Julekalenderen som fejer benene væk under dig.

24. oktober 2017

 

 

Hvis du søger en julekalender som virkelig er fuld af forkælelse, der holder i mange mange måneder udover december, så kik på DENNE HER.

Yves Rocher har igen i år lavet en Limited Edition med en fin rå naturfarvet stofpose som på billedet her,  der indeholder 24 små fine stofposer med numre på og fint pakket med overraskelser til hver dag indtil jul i december. Kalenderen er særdeles pris-attraktiv da den er fyldt med full-size produkter og nye overraskelser. Den koster 699 kr.vejl. (værdi 2.256 kr. vejledende priser) og kan købes i meget begrænset tid lige HER.

 

 

Julekalenderen indeholder 24 luksuriøse produkter. Mange full-size-produkter, bestsellere og andre overraskelser.  Tøjklemmer og snøre medfølger, så du kan placere din kalender, hvor og hvordan du vil. Min skal være i stuen, så jeg hver morgen kan forkæle mig selv med en lille skønhedspakke og da jeg er pænt nysgerrig, bliver det uendeligt svært at vente må jeg indrømme.

 

Yves Rocher er meget mere end skønhedsprodukter:

TERRE DES FEMMES
Hver dag engagerer kvinder over hele verden sig i at gøre verden til et bedre sted. Prisen Terre de Femmes belønner kvinders arbejde for et bedre miljø. Stiftelsen Yves Rocher agerer for at nå FN’s “Millenniummål” for ligestilling og kvinders selvstændighed. Man har allerede belønnet 325 kvinder i 50 lande. Sammen med disse kvinder stræber Stiftelsen Yves Rocher efter en mere solidarisk økologi, hvilket er grundlæggende for den biologiske mangfoldighed.

Skynd dig ….julen er der før end du regner med det, hvert eneste år.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked