Luksusfornemmelse med silke på huden.

5. oktober 2017

Jeg har altid været vild silke på kroppen. Elsker simpelthen mine silkeundertrøjer, silke sjaler og ikke mindst silke i hudpleje som SENSAI er mester i at lave. Sendte skud på stammen er SENSAI Flawless Satin Foundation.  Jeg har skrevet om den japanske hudplejeserie tidligere lige her.

SENSAI Flawless Satin Foundation er den ultimative luksus finish. Den meget lette foundation er  med lysspredende Silky Frost Powder som giver meget smuk naturlig glød, uden jeg på nogen måde ligner en der står under en stjernekaster. Man stråler på den gode måde. Denne foundation giver en langvarig gennemfugtning hud og glød – ligesom Koishimaru Silk og med en komfort, ligesom fin silke. Huden ser ud og føles som sig selv – ikke noget malet eller “spartlet” udtryk , slet slet ikke, men er alligevel let dækkende. Utrolig let og naturligt udtryk, blot endnu mere perfekt da den skjuler min let ujævne farve i huden hist og her. Jeg har brugt den hver eneste dag i 14 dage og den er super til at holde min hud fugtet og velplejet. Der er indbygget SPF20 faktor i den og den lægges nemt med fx. en foundation Brush. Findes bla. i Magasin til 385 kr. lige her.

 

En anden lækker foundation fra SENSAI er  Luminous Sheer Foundation. Den er ultra let i konsistensen og meget tyndt flydende så den nemt glider hen over huden trods lidt fine smilerynker i min alder hist og her og  giver samme smukke glød i udstråling som ovennævnte,  syntes jeg. Igen en lækker meget let foundation med pleje for huden og indeholder  Koishimaru Silk. Den er let transperant men dækker alligevel lige det den skal for et fint ensartet udtryk . Denne indeholder SPF15 og kan også med fordel lægges på med foundation Brush  for de bedste resultater.

Findes også i Magasin til 385kr. lige  her.

 

Ovenpå min foundation bruger jeg de flotteste makeup og plejeprodukter , også med silke i, fra Sensai som du ser lige her

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked