Når kufferten skal pakkes er det vigtigt at….

22. oktober 2017
Liberty of London

Da jeg skulle pakke kuffert til vores London-tur var det en opgave der havde mange elementer i sig. Der skulle tages hensyn til vægt, mål, fordeling inden i, brugervenlighed og sikkerhed.

Valget faldt på en VIKTORIANOX Spectra 2 da den både er en letvægts kuffert, har en høj kvalitet og som kan sikres med både lås og kode. Materialet er polycarbonat i tyk mat kvalitet og alligevel letvægt.

Ved at have både en kode OG lås igennem de 2 lynlåse, føler jeg vi har sikret vores ejendele bedst muligt under transport i flyet for evt tyveri, med mindre de løber med hele kufferten selvfølgelig. Da vores kuffert indeholdt både praktiske ting som tøj og toiletgrej, samt yderst vigtige personlige ting for min datter som fx egen dyne, sengetøj og lagen var det ret væsentligt at alt indhold forblev i kufferten .

Vi havde købt os til ekstra vægt 20kg da der som sagt skulle være en del med og ikke mindst retur.

Den ene halvdel af kufferten i VIKTORIANOX har et fint net for og jeg kunne let pakke pæne nystrøgne skjorter ned i det rum, uden det var krøllet da vi nåede frem i London og pakkede ud. Ret smart frem for de kufferter der blot har et stort rum. Der var masser af plads i denne str M kuffert.

Spændt var jeg, fordi kufferten var pænt fyldt uden at være tæt pakket, om den nu kunne køre stabilt på jorden / gulvet for intet er næsten mere frustrerende end en kuffert der svinger som i en anden brandert, hen over gulvet og vælter adskellige gange inden man når gaten til indtjekning. Lad mig sige det såden her : Kufferten FLØJ nærmest ud af bilen og hen til skranken. Selv et lille barn kan køre sådan en kuffert med de her hjul, så let glider de og så stabilt står den / kører den på jorden og gulve.

Vores er flot rød og kan nemt findes på transportbåndet. Ikke dårligt når nu alle andre har valgt sort eller grå kufferter. VIKTORIANOX laver selvfølgelig også kufferter i andre farver og du kan se dem HER.

Hvad købte jeg så i London ?

Jeg havde sådan glædet mig til at besøge Liberty, for det var alt for mange år siden sidst og gensynsglæden var stor. Der bugnede selvfølgeligt at alle mulige bunker af Libertystof. De små fine mønstre trykt på Tana Lawn og silke er fantastiske.

Liberty’s taskeafdeling Er virkelig lækker og jeg havde hjemmefra udset mig et par punge jeg havde sparet sammen til . Det var svært at vælge farver for alle var fine hver og en.

Mønsteret hedder Lanthe og der er her lavet både små kortpunge, mønt punge med lynlås, større punge med lynlås, tasker med lynlåse, blokke og iPad covere. Jeg valgte disse her

Jeg kunne have købt hele butikken. Der er SÅ fint derinde. Kan kun anbefale at man kikker ind i butikken selvom deres stofafdeling (og køkken afdeling ) skuffede mig en del. Stemningen er så lækker og der var allerede pyntet op i juleafdelingen også.

Kufferten blev pakket hjemad med mine få Liberty ting  og datterens 10 engelske fagbøger, hvilket hjulene klarede uden problemer igen.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked