NCTF…hvad for noget ? og KÆMPE rabatkode på FILORGA.

16. september 2017

 

Det super kompetente  hudplejefirma FILORGA er udkommet med deres helt nye linje NCTF-REVERSE. Produkterne er spækket med mineraler, vitaminer, aminosyrer, enzymer, hayluron, antioxidanter og…tada… NTCF .. hvert produkt indeholder hele 10 x højere koncentration af NCTF end i nogle af FILORGA’s øvrige produkter. Serien består af både en serum, primer, lotion til hud som har tendens til at skinne og en creme som er til dem der har tør hud fx. mig. Serien er ventet med længsel og jeg er så stolt over at jeg har fået lov til at teste serien.

NTCF hvad for noget ?

NTCF består af 53 plejende ingredienser  hvilket er fra den samme type, som der benyttes i filler injektioner. Hvem ønsker sig ikke en smukkere hud med udstråling, vel fugtet og fast uden brug af nåle eller kanyler ? Jeg gør og derfor er dette produkt perfekt med sine virkelig banebrydende produkter. NTCF er dokumenteret flere gange at være fantastisk også i arbejdet med anti-aging i hudpleje. Jeg har brugt serien et par uger og er nærmest afhængig af at fornøje med med dem aften og morgen. Bemærk at serien ikke er en anti-age serie men simpelthen kan bruges af alle der ønsker en pænere velafbalanceret hud.

 

ESSENSE

FILORGA’ ESSENSE er inspireret af Asiens hudplejerutiner med flere trin og er et såkaldt ’før-serum’, som forbereder huden til serum eller dagcreme. Den fine lyserøde farve er IKKE et kunstigt farvestof, men den helt naturlige farve af NCTF. Jeg tager en smule ud i mine håndflader og fordeler med små lette klap på huden, der er nyrenset inden, og den virker så som en fugtsluse der giver en hjælpende hånd til god udstråling, virker beskyttende og bevarelse af fugten . Kan købes bla. i Magasin lige her. Prisen er 425 kr. Jeg er meget hurtigt blevet afhængig af denne.

 

NCTF-INTENSIVE Sérum.

Dette innovative serum arbejder målrettet på at minimere rynker og fine linjer minimeres så huden føles fast og glat. Serum er og bliver et kultprodukt som giver det ekstra boost til din hud i din hudplejerutiner. Spring ikke over dette trin. Den kan købes i Magasin til 725kr lige  her.Nu er huden klar til NTCF-REVETSE Créme.

 

 

NCTF-REVERSE

Denne creme kommer jeg ovenpå med det samme, for den giver næring og nyt liv til huden. Som en kvinde på 50+ er min hud naturligt nok altid lidt til den tørre side. Cremen ( de 50 ml. i krukken ) indeholder også samme koncentration af NCTF som i en injicérbar NCTF behandling, og dermed bidrages til en forbedret hudkvalitet hver eneste dag jeg bruger disse produkter. Rynker og fine linjer minimeres, og huden føles fast og glat – perfekt til dagens gøremål uanset vejrtype eller om jeg vil have make-up ovenpå eller ej? Kan bla købes i Magasin lige her. Prisen er 725 kr for hele 50 ml.

Kvinden der også er afhængig af lækker hud , Gitte fra Det skønne hjørne i Mariager skriver bla. på sin blog:” Begærlig efter et godt resultat som jeg er, testede jeg ALLE 4 produkter på een gang.
Du fordobler/tredobler nemlig NCTF indholdet i huden når du bruger produkterne lag på lag takket være et unikt og meget kompliceret transportsystem der sikrer at vitamincocktailen kommer ned i huden hvor den gør gavn.” Du kan læse hele Gittes indlæg lige her.

 

NCTFREVERSE Mat er udviklet til blandingshud/fedtet hud. Den virker afbalancerende på talgproduktionen, er poresammentrækkende og giver en mat finish. Selvom jeg forlængst er ovre mine teenage år, så har huden stadig perioder med et fedtet midterparti i T-zonen og her er produktet genialt.

 

RABAT-KODE

Lige nu kan du i 7 dage ( altså til og med lørdag aften ) opnå – 25 % rabat , ved at benytte koden: Anne25, på alt FILORGA ved at følge linket til webshoppen

“Det skønne hjørne”

lige her.

 

Du kan læse mere om min begejstring for FILORGA lige her. Produkterne er givet mig til test og jeg føler mig utroligt heldig at få denne mulighed, for der er ingen tvivl om at min hud både stråler mere, har tydeligt mindre grove porer og langt mere tilpas end den har været længe. Mine bedste anbefalinger.

 

 

Du kan måske også lide

2 Kommentarer

 • Besvar Helle Brøndum 17. september 2017 at 7:16

  Hvor er linket til Det skønne hjørne?

  • Besvar Anne 17. september 2017 at 7:22

   Hej Helle.

   Du trykker såmænd bare på “her” – så kommer du direkte ind på siden:). Altså aller nederst på teksten hvor jeg skriver “Det skønne hjørne ” nederst på siden. Rigtig god fornøjelse .

  Skriv en besked