Exuviance og AHA.

1. oktober 2017

 

Exuviance er en serie jeg har fået lov til at teste og mine forventninger var store, da jeg havde læst at serien bla. benyttes på mange hudplejeklinikke og er udviklet af de to læger, som opdagede og tog patent på alfahydroxysyreteknologien (AHA). Det var banebrydende i 1980’erne da den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre og effektive AHA-produkter kom på markedet. Personligt er jeg fan af AHA fordi utallige proff. inden for branchen igen og igen fremhæver dets egenskaber og fordi jeg selv både mærker og ser hvad det gør ved min hud. Jeg siger stor TAK til dem som har udviklet AHA.

Exuviance har udviklet en ny frugtsyre, som indeholder alle AHA-syrens cellefornyende egenskaber, men dog er så skånsom og mild, at også huden omkring øjnene kan tåle den. PHA hedder den nye frugtsyre, og Exuviance har verdenspatent på den.

Exuviance Age Reverse BioActive Wash er en Mousse, som rengør effektivt, men skånsomt på min lidt sarte hud. Den skummer dejligt lækkert op (jeg elsker når en rens giver fornemmelse af blødt skum) og jeg fornemmer min hud ren og fugtet efter brug. Derefter benyttede jeg Exiviance Age Reverse Total Correct + Sculpt Serum som er en multivirkende serum, der lover at den løfter og udfylder samt giver spændstighed og forbedret hudstruktur

EXUVIANCE Age Reverse er specielt udviklet til hud med alderstegn og det er lige præcist der jeg er. Dagcremen giver en jævnere og fastere hud og beskytter mod påvirkninger fra solen med sin faktor 30. Som man kan se på billedet er det en tube med lukket pumpesystem hvilket jeg sætter stor pris på rent hygiejnemæssigt. Cremen en meget let at fordele da den er let i konsistensen og dufter en smule af let pudder. Perfekt under makeup også. Dertil seriens Eye Contour  som fugter  og genopbygger hudens kollagen. Let og meget nem at fordele på den tynde hud omkring øjnene.

 

Produkterne i Exuviance Skin Care System er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden et mat, tørt og afskallende udseende, af nye celler, som giver huden en sundere udstråling. Ren win win. 

EXUVIANCE kan opleves både hjemme eller på en af landets hudpleje klinikker. På Exuvianceklinikken.dk som du finder lige her, skriver de:

VORES BEHANDLINGER SAMMEN MED EXUVIANCE HUDPLEJEPRODUKTER

– modvirker og minimerer rynker og fine linjer,
– modvirker akne og urenheder,
– modvirker tørhed,
– giver en jævnere og klarere hudtone,
– tilfører øget spændstighed og glans,
og anbefales til alle hudtyper, også følsom hud.

Jeg ville ønske det var mig som lige lagde ansigt til sådan en behandling, men når produkterne så kan købes til “hjemmebehandling” på anden vis, så er det jo ren lykke syntes jeg. Er du nu blevet fristet eller nysgerrig til at ville købe produkterne, kan du finde henvisning til din nærmeste forhandler lige her. Produkterne ligger i prislejet fra 200kr og op ad.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked