Vi er vilde med den rolige natur på FANØ og Sachajuan.

10. juli 2017

 

 

Vi har lejet et fint ældre sommerhus på Fanø. Det er med stråtag, røde gamle mursten og hvide vinduer der er bemalet i den klassiske stil, som hersker her på øen. Der er masser af fugle og vilde smukke planter udenfor vores dør og få hundrede meter længere nede af vejen er stranden. Den brede smukke strand som masser af turister kører til hvert år. Det forstår vi godt, for her er virkelig smukt, stille og dufter skønt. I disse dage er der næsten mennesketomt for solen brænder ikke rigtigt igennem og det er lidt vores held.

 

Når huden er godt tør efter en halv dagen ved stranden for at lede efter stilhed og kæmpekonkylier er det perfekt at forkæle den med SACHAJUAN Ginger Flower Body Wash og Body Lotion. 

 

SACHAJUAN  Body Wash Ginger Flower er en luksuriøs body wash med Earth Silk Technology ( der er baseret på forskellige typer havalger) , som grundigt renser, fugter og beroliger huden. Sachajuan Body Wash med duften Ginger Flower giver din hud en duft af blomster, bergamot og citron. Duften er virkelig mild og lækker. En elegant duft med et strejf af mystik, som virkelig holder i lang tid på huden hvis du følger op med SACHAJUAN Body Lotion gInger Flower lige efter badet. Denne bodylotion Sachajuan Body Lotion Ginger Flower er en luksuriøs bodylotion også med Earth Silk Technology, der fugter og blødgør din hud og med samme duft naturligvist.

Begge produkter er med til at give huden en lækker følelse af fugt og velplejethed.

SACHAJUAN brandet er lavet i Sverige af de to frisører Sacha Mitic og Juan Rosenlind. De har idag et internationalt brand som leverer til kræsne kunder over hele verden. Du kan finde deres produkter i Magasin lige her, til priser fra 115 kr. Billigt i min optik for den kvalitet. Utroligt smukt design og alletiders værtindegave også.

Linket er uden evt penge i min lomme, men alene lavet af venlighed for mine læsere.

 

Produkterne er givet mig i gave til test, men holdningerne helt mine egne. Jeg er VILD med denne serie og kan kun anbefale dig at prøve den. Duft til den og du vil vide hvad jeg mener.

 

 

Du kan måske også lide

Ingen kommentarer

Skriv en besked