Aarhus frister med mange retro og vintagefund.

21. juli 2017

I onsdags var jeg på tur med yngsteguldet til Aarhus, hvor vi begge gerne ville tjekke et par butikker ud. Ikke butikker med nyt tøj på snorlige rækker eller designer sneakers på udsalg, men retro og vintage som vi begge kan lide heldigvist. Vi startede med en af mine ynglingssteder, hvor denne skønne sparebøsse stod og smilte til mig. Sådan en havde min farfar kan jeg huske. Den kom ikke med hjem, men det var tæt på.

 

 

 

Der var også dette fantastisk patchwork lavet i alle regnbuensfarver. Smukt afstemt og med gangske få historiske pletter lå det der og fristede. Sikke mange timer der er brugt på at lave det i sin tid. Måske til et sommerhus eller som sengetæppe, hvem ved. Det var fyldt med kærlighed.

 

 

Et flot stort blåt havebord fristede mig også, men det kunne simpelthen ikke være i vores lille bil for det første og for det andet egner de tynde ben sig ikke helt til vores skrå have. Det måtte blive til en anden simpelthen. Se kurven …..er den ikke fantastisk ?

 

 

Jeg er på udkik efter en stor skøn vintage glaskande til vand, men fandt ingen jeg kunne bruge, selvom udvalget var stort. Her en række med de skønneste kander til saft eller stærkere drikke.

 

 

Sørme om ikke også der var en kasse fyldt med skønne bøger, som jeg havde i forvejen, pånær den fra Kaffe Fassett, tror jeg. Der har været en kreativ familie og aflevere den. Gad godt have mødt dem IRL for jeg kan se i kassen at vi har meget tilfælles.

 

 

Jonas brugte sin tid i pladeafdelingen for det var en guldgruppe. Oftets er det mest halvkedeligt musik der er i sådanne kasser, men udvalget var helt perfekt denne gang. Hvem husker ikke Joan Jet, Delta Cross Band, Sort Sol, Beatles, Rolling Stones, Ch. Chapmann osv…. ? Han måtte vælge nogle stykker og sådan blev han 5 LP’er lykkeligere for under 200 kr.

 

 

Det var her vi var – Brugtvare Terminalen i Aarhus som du finder lige HER. Jeg købte en skøn kernelæderæske til mig selv med fineste patina og inddelt i 4 rum samt foret med filt til sølle 40kr. 

 

 

Derefter gik turen efter sønnens ønske ind til:

 

 

En herlig butik fyldt med skønne ting som fx gamle skolekort og plancher, LP-plader igen, vaser og skåle samt porcelæn.

 

Jeg købte en enkelt broderet klokkestreng med 12 fine fuglemotiver til 45kr. Den kan bruges til et håndarbejdsprojekt tænker jeg. Eller samle til bunke.

Nu var vi sultne og drejede omkring hjørnet og fandt en lille lækker butik med salat, smoothies samt sandwich til ok penge. Jeg forventede ikke det store, men blev glædeligt overrasket for min salat var alle pengene værd især. Meget lækker frisk pesto, salte mandler og store skiver saftigt kyllingebryst blandet med avocado og spinatblade med solsikkefrø osv. Virkelig lækker til 50kr – FFood får hermed min anbefaling.

 

Der var få hundrede meter ind til Magasin, hvor jeg lige sluttede af 1/2 time alene, mens sønnen smuttede ned i Badstue Rock lige HER efter endnu en LP. Så vendte vi snuden hjemad og var pænt heldige med de fantastisk vejr også.

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked