100 BON – en duft serie lavet med omtanke.

29. juli 2017

Kender du 100 BON duftserien? Hvis ikke så vil jeg stærkt anbefale dig at komme afsted.

100 BON er et nyt økologisk parfumemærke, som jeg stiftede beredskab til først fra Det Skønne Hjørne i Mariager og siden set i bla Salling og Magasin. Mine øjne drages hen imod de smukke emballager og flasker med det samme jeg så dem på de sociale medier. Vintage-lokket er updated på fineste vis syntes jeg og da jeg søgte viden om tankerne bag serien var jeg solgt.

 

  •  Duftene er 100 % naturlige og individuelt skønne
  • Emballagerne 100 % genbrugsmateriale
  • Findes i 10 forskellige dufte og kan bruges af begge køn
  • Alle er ECO certificeret
  • Der er mulighed for at vælge 3 forskellige størrelser så alle behov kan tilfredsstilles.

 

Jeg har duftet til Néroli & Petit Grain Printanier og bliver sendt til tankerne om skønne franske blomstermarker da vi for 100 år siden var på teltferie der, smukke linned klæder og sommer. Det bliver næsten ikke mere fransk og sommerligt. En delikat duft af blomster med et strejf af let krydret og grønt imellem. Meget anvendelig til dagligbrug såvel som til festligere lejligheder. Kan selvfølgelig bruges hele året.

Derudover har jeg de meget anvendelige taskestørrelser med 10 ml i til stor fornøjelse i mine små tasker når jeg er på farten eller til en sød venindegave. Jeg har duftet til Bergamote & Rose Sauvage der frister sindet med en nærmest sprudlende glæde sat sammen med en let pudret duft. Ret elegant, let og blød duft. Davana & Vanille Bourbon har en unik sød frugt og sirupsagt duft blandet med trænoter hvilket gør den meget personlig og skøn i duften.

 

 

Serien får mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig til at se og dufte mere fra 100BON

Duftene er givet mig i gave men meningerne mine egne. Du kan købe dem i bla Salling og Magasin.

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked