Dermalogica der virker over natten.

4. august 2017

 

Dermalogica har flere produkter jeg er fan af og jeg har i min sommerferie testet Overnight retinol repair over en periode på 3 uger indtil nu.

FOR UNG OG VELPLEJET HUD
Trænger din hud til ekstra pleje og opstramning, er Overnight Retinol Repair fra Dermalogica AGE smart er absolut godt muligt valg . Retinol cremen sikrer mindre synlige alderstegn i din hud, så du efterlades med et velplejet “look” og udstråling.

Overnight Retinol Repair fra Dermalogica AGE smart er en æske med to koncentrerede cremer, der har fokus på de fine linjer og rynker i huden. I min alder er det helt ok at have fine linjer fra det liv der er levet og sat sit præg, men i min optik må hastigheden for denne aldersforandring i huden gerne nedsættes.

Æsken indeholder en Overnight Retinol Repair (30 ml.) samt en Buffer Cream (15 ml.) Retinol ( A-vitamin) der bla. arbejder med at stimulerer hudens naturlige kollagenproduktion.

Overnight Retinol Repair fra Dermalogica har en koncentration af Retinol på 0,5%, der trænger godt ind i huden for at yde maksimale resultater lover firmaet. Derudover indeholder cremen rosengeranium- og lavendelolie, der tilfører masser af fugt. Jeg syntes konsistensen er nem at arbejde ind i huden og dufter mildt og rent.

 

Som navnet siger er det et produkt der kun må bruges om natten når cellefornyelsen er på sit højeste. Anvend Dermalogica Overnight Retinol Repair som en koncentreret kur over 4 uger.

 

UGE 1 og 2: Forbehandl huden ved at blande 1 del Overnight Retinol Repair med 3 dele Buffer Cream. Påfør blandingen på huden i ansigtet, og undgår øjenområdet. Nedsæt brugen til hver anden nat, hvis du oplever hudirritation.

UGE 3: Anvend herefter lige dele Overnight Retinol Repair og Buffer Cream.

UGE 4: Anvend til sidst 3 dele Overnight Retinol Repair og 1 del Buffer Cream. Herefter kan Overnight Retinol Repair anvendes alene. NB! Retinol kan desuden gøre huden mere sart og udsat i solen, hvorfor vi anbefaler, at du anvender solbeskyttelse hver dag i perioden.

Produktet bider lidt i min hud, men ikke mere end at jeg godt kan lide det og huden tåle det. Jeg er ikke så sart hvad det angår og kender min hud nok til at kunne regulere hvor lidt eller meget der skal til for at nok er nok. Ovennævte plan der er udarbejdet af Dermalogica , passede perfekt til min hud, men den er også vant til både dermaruller og andet grej der bidder lidt. Produkterne er effektive og der lille “bid” det giver i huden over natten er absolut med til at ansigtet synes frisk og velplejet.

 

Jeg har været så heldig at få produktet tilsendt til test fra Billigvoks.dk men meninger om produktet er helt mine egne i indlægget.

Normalprisen er 745 kr og købes kan købes hos Billigvoks.dk lige her.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked