mine øjne faldt tilfældigt på et helt nyt dansk hudplejemærke nemlig Mikaka, som du finder lige HER. Mikaka har en mission om, at producere naturlig og økologisk hudpleje, som udover omtanke for naturen og miljøet under udviklingen af produkternes indhold, ligeledes har stort fokus på bæredygtigt og miljøvenligt materiale til deres  emballage, der samtidigt udstråler forkælelse og eksklusivitet af højeste kvalitet.

 

Vi ønsker at være medvirkende til, at så mange som muligt har råd til økologisk hudpleje for derved at passe på din sundhed og ikke mindst passe på naturen, hvilket afspejles i et lavt prisleje på vores skønne hudplejeprodukter.
Trods vores lave priser ønsker vi at hjælpe mest muligt, hvorfor vi donerer 5 % af vores årlige overskud til bæredygtige/fairtrade projekter, velgørenhed og dyrevelfærd”
.

 

 

Jeg har været så heldig at få tilsendt følgende produkter fra serien:

  • Facial Cleansing Foam som er en let skum der effektivt og mildt renser dagens snavs af huden og klarer også en let makeup, dog har jeg taget mascara af inden. Dufter en smule uden at genere på nogen måde. Indeholder bla troldhassel ekstrakt, rose og kamilleblomst mm
  • Face Mist – jeg elsker Mist. Denne er super til en omgang frisk fugt i løbet i dagen, hvilket er den måde jeg har prøvet at brugt den samt inden min dagcreme om morgenen.
  • Day Care er en beroligende og helende dagcreme som indeholder abrikos-, mandel-, argan-, og solsikkeolie sammen end beroligende økologisk kamille, vitamin B+ E, øko grøn the ekstrakt og morgenfrue. Den er LÆKKER i konsistens og min hud føles fugtet med det samme. Skal lige have nogle minutter til at trænge ind i huden. Skøn mild duft. Absolut en favorit.
  • Uniqe Balm  er seriens MULTIBALM til ekstra krævende og tørre hudområder. Den er spækket med økologisk abrikos-, kokos-, joboba-, mandel-, hvedekim- og blåbærolie sammen med den uundværlige E-vitamin. Jeg har brugt den til mine tørre læber hvor den har været som blid honning at have på. Helende og dejligt produkt.
  • Lip Care er seriens ekstra gode læbepleje. Hvis man er til gode naturlige læbebalm er den er rigtig godt valg. Den dufter en smule af mandarin og vanilje og er velegnet til det kommende frostvejr .

 

Wet & Dry Brush

 

Mikaka WET & DRY Brush er et lækkert lille naturligt værktøj til huden som du vil elske. Jeg gør. Den er lavet af fine vegafibre og bæredygtigt termo bøg. Ved at bruge børsten efter de gode anvisninger i bløde cirkelbevægelse på ansigt og hals, fjernes ikke kun hudens gamle hudceller, men det stimulerer også blodgennemstrømningen, så ansigtet får en veltrimmet hud . Den er især god fordi man kan brug den både på TØR og VÅD hud med sit renseprodukt fra Mikaka.

 

 

MIKAKA kan købes til priser fra kun 45kr og opefter på deres hjemmeside lige HER. Jeg ønsker dem den bedste succes med denne fine nye danske øko-serie for de tænker hele vejen rundt : bæredygtighed, øko, lave priser osv.. meget mere af det tak .

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked